grzegor Opublikowano 31 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2021 Biedny piesek - od 3:25: Trzeba się najeść bo po powrocie do domu znowu tylko trawa będzie. Psina nawet chce zmienić właściciela po tym eksperymencie - 6:08. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanJ4 Opublikowano 31 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2021 Meandry historii... Prawdziwa historia niekoniecnie była taką jaką znamy... ............................................................................................................................................................................................. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanJ4 Opublikowano 1 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2021 Czyżby nasza niedaleka rzeczywistość ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 3 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2021 W dniu 1.02.2021 o 14:11, RomanJ4 napisał: Czyżby nasza niedaleka rzeczywistość ? nie...taka nasza rzeczywistość?...poniżej Spadł śnieg. 8:00 - Ulepiłem bałwana. 8:40 - Przechodząca feministka spytała, czemu nie bałwankę. 8:43 - Ulepiłem też bałwankę. 8:50 - Inna feministka poskarżyła się na fakt, że bałwanka ma piersi - w końcu to uprzedmiotowienie kobiet. 8:54 - Para gejów z naprzeciwka przyszła ponarzekać, czemu nie ulepiłem dwóch bałwanów jednak. 9:02 - Transseksualista/tka/"osoba" spytała, czemu nie zrobiłem po prostu bałwosoby z doczepianymi i odczepianymi częściami. 9:15 - Weganie z sąsiedztwa wpadli z awanturą, iż marchewka to jest ich żywność a nie nos dla bałwosób. 9:22 - Nazwano mnie rasistą, gdyż śnieżne postaci są ZBYT BIAŁE. 9:31 - Mój bliskowschodni sąsiad przyszedł z żądaniem, bym natychmiast ubrał bałwankę. 9:40 - Przyjechało czternaście radiowozów policji, gdyż studenci z pobliskiego uniwersytetu poczuli się urażeni całą sytuacją. 9:42 - Feministka z sąsiedztwa złożyła drugą już skargę - tym razem na miotłę u bałwanki, gdyż przypisuje ona stereotypowe role płciowe. 9:48 - Przewodniczący miejskiej komisji ds. równości przyszedł i grozi mi eksmisją. 9:55 - Pokazała się ekipa z telewizji, zadawali mi pytania czy jestem w stanie wskazać różnice między bałwanem a bałwanką. Odpowiedziałem, iż śnieżne "kule" co chyba się im nie spodobało. Następnie o godzinie 10:00 - pokazali mnie w TV oraz nazwali seksistą. 10:10 - Przyjechała opieka społeczna. Spytali, czy mam jakiś wspólników, po czym odebrali mi dzieci. 10:19 - Skrajnie lewicowi demonstranci, urażeni wszystkim, urządzili marsz po mojej ulicy, domagając się natychmiastowego aresztowania i skazania mojej skromnej osoby. 11:00 - Pojawiłem się w największych mediach na całym świecie jako rasista, seksista, homofob, człowiek podejrzewany o terroryzm, który wykorzystuje pogodę do rozsiewania nienawiści i niepokojów. W południe śnieg stopniał. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanJ4 Opublikowano 4 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2021 Gdyby wetknął bałwanowi w łapę lizaka, to jeszcze zostałby pedofilem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 4 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2021 Najgorsze ze to już przestaje być śmieszne a zaczyna być prawdziwe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tytan12 Opublikowano 4 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2021 U,mnie bałwanek poszedł na całość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanJ4 Opublikowano 4 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2021 Pamiętacie "Rozmowy kontrolowane"..? Cytat - Przede wszystkim ten facet to go przejechałem i uciekłem był kompletnie pijany i wlazł mi pod koła. - To był bałwan. - Bałwan nie bałwan, ale wiesz... 2 godziny temu, Marek_Spy napisał: Najgorsze ze to już przestaje być śmieszne a zaczyna być prawdziwe. \ Jak czytam takie wiadomości... Cytat Suwałki. Policja prowadzi śledztwo w sprawie bałwana z "antyrządowym transparentem". https://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114883,26719093,suwalki-policja-prowadzi-sledztwo-w-sprawie-balwana-z-antyrzadowym.html Cytat Policja walczy z bałwanem pod pomnikiem Kaczyńskiego, bo przechodnie robili sobie z nim zdjęcia https://warszawa.wyborcza.pl/warszawa/7,54420,26708792,balwan-i-kaczki-ze-sniegu-pod-pomnikiem-smolenskim-policjanci.html ... to sie zastanawiam kto tu jest bałwanem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 4 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2021 Ja już w tym się gubię. Ale wyborcza hmm mało miarodajne źródło.Wysłane z mojego CPH2021 przy użyciu Tapatalka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tytan12 Opublikowano 7 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2021 To,coś na poprawienie humoru?. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
latacz Opublikowano 7 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2021 Godzinę temu, tytan12 napisał: to o mnie ? ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 7 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2021 46 minut temu, latacz napisał: to o mnie ? ? a ja sądziłem , że o mnie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tytan12 Opublikowano 7 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2021 47 minut temu, latacz napisał: to o mnie ? ? He,he,uderz w stół, a ''nożyce....'',trzeba dobudować nowy hangar(to o mnie)?. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarobest Opublikowano 7 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2021 No co Wy powiecie . To moje łóżko: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 7 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2021 41 minut temu, czarobest napisał: No co Wy powiecie . To moje łóżko: no dobra....zamieniłem salon w modelarnię..Kamil może potwierdzić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarobest Opublikowano 7 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2021 18 minut temu, d9Jacek napisał: no dobra....zamieniłem salon w modelarnię..Kamil może potwierdzić? Śmieje się, domyślam się że wielu ma podobne problemy w tej kwestii . Ja za to korzystam z kuchni jako warsztatu . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 9 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2021 Az strach pokazać mój pokój ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 10 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2021 W dniu 4.02.2021 o 11:44, Marek_Spy napisał: Ale wyborcza hmm mało miarodajne źródło. Przy Twoich zrodlach z "kosmosu" , to Wyborcza jakos nawet ujdzie ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 10 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2021 Ta ty akurat na ten temat coś wiesz Wysłane z mojego CPH2021 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 10 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2021 26 minut temu, Marek_Spy napisał: Ta ty akurat na ten temat coś wiesz Wysłane z mojego CPH2021 przy użyciu Tapatalka wie, wie.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi