grzegor Opublikowano 31 Stycznia 2021 Opublikowano 31 Stycznia 2021 Biedny piesek - od 3:25: Trzeba się najeść bo po powrocie do domu znowu tylko trawa będzie. Psina nawet chce zmienić właściciela po tym eksperymencie - 6:08.
RomanJ4 Opublikowano 31 Stycznia 2021 Autor Opublikowano 31 Stycznia 2021 Meandry historii... Prawdziwa historia niekoniecnie była taką jaką znamy... .............................................................................................................................................................................................
RomanJ4 Opublikowano 1 Lutego 2021 Autor Opublikowano 1 Lutego 2021 Czyżby nasza niedaleka rzeczywistość ?
d9Jacek Opublikowano 3 Lutego 2021 Opublikowano 3 Lutego 2021 W dniu 1.02.2021 o 14:11, RomanJ4 napisał: Czyżby nasza niedaleka rzeczywistość ? nie...taka nasza rzeczywistość?...poniżej Spadł śnieg. 8:00 - Ulepiłem bałwana. 8:40 - Przechodząca feministka spytała, czemu nie bałwankę. 8:43 - Ulepiłem też bałwankę. 8:50 - Inna feministka poskarżyła się na fakt, że bałwanka ma piersi - w końcu to uprzedmiotowienie kobiet. 8:54 - Para gejów z naprzeciwka przyszła ponarzekać, czemu nie ulepiłem dwóch bałwanów jednak. 9:02 - Transseksualista/tka/"osoba" spytała, czemu nie zrobiłem po prostu bałwosoby z doczepianymi i odczepianymi częściami. 9:15 - Weganie z sąsiedztwa wpadli z awanturą, iż marchewka to jest ich żywność a nie nos dla bałwosób. 9:22 - Nazwano mnie rasistą, gdyż śnieżne postaci są ZBYT BIAŁE. 9:31 - Mój bliskowschodni sąsiad przyszedł z żądaniem, bym natychmiast ubrał bałwankę. 9:40 - Przyjechało czternaście radiowozów policji, gdyż studenci z pobliskiego uniwersytetu poczuli się urażeni całą sytuacją. 9:42 - Feministka z sąsiedztwa złożyła drugą już skargę - tym razem na miotłę u bałwanki, gdyż przypisuje ona stereotypowe role płciowe. 9:48 - Przewodniczący miejskiej komisji ds. równości przyszedł i grozi mi eksmisją. 9:55 - Pokazała się ekipa z telewizji, zadawali mi pytania czy jestem w stanie wskazać różnice między bałwanem a bałwanką. Odpowiedziałem, iż śnieżne "kule" co chyba się im nie spodobało. Następnie o godzinie 10:00 - pokazali mnie w TV oraz nazwali seksistą. 10:10 - Przyjechała opieka społeczna. Spytali, czy mam jakiś wspólników, po czym odebrali mi dzieci. 10:19 - Skrajnie lewicowi demonstranci, urażeni wszystkim, urządzili marsz po mojej ulicy, domagając się natychmiastowego aresztowania i skazania mojej skromnej osoby. 11:00 - Pojawiłem się w największych mediach na całym świecie jako rasista, seksista, homofob, człowiek podejrzewany o terroryzm, który wykorzystuje pogodę do rozsiewania nienawiści i niepokojów. W południe śnieg stopniał. 1 1
RomanJ4 Opublikowano 4 Lutego 2021 Autor Opublikowano 4 Lutego 2021 Gdyby wetknął bałwanowi w łapę lizaka, to jeszcze zostałby pedofilem...
Marek_Spy Opublikowano 4 Lutego 2021 Opublikowano 4 Lutego 2021 Najgorsze ze to już przestaje być śmieszne a zaczyna być prawdziwe.
RomanJ4 Opublikowano 4 Lutego 2021 Autor Opublikowano 4 Lutego 2021 Pamiętacie "Rozmowy kontrolowane"..? Cytat - Przede wszystkim ten facet to go przejechałem i uciekłem był kompletnie pijany i wlazł mi pod koła. - To był bałwan. - Bałwan nie bałwan, ale wiesz... 2 godziny temu, Marek_Spy napisał: Najgorsze ze to już przestaje być śmieszne a zaczyna być prawdziwe. \ Jak czytam takie wiadomości... Cytat Suwałki. Policja prowadzi śledztwo w sprawie bałwana z "antyrządowym transparentem". https://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114883,26719093,suwalki-policja-prowadzi-sledztwo-w-sprawie-balwana-z-antyrzadowym.html Cytat Policja walczy z bałwanem pod pomnikiem Kaczyńskiego, bo przechodnie robili sobie z nim zdjęcia https://warszawa.wyborcza.pl/warszawa/7,54420,26708792,balwan-i-kaczki-ze-sniegu-pod-pomnikiem-smolenskim-policjanci.html ... to sie zastanawiam kto tu jest bałwanem...
Marek_Spy Opublikowano 4 Lutego 2021 Opublikowano 4 Lutego 2021 Ja już w tym się gubię. Ale wyborcza hmm mało miarodajne źródło.Wysłane z mojego CPH2021 przy użyciu Tapatalka 1
latacz Opublikowano 7 Lutego 2021 Opublikowano 7 Lutego 2021 Godzinę temu, tytan12 napisał: to o mnie ? ? 1
d9Jacek Opublikowano 7 Lutego 2021 Opublikowano 7 Lutego 2021 46 minut temu, latacz napisał: to o mnie ? ? a ja sądziłem , że o mnie??
tytan12 Opublikowano 7 Lutego 2021 Opublikowano 7 Lutego 2021 47 minut temu, latacz napisał: to o mnie ? ? He,he,uderz w stół, a ''nożyce....'',trzeba dobudować nowy hangar(to o mnie)?.
d9Jacek Opublikowano 7 Lutego 2021 Opublikowano 7 Lutego 2021 41 minut temu, czarobest napisał: No co Wy powiecie . To moje łóżko: no dobra....zamieniłem salon w modelarnię..Kamil może potwierdzić?
czarobest Opublikowano 7 Lutego 2021 Opublikowano 7 Lutego 2021 18 minut temu, d9Jacek napisał: no dobra....zamieniłem salon w modelarnię..Kamil może potwierdzić? Śmieje się, domyślam się że wielu ma podobne problemy w tej kwestii . Ja za to korzystam z kuchni jako warsztatu .
jarek996 Opublikowano 10 Lutego 2021 Opublikowano 10 Lutego 2021 W dniu 4.02.2021 o 11:44, Marek_Spy napisał: Ale wyborcza hmm mało miarodajne źródło. Przy Twoich zrodlach z "kosmosu" , to Wyborcza jakos nawet ujdzie ? 1
Marek_Spy Opublikowano 10 Lutego 2021 Opublikowano 10 Lutego 2021 Ta ty akurat na ten temat coś wiesz Wysłane z mojego CPH2021 przy użyciu Tapatalka
d9Jacek Opublikowano 10 Lutego 2021 Opublikowano 10 Lutego 2021 26 minut temu, Marek_Spy napisał: Ta ty akurat na ten temat coś wiesz Wysłane z mojego CPH2021 przy użyciu Tapatalka wie, wie....
Rekomendowane odpowiedzi