pietrku Opublikowano 25 Listopada 2023 Opublikowano 25 Listopada 2023 W dniu 24.11.2023 o 23:02, Market napisał: No jakby nie patrzeć to protoplasta pakietu Ale jak w język szczypała ?
RomanJ4 Opublikowano 4 Grudnia 2023 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2023 2 godziny temu, d9Jacek napisał: Krzyżacy 2.0 Cytat Nowy rekord wiatraków w Polsce. Prądu tyle, co z węgla kamiennego https://businessinsider.com.pl/technologie/nowe-technologie/nowy-rekord-wiatrakow-w-polsce-pradu-tyle-co-z-wegla-kamiennego/j35pslr ...a tymczasem w rachunku za 20.09-19.11.... ...czyli znowu fundujemy górnikom barbórkowe... To już nawet nie jest śmieszne... * - Energa Operator: Jak czytać fakturę za usługi dystrybucji? Opłata OZE – związana z zapewnieniem dostępności energii ze źródeł odnawialnych w krajowym systemie elektroenergetycznym. Jest zależna od ilości pobranej energii. Opłata ustawowa, obowiązuje od 01.07.2016. https://energa-operator.pl/uslugi/oplaty-i-faktury/jak-czytac-fakture 1
d9Jacek Opublikowano 4 Grudnia 2023 Opublikowano 4 Grudnia 2023 Godzinę temu, RomanJ4 napisał: To już nawet nie jest śmieszne. ale co w związku z tym , bo nie bardzo rozumiem ??
AndrzejC Opublikowano 4 Grudnia 2023 Opublikowano 4 Grudnia 2023 Obiecałem sobie, że jak z powodów tzw" ogólnych" wejdę z powrotem po latach na to forum, to wytrzymam i w polytykie nie wejdę. Jak na razie się powstrzymam. Ale mnie osobiście krew zalewa. Zamknijcie temat. Bardzo proszę A.C.
qba Opublikowano 4 Grudnia 2023 Opublikowano 4 Grudnia 2023 Panowie ja obiecuje urlopy za te polityczne śmieci.
d9Jacek Opublikowano 5 Grudnia 2023 Opublikowano 5 Grudnia 2023 9 godzin temu, qpa napisał: Panowie ja obiecuje Kuba, nie przesadzaj...już Ci kiedyś napisałem ,że nawet papier toaletowy mozna pod polityke podciągnąć.....bo to jak z tą szafą i dr Freudem
qba Opublikowano 5 Grudnia 2023 Opublikowano 5 Grudnia 2023 Tylko ze jakimś cudem głownie to Ty wrzucasz te śmieci a nie reszta użytkowników, ja ostrzegłem ...
Shock Opublikowano 5 Grudnia 2023 Opublikowano 5 Grudnia 2023 Godzinę temu, d9Jacek napisał: napisałem ,że nawet papier toaletowy mozna pod polityke podciągnąć.. Ty chyba zapomniałeś że z Tobą się nie dyskutuje tylko działa ! 1
d9Jacek Opublikowano 5 Grudnia 2023 Opublikowano 5 Grudnia 2023 17 minut temu, qpa napisał: Tylko ze...... są to sprawy bardzo poważne przedstawione w żartobliwej formie ale cóz ...skoro uważasz to za śmieci...Twoje prawo...ciekaw jestem co powiesz jak Las Birnamski pojawi się pod Twoim oknem 12 minut temu, Shock napisał: Ty chyba zapomniałeś że z Tobą się nie dyskutuje tylko działa ! no to działaj Rafał, działaj
qba Opublikowano 5 Grudnia 2023 Opublikowano 5 Grudnia 2023 Jacek pisałem sto razy, nie jest to miejsce do uprawiania polityki, jak Ci nie pasuje to zaprzestań pisania. 1
RomanJ4 Opublikowano 12 Grudnia 2023 Autor Opublikowano 12 Grudnia 2023 ... i kolędników w czarnych kombinezonach... 2
RomanJ4 Opublikowano 13 Grudnia 2023 Autor Opublikowano 13 Grudnia 2023 Astronomowie się głowią skąd się biorą Czarne Dziury... czarna dziura.mp4 1
RomanJ4 Opublikowano 16 Grudnia 2023 Autor Opublikowano 16 Grudnia 2023 O mało co skończyłby jak Azja Tuhajbejowicz... https://s3-us-west-1.amazonaws.com/hmt- ... worker.mp4
pietrku Opublikowano 4 Stycznia Opublikowano 4 Stycznia Na innym forum ujrzałem: Jak mawiają, prawdziwy modelarz da radę ?.
RomanJ4 Opublikowano 4 Stycznia Autor Opublikowano 4 Stycznia Teraz wszystko jest w wersji "kit". Kupujesz nowy samochód, to dostajesz "golasa" i musisz dokupić wyposażenie, a jak chcesz telewizor, to dostaniesz instrukcję i worek drutu...
pietrku Opublikowano 4 Stycznia Opublikowano 4 Stycznia Samochody bez kół zapasowych to widziałem, ale telewizora nie ?.
Rekomendowane odpowiedzi