pietrku Opublikowano 25 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2023 W dniu 24.11.2023 o 23:02, Market napisał: No jakby nie patrzeć to protoplasta pakietu Ale jak w język szczypała ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanJ4 Opublikowano 4 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2023 2 godziny temu, d9Jacek napisał: Krzyżacy 2.0 Cytat Nowy rekord wiatraków w Polsce. Prądu tyle, co z węgla kamiennego https://businessinsider.com.pl/technologie/nowe-technologie/nowy-rekord-wiatrakow-w-polsce-pradu-tyle-co-z-wegla-kamiennego/j35pslr ...a tymczasem w rachunku za 20.09-19.11.... ...czyli znowu fundujemy górnikom barbórkowe... To już nawet nie jest śmieszne... * - Energa Operator: Jak czytać fakturę za usługi dystrybucji? Opłata OZE – związana z zapewnieniem dostępności energii ze źródeł odnawialnych w krajowym systemie elektroenergetycznym. Jest zależna od ilości pobranej energii. Opłata ustawowa, obowiązuje od 01.07.2016. https://energa-operator.pl/uslugi/oplaty-i-faktury/jak-czytac-fakture 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 4 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2023 Godzinę temu, RomanJ4 napisał: To już nawet nie jest śmieszne. ale co w związku z tym , bo nie bardzo rozumiem ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejC Opublikowano 4 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2023 Obiecałem sobie, że jak z powodów tzw" ogólnych" wejdę z powrotem po latach na to forum, to wytrzymam i w polytykie nie wejdę. Jak na razie się powstrzymam. Ale mnie osobiście krew zalewa. Zamknijcie temat. Bardzo proszę A.C. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 4 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2023 Panowie ja obiecuje urlopy za te polityczne śmieci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 5 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2023 9 godzin temu, qpa napisał: Panowie ja obiecuje Kuba, nie przesadzaj...już Ci kiedyś napisałem ,że nawet papier toaletowy mozna pod polityke podciągnąć.....bo to jak z tą szafą i dr Freudem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 5 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2023 Tylko ze jakimś cudem głownie to Ty wrzucasz te śmieci a nie reszta użytkowników, ja ostrzegłem ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 5 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2023 Godzinę temu, d9Jacek napisał: napisałem ,że nawet papier toaletowy mozna pod polityke podciągnąć.. Ty chyba zapomniałeś że z Tobą się nie dyskutuje tylko działa ! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 5 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2023 17 minut temu, qpa napisał: Tylko ze...... są to sprawy bardzo poważne przedstawione w żartobliwej formie ale cóz ...skoro uważasz to za śmieci...Twoje prawo...ciekaw jestem co powiesz jak Las Birnamski pojawi się pod Twoim oknem 12 minut temu, Shock napisał: Ty chyba zapomniałeś że z Tobą się nie dyskutuje tylko działa ! no to działaj Rafał, działaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 5 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2023 Jacek pisałem sto razy, nie jest to miejsce do uprawiania polityki, jak Ci nie pasuje to zaprzestań pisania. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanJ4 Opublikowano 6 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 12 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2023 idą Święta a więc........ 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanJ4 Opublikowano 12 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2023 ... i kolędników w czarnych kombinezonach... 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanJ4 Opublikowano 13 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2023 Astronomowie się głowią skąd się biorą Czarne Dziury... czarna dziura.mp4 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanJ4 Opublikowano 16 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2023 O mało co skończyłby jak Azja Tuhajbejowicz... https://s3-us-west-1.amazonaws.com/hmt- ... worker.mp4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 23 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2023 Chyba już nie zdąży Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanJ4 Opublikowano 23 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2023 Jak mu Rudolf pomoże.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrku Opublikowano 4 Stycznia Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia Na innym forum ujrzałem: Jak mawiają, prawdziwy modelarz da radę ?. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanJ4 Opublikowano 4 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia Teraz wszystko jest w wersji "kit". Kupujesz nowy samochód, to dostajesz "golasa" i musisz dokupić wyposażenie, a jak chcesz telewizor, to dostaniesz instrukcję i worek drutu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrku Opublikowano 4 Stycznia Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia Samochody bez kół zapasowych to widziałem, ale telewizora nie ?. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi