kaszalu Opublikowano 2 Października 2019 Autor Opublikowano 2 Października 2019 Trzeba spróbować na próbce - zawsze tak robię przed operacją ! Mnie ten zestaw dobrze się sprawdził !
Grifon Opublikowano 2 Października 2019 Opublikowano 2 Października 2019 Nie znam nic lepszego do styropianu i iinnych pianek. 1
kaszalu Opublikowano 2 Października 2019 Autor Opublikowano 2 Października 2019 A gdzie to kupujesz ?Poćwiczę z tym zestawem !
Grifon Opublikowano 2 Października 2019 Opublikowano 2 Października 2019 W wiekszosci sklepów w PL bezzapachowa,można w domu używać, mieszasz równo tyle samo i juz. Polecana przez Gordona Witacheda
Grifon Opublikowano 2 Października 2019 Opublikowano 2 Października 2019 Fakt droga, ale warta swojej ceny, ewentualnie można użyć jako warstwy podkładowe a na to już tanią żraca żywice.
Grifon Opublikowano 14 Października 2019 Opublikowano 14 Października 2019 Skubany, nie chciał umierać, ale wreszcie uległ numerowi buta 44 I tym samym moce wyposażeniowe uległy uwolnieniu.
kaszalu Opublikowano 14 Października 2019 Autor Opublikowano 14 Października 2019 Co za brutalna anihilacja - nie dało się gościa reanimować ? No chyba że nowy piankowy pacjent czeka na organy do przeszczepu
Grifon Opublikowano 14 Października 2019 Opublikowano 14 Października 2019 Szkoda tracić czas, swoje zadanie nauki budowy modelu ze styropianu itp. materiałow spelnił. Muszę powiedzieć, że ciężko się łamał, brutalna siła była niezbedna. Styrodur, styropian, depron, żywica to dobry przepis na mocny model, któremu paliwo nitro nie straszne. Pozdrawiam. 1
kaszalu Opublikowano 15 Października 2019 Autor Opublikowano 15 Października 2019 Nowe technologie wkraczają w nasze hobby coraz szerszą ławą - i dobrze !!
Grifon Opublikowano 15 Października 2019 Opublikowano 15 Października 2019 Materiały są ok, ale jak widze cały drukowany model to myślę sobie. ŻE COŚ POSZŁO NIE TAK.????
ibnexus Opublikowano 15 Października 2019 Opublikowano 15 Października 2019 Kurcze, nie mógłbym zrobić czegoś takiego, chociaż modele zalegają mi zajmując cenne miejsce. Może to choroba psychiczna ale mam je wszystkie, powypadkowe, brzydkie i badziewne, ale nie miałbym serca się z nimi rozstać.
Grifon Opublikowano 18 Października 2019 Opublikowano 18 Października 2019 Irek wyobraż sobie że Twoja chałupa się pali i możesz uratować tylko trzy modele, wytypuj je a resztę spal niech nie zalegają
Rekomendowane odpowiedzi