robert.pilot Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Jeżeli chodzi o koła zdecydowałem się zastosować łożyska. Dzięki za pomysł... Właśnie dojechały. Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert.pilot Opublikowano 1 Września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2019 Udało mi się dzisiaj polatać. Wylatałem 6 pakietów. Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka I skończyłem podwozie. Gotowe do kołowania. Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 1 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2019 Latanie styropianem nas ( w tym watku ) NIE INTERESUJE ! Chcemy film z oblotu Brown B2 Miss Los Angeles Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 1 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2019 Ciesze sie że mogłem pomóc w kwestii kół. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert.pilot Opublikowano 2 Września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 Latanie styropianem nas ( w tym watku ) NIE INTERESUJE ! Chcemy film z oblotu Brown B2 Miss Los Angeles Styropian dobry jest na szybkie wypady... Film będzie... jeszcze trochę Ciesze sie że mogłem pomóc w kwestii kół. Dzięki, pomysł okazał się trafiony, kółka pięknie kręcą się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert.pilot Opublikowano 10 Września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2019 Przymiarka pilota. Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Piękoś Opublikowano 11 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2019 Podrasowałbym tą figurkę. Chyba, że to miała być kobieta... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert.pilot Opublikowano 11 Września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2019 Niestety nie mam zdolności do figurek i nie chciałbym popsuć... Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert.pilot Opublikowano 11 Września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2019 Następne elementy oklejone: Statecznik pionowy Zagłówek Pokrywki serw w skrzydłach. Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jetfan Opublikowano 12 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2019 Bardzo ładnie Ci to wychodzi, czym oklejasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert.pilot Opublikowano 12 Września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2019 Dzięki, robię to drugi raz w życiu. Folia Oracover FOKKER RED z imitacją płótna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Piękoś Opublikowano 12 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2019 Niestety nie mam zdolności do figurek i nie chciałbym popsuć... Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Spoko. Z bliska tylko tak wygląda A co do ryzyka zepsucia: możesz, mało ryzykując, pobawić się akrylami, np.: pogrubić brwi.. Wszystko można zmyć wodą zanim wyschnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert.pilot Opublikowano 12 Września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2019 Spoko. Z bliska tylko tak wygląda A co do ryzyka zepsucia: możesz, mało ryzykując, pobawić się akrylami, np.: pogrubić brwi.. Wszystko można zmyć wodą zanim wyschnie. Dzięki za pomysły, jak znajdę więcej czasu to pomyślę nad figurką, jak na razie przy modelu jest sporo do zrobienia a doba ma tylko 24 godziny... Tak na marginesie, to nie lubię malować, malowanie maski był dla mnie mega wyzwaniem, ale udało się... jakoś nie czuję duszy artysty, jestem ukierunkowany technicznie Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Piękoś Opublikowano 12 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2019 Oczywiście. Model ważniejszy, pilot to tylko dodatek. Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert.pilot Opublikowano 12 Września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2019 Oczywiście. Model ważniejszy, pilot to tylko dodatek. Powodzenia Dzięki, każdy komentarz, uwagę i pomysł biorę pod uwagę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert.pilot Opublikowano 26 Września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2019 Małymi krokami do przodu... skrzydło oklejone... Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 26 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2019 Robert : to niedlugo poleci !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert.pilot Opublikowano 27 Września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2019 Robert : to niedlugo poleci !!! Jeszcze trochę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert.pilot Opublikowano 6 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2019 I nadszedł czas na kadłub... Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 6 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2019 Idealny kolor , zeby wykonac pierwszy lot w Wigilie Wloz jeszcze Mikolaja do kabiny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi