RobertK Opublikowano 26 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2022 Krzysztof, czy ten twardy lut to srebro techniczne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kesto Opublikowano 26 Maja 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2022 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kesto Opublikowano 31 Maja 2022 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2022 Poskładane"na sucho" mocowanie pływaków i zastrzały. 9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kesto Opublikowano 10 Czerwca 2022 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2022 Mozolnie rozpoczynam oprofilowanie zastrzałów i elementów podłodzia. 14 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kesto Opublikowano 23 Czerwca 2022 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2022 Oprofilowanie skończone. Teraz trzeba to zalaminować. 12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kesto Opublikowano 29 Czerwca 2022 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2022 Zalaminowane, zaszpachlowane, pomalowane. 8 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kesto Opublikowano 29 Lipca 2022 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2022 Mechanizm napędu sterów wodnych w Lublinie R-XIII G 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
young Opublikowano 29 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2022 Robi się coraz bardziej ciekawie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_io Opublikowano 29 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2022 Mistrzostwo Świata Krzysio. Świetnie się czyta te posty, aż szkoda komentować. Dla mnie bomba. Podziwiam za czas, który poświęcasz na wykonanie modelu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kesto Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Połączone linkami. 14 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kesto Opublikowano 2 Grudnia 2022 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2022 Kolejne elementy do pływaków. Maskownice mocowania podłodzia do pływaków. 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacek Opublikowano 2 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2022 chciałem napisać "pedant" ale Ty jesteś mega ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grifon Opublikowano 2 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2022 Tak, tak, my wiemy że o pływaki to on dba szczególnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kesto Opublikowano 9 Grudnia 2022 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2022 W dniu 2.12.2022 o 17:01, Grifon napisał: Tak, tak, my wiemy że o pływaki to on dba szczególnie. Staram się dbać szczególnie o wszystko?, ale nie zawsze wychodzi. Wytłoczyłem owiewki zakrywające wylot linek do steru kierunku. Początkowo chciałem zrobić foremkę i wylaminować takie osłony, ale tłoczenie wyszło szybciej. 11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 9 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2022 Gdybym tyle nie jezdzil rowerem, to bym Ci Krzysiu pokazal, JAK sie plywaczki robi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 9 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2022 I o co tyle hałasu? O jakiś kapturek? Krzysiu trzeba było napisać, bym Ci z butelki PET ich narobił ile chcesz A tak na serio... To że robisz modele jake robisz umiem i mogę zrozumieć, ale warsztatu i sprzętu to Ci zazdroszczę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
horn3t Opublikowano 9 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2022 szczenna opada piękna praca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kesto Opublikowano 11 Grudnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2022 Dziękuję za wszelkie słowa uznania, zazdrości, chęci pomocy i pokazania, jak to się robi.? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 11 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2022 53 minuty temu, kesto napisał: chęci pomocy i pokazania, jak to się robi.? ZAWSZE Ci pomozemy. Te modele musza w koncu jakos wygladac (tyle serca w nie wkladasz , a umiejetnosci takie sobie) i bez naszej pomocy, to bylyby jakies takie, troche nie teges ...... No wiadomo ? Ja i tak najbardziej lubie momencik, jak "rozbierasz" foremke i rodzi sie z tego jakas czesc ? Sam z kolei , bardzo lubie rozbierac ENYe . Chyba zboczony jakis jestem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grifon Opublikowano 11 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2022 4 godziny temu, kesto napisał: Dziękuję za wszelkie słowa uznania, zazdrości, chęci pomocy i pokazania, jak to się robi.? Nie musisz nam dziękować, my zawsze chętnie pomożemy, jak czegoś nie wiesz to pisz. Chociaż teraz jestem zajęty, ale jak skończę naprawiać pęknięte skrzydło piankowe taśmą klejącą to napewno odpisze. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi