Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Mistrzostwo Świata Krzysio. Świetnie się czyta te posty, aż szkoda komentować. Dla mnie bomba. Podziwiam za czas, który poświęcasz na wykonanie modelu. 

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

I o co tyle hałasu? O jakiś kapturek?

Krzysiu trzeba było napisać, bym Ci z butelki PET ich narobił ile chcesz ;) 

A tak na serio...

To że robisz modele jake robisz umiem i mogę zrozumieć, ale warsztatu i sprzętu to Ci zazdroszczę :) 

Opublikowano
53 minuty temu, kesto napisał:

chęci pomocy i pokazania, jak to się robi.?

ZAWSZE Ci pomozemy. Te modele musza w koncu jakos wygladac (tyle serca w nie wkladasz , a umiejetnosci takie sobie) i bez naszej pomocy, to bylyby jakies takie, troche nie teges ......

No wiadomo ?

Ja i tak najbardziej lubie momencik, jak "rozbierasz" foremke i rodzi sie z tego jakas czesc ?

Sam z kolei , bardzo lubie rozbierac ENYe . Chyba zboczony jakis jestem.

Opublikowano
4 godziny temu, kesto napisał:

Dziękuję za wszelkie słowa uznania, zazdrości, chęci pomocy i pokazania, jak to się robi.?

Nie musisz nam dziękować, my zawsze chętnie pomożemy, jak czegoś nie wiesz to pisz.

Chociaż teraz jestem zajęty, ale jak skończę naprawiać pęknięte skrzydło piankowe taśmą klejącą to napewno odpisze.

• Lubię to 1
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.