japim Opublikowano 10 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2020 W dniu 7.06.2020 o 14:33, Viper napisał: Korzystając z okazji iż Domownicy wyjechali mogłem posmrodzić i zalaminowałem cienką materią (25g/m2) górne powierzchnie skrzydeł i częściowo kadłub. Jakiej żywicy użyłeś do laminowania? Mocno zastanawiam się czy nie dać takiej warstwy na Bielika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 10 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2020 Przemku, bez wzgledu jakiej żywicy użyjesz , dobrze jest pokryć tworzywo specjalnym primerem.... możesz wtedy laminować nawet EPP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulusr Opublikowano 10 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2020 Przemek - jak drukujesz PLA to standardowa żywica jest super (Lh160 lub L285) - po odsączeniu jest praktycznie niewidoczna (25g) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viper Opublikowano 10 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2020 2 godziny temu, japim napisał: Jakiej żywicy użyłeś do laminowania? Mocno zastanawiam się czy nie dać takiej warstwy na Bielika. Takiej jaką miałem, czyli L285 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viper Opublikowano 10 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2020 Rozpocząłem przeróbkę mocowania mechanizmu sterów płatowych by nadać ujemny wznios (standardowo większość modeli pianek, a może nawet wszystkie, ma wartość 0). A jednym z elementów charakterystycznych eFa jest ten ujemny wznios. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 9 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2023 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viper Opublikowano 10 Lutego 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2023 Rozumiem, że to pytanie o postęp? Niewielki jest, może w końcu skończę w tym sezonie i w końcu zacznę latać tyle co kiedyś, bo ostatnie dwa sezony pod względem i latania i dłubania były fatalne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulusr Opublikowano 10 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2023 3 godziny temu, Viper napisał: Rozumiem, że to pytanie o postęp? Niewielki jest, może w końcu skończę w tym sezonie i w końcu zacznę latać tyle co kiedyś, bo ostatnie dwa sezony pod względem i latania i dłubania były fatalne. Potwierdzam. Ogarnij się Marcin!? Ale wiem, że są rzeczy ważne i ważniejsze. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viper Opublikowano 10 Lutego 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2023 Ogarnę, zobaczysz, jeszcze będziesz miał mnie w nadmiarze na lotnisku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 10 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2023 Dobrze rozumiesz, hi hi. Tak dobrze żarło i zdechło ? Ciągle czekamy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viper Opublikowano 10 Lutego 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2023 I doczekamy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi