Skocz do zawartości

Modelarze, lotnicy, motocykliści!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W pewnych subkulturach to ważna jest lisia kita a w innych antenka z pingpongiem:)

Teraz jeżdżę na takim: 1,6 litra:)

IMG_20200630_085924.thumb.jpg.afdf1f5e654bc332a203ebef535759b0.jpg

A ostatnio takim:

1,5 litra:)

IMG_20200529_095559.thumb.jpg.46cbcd1d4785ba0d48beceb2f3313f03.jpg

• Lubię to 1
Opublikowano

Zapomniałem o jeszcze jednym ważnym wyposażeniu. Mianowicie centralny kufer mieszczący dwa integrale. A jak się ma też boczne odpinane to pełen wypas. 

W sumie listę "must have" zrobił bym taką:

1. alarm

2. kamera

3. kufer

4. ładowarka USB + uchwyt

reszta wcześniej podanych dodatków jako opcja.

• Lubię to 1
Opublikowano

Co to jest 1,6 litra... ;)

Ja dziś na zakończenie urlopu wybrałem się na pętlę Beskidzką i przy knajpie na Ochodzitej miałem przyjemność posiedzieć za sterami Triumpha Rocketa III . Pojemność absurdalna 2,3 litra robi wrażenie, zresztą jak i cały motocykl . Oczywiście sobie tylko posiedziałem :)

• Lubię to 1
Opublikowano
57 minut temu, maxiiii napisał:

Dawca organów?

Ahh kocham te określenia ;) Gość jeździ od małego już na motoryce latał na gumie. Przed tym GSXem miał hayabuse (chyba nie dam sobie za to obciąć palców) już nie pamiętam ale też z turbo. Tak więc to nie "laik" 

PS. 400 to jeszcze nie tak "DUŻO" .... :D goście tutaj wyciągneli 700 KONI MECHANICZNYCH(tak napisałem słownie aby nie było pomyłek)  !!!!!!!!!!!!!! 

https://motormania.com.pl/newsy/700km-w-gsx-r1000-i-180kg-znikajacy-punkt-video/?fbclid=IwAR3ZzAtZfiG3xqPQqzuX6UE086vCMuYS8hScDyuVgB-NlNQja-DPKcIGYdI 

PS od 17stej minuty oglądajcie 

Opublikowano

Nie ogarniam jak gość chce poskromić te 400 kucy ale jeśli to do bicia rekordu na zamkniętym torze to czemu się w to nie bawić :)

Mam kolegę z byłego klubu /forum co zbudował auto na 1/4 mil z mocą 2200 koni  i żadnym dawcą nie jest ;)

• Lubię to 1
Opublikowano

Z tego co ogarniam wcześniejsza (chyba) Hayabusa miała 300kM i latał nią po drogach normalnie i startował nią też właśnie 1/4 mili. Pewnie w deszcz nie śmiga bo to samobójstwo jest :D 

Opublikowano

Tsunami... szacun, kozacki projekt. :) a nie jakieś tam czipowane gulfy tdi z przednim pasem i podłużnicami zalanym betonem i dębowymi klockami w tylnych sprężynach. 

Odbudował go? Bo pamiętam, że coś wybuchło.

Opublikowano
24 minuty temu, maxiiii napisał:

Zaraz zaczniesz się nabijać z kurtki skórzanej, kamizelki, spodni skórzanych

Jeszcze tylko skórzana czapeczka i już można wbijać do "Błękitnej Ostrygi". ?

• Lubię to 1
  • Haha 1
Opublikowano
7 minut temu, mr.jaro napisał:

ale najwidoczniej tez odrobiny poczucia humoru.

Tego nie dało się wyczuć w twoim wpisie. :)

A tak naprawdę co masz do dobrego oświetlenia, głośniejszych sygnałów czy lokalizatora GPS? To takie podstawowe elementy w dzisiejszych czasach. Tak samo jak kamerka czy to w samochodzie czy motocyklu.

10 minut temu, Granacik napisał:

I już można wbijać do "Błękitnej Ostrygi".

taka mała różnica:)

428b233538d31-d.1200.jpg

991d3a70c06982d1650bc9b49f1da095.jpg

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.