Granacik Opublikowano 25 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2020 Godzinę temu, maxiiii napisał: Frędzle i inne bajery wizualne. +20 do pokonywania zakrętów, +30 do rwania lasek. ? 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxiiii Opublikowano 25 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2020 W pewnych subkulturach to ważna jest lisia kita a w innych antenka z pingpongiem:) Teraz jeżdżę na takim: 1,6 litra:) A ostatnio takim: 1,5 litra:) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Granacik Opublikowano 25 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2020 Zapomniałem o jeszcze jednym ważnym wyposażeniu. Mianowicie centralny kufer mieszczący dwa integrale. A jak się ma też boczne odpinane to pełen wypas. W sumie listę "must have" zrobił bym taką: 1. alarm 2. kamera 3. kufer 4. ładowarka USB + uchwyt reszta wcześniej podanych dodatków jako opcja. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 25 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2020 Co to jest 1,6 litra... Ja dziś na zakończenie urlopu wybrałem się na pętlę Beskidzką i przy knajpie na Ochodzitej miałem przyjemność posiedzieć za sterami Triumpha Rocketa III . Pojemność absurdalna 2,3 litra robi wrażenie, zresztą jak i cały motocykl . Oczywiście sobie tylko posiedziałem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Granacik Opublikowano 26 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2020 A nowy Rocket ma dwa i pół litra. 221 niuta. 2,7 do paczki. Czy jest coś bardziej szalonego? ? Chyba tylko Y2K. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matijus Opublikowano 26 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2020 To skoro o mocach polecam podglądać mojego kumpla ze Świnoujścia https://www.facebook.com/GutkowskiTurbo gość chce wydusić 400KM z uturbionego GSX-a. Ogólnie szykuje się na speed record whelee. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxiiii Opublikowano 26 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2020 Dawca organów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matijus Opublikowano 26 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2020 57 minut temu, maxiiii napisał: Dawca organów? Ahh kocham te określenia Gość jeździ od małego już na motoryce latał na gumie. Przed tym GSXem miał hayabuse (chyba nie dam sobie za to obciąć palców) już nie pamiętam ale też z turbo. Tak więc to nie "laik" PS. 400 to jeszcze nie tak "DUŻO" .... goście tutaj wyciągneli 700 KONI MECHANICZNYCH(tak napisałem słownie aby nie było pomyłek) !!!!!!!!!!!!!! https://motormania.com.pl/newsy/700km-w-gsx-r1000-i-180kg-znikajacy-punkt-video/?fbclid=IwAR3ZzAtZfiG3xqPQqzuX6UE086vCMuYS8hScDyuVgB-NlNQja-DPKcIGYdI PS od 17stej minuty oglądajcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 26 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2020 Nie ogarniam jak gość chce poskromić te 400 kucy ale jeśli to do bicia rekordu na zamkniętym torze to czemu się w to nie bawić Mam kolegę z byłego klubu /forum co zbudował auto na 1/4 mil z mocą 2200 koni i żadnym dawcą nie jest 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matijus Opublikowano 26 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2020 Z tego co ogarniam wcześniejsza (chyba) Hayabusa miała 300kM i latał nią po drogach normalnie i startował nią też właśnie 1/4 mili. Pewnie w deszcz nie śmiga bo to samobójstwo jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxiiii Opublikowano 26 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2020 https://www.facebook.com/pg/GutkowskiTurbo/videos/?ref=page_internal Fajny ten jego tor. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Granacik Opublikowano 26 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2020 Tsunami... szacun, kozacki projekt. a nie jakieś tam czipowane gulfy tdi z przednim pasem i podłużnicami zalanym betonem i dębowymi klockami w tylnych sprężynach. Odbudował go? Bo pamiętam, że coś wybuchło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2020 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxiiii Opublikowano 27 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2020 Potraktuję to jako kiepski pomysł. Właśnie dzisiaj przyszły Reflektory LED takie jak w HD. Czas więc na wymianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2020 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Granacik Opublikowano 27 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2020 24 minuty temu, maxiiii napisał: Zaraz zaczniesz się nabijać z kurtki skórzanej, kamizelki, spodni skórzanych Jeszcze tylko skórzana czapeczka i już można wbijać do "Błękitnej Ostrygi". ? 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxiiii Opublikowano 27 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2020 7 minut temu, mr.jaro napisał: ale najwidoczniej tez odrobiny poczucia humoru. Tego nie dało się wyczuć w twoim wpisie. A tak naprawdę co masz do dobrego oświetlenia, głośniejszych sygnałów czy lokalizatora GPS? To takie podstawowe elementy w dzisiejszych czasach. Tak samo jak kamerka czy to w samochodzie czy motocyklu. 10 minut temu, Granacik napisał: I już można wbijać do "Błękitnej Ostrygi". taka mała różnica:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Granacik Opublikowano 27 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2020 8 minut temu, maxiiii napisał: taka mała różnica:) Może jestem dziwny ale ja widzę więcej podobieństw niż różnic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxiiii Opublikowano 27 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2020 20 minut temu, mr.jaro napisał: piekna tez nie jest. To tak jak motocykl bez przedniej szyby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi