Shock Opublikowano 23 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2019 Tak dla rozluźnienia... ciemniejsza strona naszego hobby Przyjemnie się ogląda, czasem zaboli mocniej ,czasem banalne błędy... https://www.youtube.com/watch?v=b9_nQF5q2bE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 23 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2019 Jak tu jutro wyjść na lotnisko Wyobraźnia działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yarecki61 Opublikowano 23 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 23 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2019 Jak tu jutro wyjść na lotnisko Wyobraźnia działa Konkretna rozwalanka. Adam dlatego jutro idę kibicować pogoda nie ciekawa się zapowiada u nas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dimmus Opublikowano 23 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2019 Większość to takie "uwaga, nie wiem co robie". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 23 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2019 najlepsze są jednak wyrzuty z ręki z rewersem na wysokości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dariuszj Opublikowano 24 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2019 Przyjemnie się ogląda ... W końcu nic tak nie cieszy jak nieszczęście bliźniego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 24 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2019 Ja raczej nie myślę w tych kategoriach bo nie raz podobne sytuacje mnie spotkały lub mogą spotkać . Lubię takie filmiki i z przyjemnością je oglądam,nabiera się trochę respektu do tego co się może wydarzyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweln7 Opublikowano 24 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2019 Witam dzisiaj i ja dołączyłem do tematu (model do naprawy lekko podrapany) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noker Opublikowano 24 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2019 To jakiś zbiór starych filmów z JuTuba a nie nagrania z 2019go Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vesla Opublikowano 25 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2019 Witam dzisiaj i ja dołączyłem do tematu (model do naprawy lekko podrapany) IMG_20190324_105027.jpg He, he jakbym czytał ogłoszenie z autokomisu :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi