Viper Opublikowano Środa o 16:48 Opublikowano Środa o 16:48 Roweru nie mam na chodzie, bo sklep i serwis zrobił sobie wolne, a wymyśliłem teraz S Works Pathfinder, a co, sprawdzę Podobno mega fajne, lżejsze, o mniejszych oporach toczenia w stosunku do tych Pathfinderów, na których jeździłem dotąd. Ale że temperatura ciut się podniosłą i było całe 6 stopni, a wiaterek fajny, więc rozpocząłem sezon wingfoilowy i było mega fajnie Jak to się zmienia, dwa ostatnie lata witałem nowy rok na nartach/desce, teraz też na desce tylko innej 1
jarek996 Opublikowano Czwartek o 17:59 Opublikowano Czwartek o 17:59 Ja dzisiaj rozpoczalem rok 2025 na dwoch kolkach. Rano spadlo troszke sniegu, wiec zmienilem kola i pojechalem na "gravelowo". Zero stopni, 15 m/s (w porywach) i tylko slonce ratowalo ten dzien. 3
Viper Opublikowano Czwartek o 18:24 Opublikowano Czwartek o 18:24 A ja znowu, korzystając z tego , że temperatura wyjątkowo wysoka (7 stopni ), wiaterek lepiej niż niezły (12-14 węzłów w porywach do 30), polatałem na wingfoilu. Jak otworzą mi jutro sklep i serwis (mam nadzieję) to przez weekend mam nadzieję rozpocząć sezon rowerowy Na razie wingfoil w odstawce bo od dzisiejszego wieczoru się ochładza, ma być nawet na minusie w najbliższych dniach. 1
jarek996 Opublikowano wczoraj o 20:38 Opublikowano wczoraj o 20:38 To po lewej, to jakis refleks (na obu zdjeciach).
jarek996 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Modelarstwo, modelarstwem, a krecic trzeba! Dzisiaj bylo 50/50 (asfalt i zwirki). Slisko jak cholera, choc cieplej jak wczoraj. Tylko wiatr taki sam 😬
Rekomendowane odpowiedzi