a74BACK Opublikowano 30 Marca Opublikowano 30 Marca Szutry "premium" 😁 Ja wczoraj przez ponad 25km miałem szutry nie "premium" i tak mnie wytrząsało, że szkoda gadać 😁 No i w końcu wjechałem na asfalt który był jeszcze gorszy niż te szutry 😂
Viper Opublikowano 30 Marca Opublikowano 30 Marca A ja ostatnio tylko czytam relacje Szanownych, ale na wingu znowu polatałem 1
jarek996 Opublikowano Piątek o 09:56 Opublikowano Piątek o 09:56 Oj, ostatni wpis z 30 marca! Wiele km od tego czasu, rozpoczete (na powaznie) treningi na szosie, a wczoraj poplynalem sobie na Bornholm i walnalem wyspe dookola! Z Ystad katamaran plynie godzinke i 50 minut. 132 km, ze zdobyciem najwyzszej gory (162 m.n.p.m) 😉 1
witold_pi Opublikowano Piątek o 11:06 Opublikowano Piątek o 11:06 zrzuciłeś kogoś z zamku w przepaść?
a74BACK Opublikowano Piątek o 16:41 Opublikowano Piątek o 16:41 Byłem i też kiedyś objechałem wyspę. Wyspa idealna na rower👍 1
jarek996 Opublikowano Sobota o 06:40 Opublikowano Sobota o 06:40 19 godzin temu, witold_pi napisał: zrzuciłeś kogoś z zamku w przepaść? Przejezdzalem przy parkingu, wiec dobre kilkaset metrow od ruin. Juz kiedys tam bylem, wiec nie skrecalem zeby byc blizej.
Rekomendowane odpowiedzi