Andrzej Klos Opublikowano 1 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2020 Wczoraj sasiedzi znalezli u siebie w ogrodzie weza, porzadnych rozmarow. To tylko python ale zjadl im dwa kurczaki, jednego widac w brzuchu. Zawolali lapacza wezy i przyjechala mloda dziewczyna; zalatwila to bardzo szybko i sprawnie: Byc moze to ten sam, ktory byl u mnie kilka razy, tylko troche podrosl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 1 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2020 Czyli to prawda co mówią o 'Down Under' - 9/10 zwierząt chce Cię zabić i zjeść. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 2 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2020 Myslisz ze aż taki smakowity jestes? Wysłane z mojego K6000 Pro przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Klos Opublikowano 2 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2020 W dniu 1.01.2020 o 20:53, Marcin napisał: Czyli to prawda co mówią o 'Down Under' - 9/10 zwierząt chce Cię zabić i zjeść. Moze to i prawda bo weze, pajaki, rekiny etc maja Cie na oku. Nawet kangury chce sie boksowac, no chyba, ze jestes lepszy od nich: 28 minut temu, Marek_Spy napisał: Myslisz ze aż taki smakowity jestes? Wysłane z mojego K6000 Pro przy użyciu Tapatalka Podobno rekinom nie za bardzo smakujemy i tylko probuja np noge, reke albo glowe.. Przychodza bo maja doskonaly wech. W RPA na Wschodnim Wybrzezu jest Shark Institute (Instytut Rekina). Pani opowiadala, ze jesli wysiksz sie do wody potem pojdziesz na brzeg i wrocisz nawet po dluzszym czasie to i tak Ciebie rozpozna i zaatakuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 3 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 Spojrzalem teraz przez okno ( u mnie w Malmö ) i u sasiadow TEZ lezy waz w ogrodzie !!! Waz ogrodowy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 3 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 Andrzej z waza zrobiłem Ci węża... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 4 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2020 Ostatnio waze drukowalem na drukarce a to o takiego waza chodzi? Wysłane z mojego K6000 Pro przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubu2 Opublikowano 4 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2020 Mógłbyś to przetłumaczyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 4 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2020 Co i kto ma tłumaczyć? Wysłane z mojego K6000 Pro przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Klos Opublikowano 4 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2020 W dniu 4.01.2020 o 05:38, Shock napisał: Andrzej z waza zrobiłem Ci węża... Dziekuje. Nie mam Polskiej klawiatury, jest tylko program https://polish.typeit.org/ ale to zajmuje bardzo duzo czasu.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a74BACK Opublikowano 4 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2020 Jak piszesz z PCta możesz sobie dodać układ klawiatury jaki chcesz .-) Srajfonów i innych Makintoszy nie ogarniam .-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanJ4 Opublikowano 4 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2020 W dniu 2.01.2020 o 22:40, Marek_Spy napisał: Myslisz ze aż taki smakowity jestes? Podobno "ludzina" nie jest zbyt smaczna, zwłąszcza z białych.. (jak twierdzą ci goście... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 6 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2020 Jak piszesz z PCta możesz sobie dodać układ klawiatury jaki chcesz .-) Srajfonów i innych Makintoszy nie ogarniam .-)Na androida sa klawiatury, na maca tez Wysłane z mojego K6000 Pro przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BRoman Opublikowano 6 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2020 A dajcie chłopu spokój ! Nie dość ,że ma przewrócone w głowie to jeszcze zadymiony jest . A wy tu o klawiszach... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi