cZyNo Opublikowano 15 Lipca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2021 Dojechali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dariusz Dudzik Opublikowano 16 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2021 A syreny okrętowe to zabraliście ze sobą ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GWFC Opublikowano 29 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2021 Czysto hipotetycznie, czy w sobotę nie będzie latać na klifie v Rusku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 1 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2021 Mam chwilkę z netem, to odpisuje….niestety z opóźnieniem. ruski klif jest nieczynny i nie ma możliwości aby tam latać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekGTI Opublikowano 5 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2021 W dniu 1.08.2021 o 23:13, cZyNo napisał: Mam chwilkę z netem, to odpisuje….niestety z opóźnieniem. ruski klif jest nieczynny i nie ma możliwości aby tam latać ? co się stało że jest nieczynny ? to na stałe ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 6 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2021 Bywa się tam gdzie znalezienie możliwości do rozmowy - nie mówiąc o necie to wyzwanie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 8 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2021 latajace szkodniki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 8 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2021 a czyj to pojazd bezprawnie zaparkowany? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 8 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2021 dlaczego bezprawnie...? Nawet dziś Babolowi / temu co się kiedyś tak pienił / powiedziałem dzien dobry...i mi pomachał mi przyjaznie ręką jak szedł sciezką dojazdową do miejscowki. Jak mnie zobaczył ,że jadę spiedrylił z powrotem pod koscol bym go nie przeczesał bo waska droga a przypomniało mu sie nasze spotkanie....Ha..HA...Ot Kozak ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 8 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2021 dziś babol miał dobry humor. i kóry babol? bo babol babolowi nierówny. następnym razem będzie znów zadyma jak mu humor si popsuje, albo będą dwa babole rybka była? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 12 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2021 Tego chyba jeszcze na praczach nie było ? To już dwa lata minęły, jak ostatnio latałem na wyciagarkach. ale było warto odświeżyć sobie temat latania na najmniejszym opadaniu i najwyższej doskonałości ? Poza tym znów sie okazało że latanie termiki modelem F3B ma sie do F5J jak jazda rajdówką do wozu drabiniastego ? Ale najzabawniejsze było to, że model dobrze latający 2 lata temu, dziś latał jak pijany. Co świadczy o tym że przez 2 lata palce i postrzeganie modelu może ulec radykalnej zmianie! Po naklikaniu sie w aparaturze, model jako tako zaczął latać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TommyTom Opublikowano 12 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2021 ha, trening przed MP w Stalowej Woli trenuj, trenuj, bo wchód mocny, gdzie się nie obrócisz, 3K, 5J, 3B i 3F! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 12 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2021 to z nudów dziś nie wiało a miałem ochotę się poruszać. I pykło ponad 7km modelarskich. Niestety przyjemność z latania popsuły komary ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 15 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2021 Czy ciepło czy zimno … latać trzeba ? komputer psuje oczy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 18 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 18 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2021 Się tak nie chwal bo my z Tomkiem też dziś polataliśmy i było świetnie. Wiało od 5 do 7m/s a w porywach głowę urywało ale latało się kapitalnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 18 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2021 To tylko ładny landszafcik - dlatego go tu dałem. Latanie dziś było nudne bo trymowalem sobie model na wyciagarke. I do latania w termice również ja byłem późnym popołudniem to wiaterek był już słabiutki. Na koniec zrobił się na szczęście delikatnie jedwabny Latanie przez duże L to było wczoraj ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 18 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2021 8 minut temu, cZyNo napisał: Latanie przez duże L to było wczoraj ? Jak kurde wczoraj, wczoraj to żabami rzucało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 18 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2021 A to zależy gdzie ? Ja się prawie opalalem, a termiki podkręcany tętno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GWFC Opublikowano 19 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2021 Trochę trenowaliśmy we wtorek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi