Shock Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2020 2 minuty temu, jarek996 napisał: Juz dzisiaj rano jakis debil skladal rano zyczenia od Boga i Jezusa dla niewierzacych .... Hola hola !! Nie określaj człowieka po jednym wpisie... To mój kolega, nie jest debilem, jest całkiem normalnym człowiekiem. Widzę że zaczął się dziwny trend nagonki na wszelaką religijność. I zaczął się do Twoich postów a niektórzy próbują wtórować ... Nigdy nie było tu problemów z Świątecznymi Życzeniami czy drobnymi dyskusjami związanymi z wiarą... co nie oznacza że ktoś ma do czegoś przekonywać czy propagować. Ot, tradycja - nie pasuje to proszę omijać takie tematy ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegor Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2020 3 godziny temu, latacz napisał: Choćby Gaję, Gaja w sumie niezła niuńka - polubiłbym ją szybko: https://nk.pl/grupa/1048605/galeria/album/2/zdjecie/63 Jak dla mnie najlepszy sposób podał Kolega Wojtek Sz i taki też zastosuję. Dodam że jest to sposób bez użycia wody, a więc bezpieczny od bakterii i wirusów. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Nie Rafal , to nie tak ; ja sobie NIE ZYCZE takich tekstow w moja strone . Ja ( wg naszej umowy ) juz nic nie pisze w "tych" tematach , ale oczekuje tez w zamian Waszej reakcji w gaszeniu ognia w zarodku. I tylko tyle. Co innego ZYCZENIA SWIATECZNE , a takie idiotyczne zyczenia jakie Twoj kolega sklada. Wystarczy zlozyc zyczenia bez dodawania Bogow , Szatanow i innych stworzen . Wyobraz sobie , ze on obraza moje uczucia . Niech to dziala w dwie strony ( choc szczerze mowiac mam to gleboko w d....e ) . Chodzi tylko o to , abysmy WSZYSCY grali fair. NIE ma religii , to nie ma. Omijac tematy ? Wlasnie ze mam PRAWO ( wg regulaminu ) pisac we wszystkich. Jak ktos pisze o czarach , to mam prawo skomentowac. Nie pisze zadnych wulgaryzmow . I pamietaj , NIE MA drobnych dyskusji na temat wiary . Lepiej zeby ich wcale NIE bylo , bo zawsze bedzie burdel. Na koniec zycze Ci Wesolych Swiat ( bez dodatkow ) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2020 15 minut temu, jarek996 napisał: Nie Rafal , to nie tak ; ja sobie NIE ZYCZE takich tekstow w moja strone . Ja ( wg naszej umowy ) juz nic nie pisze w "tych" tematach , ale oczekuje tez w zamian Waszej reakcji w gaszeniu ognia w zarodku. I tylko tyle. Co innego ZYCZENIA SWIATECZNE , a takie idiotyczne zyczenia jakie Twoj kolega sklada. Wystarczy zlozyc zyczenia bez dodawania Bogow , Szatanow i innych stworzen . Wyobraz sobie , ze on obraza moje uczucia . Niech to dziala w dwie strony ( choc szczerze mowiac mam to gleboko w d....e ) . Chodzi tylko o to , abysmy WSZYSCY grali fair. NIE ma religii , to nie ma. Omijac tematy ? Wlasnie ze mam PRAWO ( wg regulaminu ) pisac we wszystkich. Jak ktos pisze o czarach , to mam prawo skomentowac. Nie pisze zadnych wulgaryzmow . I pamietaj , NIE MA drobnych dyskusji na temat wiary . Lepiej zeby ich wcale NIE bylo , bo zawsze bedzie burdel. Na koniec zycze Ci Wesolych Swiat ( bez dodatkow ) . No to Jarku....wesołe to one nie są ale życzę Ci Spokojnych i Zdrowych Świąt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2020 11 minut temu, d9Jacek napisał: No to Jarku....wesołe to one nie są ale życzę Ci Spokojnych i Zdrowych Świąt Dzieki ! U nas w domu jest ZAWSZE wesolo ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2020 1 minutę temu, jarek996 napisał: Dzieki ! U nas w domu jest ZAWSZE wesolo ? hmmmm.................. no to aby weselej było? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
latacz Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2020 4 godziny temu, bubu2 napisał: Idź się napij wody. Nie święconej. Zawsze dobrze robi. 3 godziny temu, latacz napisał: Fakt -bo po święconej to niektórym... Tobie najwyraźniej nie posłużyła. Godzinę temu, bubu2 napisał: Latacz Czyżbyś nie wiedział, że święconej się nie pije? Uszanuj wiarę innych. Jesteś niegrzeczny. bubu2 zacytowałem / parafrazowałem Twoją własną wypowiedź... i bubu2 " Uszanuj wiarę innych. Jesteś niegrzeczny." JA wiarę wszystkich szanuje, życzenia złożyć i warto i trzeba -ale do cholery -nie mieszajmy do wszystkiego wiary. I zachowajmy choć trochę rozsądku. Jestem wierzący -w Boga a nie w jakieś "służby naziemne i wszelkiej maści piewców wiary -jaka by nie była" I bardzo nie lubię jak wszędzie się o tym głosi "jedyne prawdy objawione" . Wierzysz -wierz sobie we własnym gronie w swoich 4 ścianach lub świątyni -czy to kościół czy meczet czy cerkiew czy Święty Gaj czy...... a nie leź z tym na afisze... Bo wiara to sprawa intymna -każdy jakąś ma ale niekoniecznie z tym krucjaty wyprawia. Bo to też forma ekshibicjonizmu tylko psychicznego. Ateizm -to też wiara... 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Celnie napisane ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazur Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Wszystkim wierzącym i nie wierzącym życzę Wesołych Świąt - przede wszystkim pogodnego nastroju. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanJ4 Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2020 I przy tym zostańmy..! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
latacz Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Wszystkiego Dobrego Najlepszego -Wszystkim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobik Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2020 z powodu virusa święconkę pokropiłem sam... Zdrowych,spokojnych i radosnych świąt - dla Wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanJ4 Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2020 I to jest ten przełom na który czeka ludzkość... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi