Tommyy Opublikowano 29 Stycznia 2021 Opublikowano 29 Stycznia 2021 Cześć, Mam pewien problem z gaźnikiem do mvvs - a żarowego o pojemności 2.5 cm3. Silniczek kupiłem okazyjnie, ma kompresję ale ma wybrakowany gaźnik. Brak iglicy paliwa. W ogóle rozpylacz (mosiężny, poniżej) jest jakby nie od mvvs (chyba że się mylę i były dwie wersje gaźników). Powyżej zdjęcie gaźnika mvvs 6.5 dla porównania. Analogicznie tak samo powinno to wyglądać poniżej, czy się mylę?
d9Jacek Opublikowano 29 Stycznia 2021 Opublikowano 29 Stycznia 2021 7 godzin temu, Tommyy napisał: Cześć, Mam pewien problem z gaźnikiem do mvvs - a żarowego o pojemności 2.5 cm3. Silniczek kupiłem okazyjnie, ma kompresję ale ma wybrakowany gaźnik. Brak iglicy paliwa. W ogóle rozpylacz (mosiężny, poniżej) jest jakby nie od mvvs (chyba że się mylę i były dwie wersje gaźników). Powyżej zdjęcie gaźnika mvvs 6.5 dla porównania. Analogicznie tak samo powinno to wyglądać poniżej, czy się mylę? mylisz się, to są dwa rózne typy gazników chyba Modelmax sprzedawał kiedys cześci do MVVS-ów edit. częsći do MVVS mają w Modelmaking
Marek_Spy Opublikowano 29 Stycznia 2021 Opublikowano 29 Stycznia 2021 Iglicy na pewno brak, mam taki silnik wiec mogę jakieś zdjecia zrobic
Paweł Prauss Opublikowano 29 Stycznia 2021 Opublikowano 29 Stycznia 2021 A ja Ci mogę iglicę dorobić? Kontakt na PW
Tommyy Opublikowano 29 Stycznia 2021 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2021 12 godzin temu, d9Jacek napisał: mylisz się, to są dwa rózne typy gazników chyba Modelmax sprzedawał kiedys cześci do MVVS-ów edit. częsći do MVVS mają w Modelmaking Owszem mają igliczkę, ale rozpylacza analogicznego do 6.5 Żeby to miało ręce i nogi musiałbym zadobyć rozpylacz, którego już nie ma. 5 godzin temu, Marek_Spy napisał: Iglicy na pewno brak, mam taki silnik wiec mogę jakieś zdjecia zrobic Panie Marku, jeżeli to możliwe - byłoby super. 2 godziny temu, Paweł Praus napisał: A ja Ci mogę iglicę dorobić? Kontakt na PW Pawle, jak nie zdobędę rozpylacza to będziesz jedyną deską ratunku :)) Wracając do Modelmaking - zostało już im niewiele asortymentu do mvvs - ów, szkoda. Z rozpylaczem się spóźniłem i nie będzie już nigdy dostępny. Także jeżeli któryś z forumowiczów posiada rozpylacz (lub nawet cały gaźnik) - proszę o odzew. (Jeżeli admin uzna że temat bardziej do giełdy - proszę o przeniesienie).
witold_pi Opublikowano 29 Stycznia 2021 Opublikowano 29 Stycznia 2021 możesz kupić na modelbazar.cz 1
Grzesiek Opublikowano 29 Stycznia 2021 Opublikowano 29 Stycznia 2021 Iglica w tym stylu to od MVVS-a 1,5. To zwykły gaźnik ale idea ta sama w rc 1
Stanislaw Opublikowano 29 Stycznia 2021 Opublikowano 29 Stycznia 2021 witam mogę oddać uszkodzony rozpylacz wraz z iglicą .U mnie leży i się kurzy ,stare zapasy po combatach. 1
Grzesiek Opublikowano 29 Stycznia 2021 Opublikowano 29 Stycznia 2021 To już raczej się nie nada ,chyba że sama igła .Reszta to złom.
Marek_Spy Opublikowano 1 Lutego 2021 Opublikowano 1 Lutego 2021 Przepraszam ale zapomniałem o fotkach, sa jeszcze potrzebne ?
Tommyy Opublikowano 1 Lutego 2021 Autor Opublikowano 1 Lutego 2021 7 godzin temu, Marek_Spy napisał: Przepraszam ale zapomniałem o fotkach, sa jeszcze potrzebne ? Poproszę, przydadzą się
Rekomendowane odpowiedzi