Skocz do zawartości

Moje inne hobby, smacznego ;-)


Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Miałem okazje spróbować polędwiczki od Tomka i palce lizać :P Też się muszę zmusić do wędzenia. 

Opublikowano

Upycham do flaków :) Jak będzie gotowe to jeszcze przed wędzeniem pstryknę foto a potem już w trakcie i po :) Kieeeedyś wędziłem kiełbasę, ale z wprawy wyszedłem bo ostatnie lata tylko karpie i kurczaki.

Opublikowano

:) :) mam extra przerwę bo przyszła straszna nawalnica ..

Nie wiem czym je zwabiłem - zapachem wędzenia czy browarkiem, ale takie oto widoki ukazały mi się 50 metrów od ogrodzenia na łączce u sąsiada :) :)

 

7iZHxI.jpg

 

wFxX0s.jpg

 

OVmnr7.jpg

 

Burza minęła, troszkę opóźniła bo schłodziła proces, ale nie poddaję się i dalej do przodu :)

  • Lubię to 1
Opublikowano

Mogę się podzielić przepisami ;-)

Kurcze, z takim poradnikiem to i ja spróbuję coś przywędzić.
Opublikowano

Pytanie filozoficzne:

 

dlaczego kiełbasy z lwej strony pierwsze zdjęcie są dłuższe od tych z prawej

efekt piwny. ?

:)

Opublikowano

Pytanie filozoficzne:

dlaczego kiebasy z lwej strony pierwsze zdjęcie są dłuższe od tych z prawej

efekt piwny. ?

:)

Powiedzmy, że nabieranie wprawy w naciaganiu i .. napychaniu "condoma" ;)

To gdzie mam przyjechać z tymi ogórkami?

Wyśle Ci współrzędne na PW ;)

Opublikowano

Czosnek dodaj i wymieszaj z mięsem niedługo przed wędzeniem. Nie dodawaj na początku mieszania przed odstaniem bo może wszystko skisnąć jak będzie odstawione na dzień.

Opublikowano

:) Swoja jaka by nie wyszła to i tak najlepsza ;)

Pierwszą prasowankę, zrobioną "wg przepisu" psy skończyły... 

 

Teraz to co innego :D

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.