maxiiii Opublikowano 15 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2022 Mnie to dopiero gostek oszukał. Zamówiłem żonie nowe perfumy a ten przysłal mi nową aparaturę. I jak tu wierzyć ludziom. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samolocik Opublikowano 15 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2022 Zdjęcia silnika z aukcji na OLX identyczne jak z tej: https://www.ebay.it/itm/115309933754?hash=item1ad901f4ba:g:nWUAAOSwtWxiPK~q&amdata=enc%3AAQAHAAAAoD45jlBK%2FJU75%2Flns56pHNVpkw3xW99hJYqieU4CeIOtkEmN9FrU%2Bt3dPibFg47NSN0TrNon5JzBpPrfqhbIS3uQ4OpNSWZ6YRjsdPxJUJDZTMpo6Ra9WqtjOc58sQh8QhxWenJip8DGd1UwNE9b%2Fg%2F30XyNwezcT56RHTEADM9TkileCuL5Olr%2FF7z7krbg57htpAUtrWhMAeq2rNYtZiM%3D|tkp%3ABk9SR8zbi9SPYQ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
merlin71 Opublikowano 15 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2022 Bardzo wkurzające jest to że nikt jakoś nie dobierze sie mu do d...y! ? Ciekawe ile osób udało sie mu już oszukać... I taka menda sobie bezkarnie dalej uprawia swój proceder... Ehhh... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Walenciak Opublikowano 16 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2022 11 godzin temu, merlin71 napisał: Bardzo wkurzające jest to że nikt jakoś nie dobierze sie mu do d...y! Niestety polskie prawo nie działa, a wręcz sprzyja oszustom i złodziejom. Sam przerabiałem już problem z oszustwem na moją szkodę w wysokości 3000 € przez firmę polską z art. 284 paragraf2. I nasza szsnowna Prokuratura , pomimo przedstawionych przeze mnie dowodów oszustwa, nie wszczęła postępowania, zasłaniając się art. 235e k.p.k., czyli nie musi uzasadnić swojej decyzji. Po prostu kabaret, a nie prawo. Pozostała mi droga z powództwa cywilnego. Pozew wpłnął do biura podawczego w czerwcu tego roku i czekam na termin rozpoczęcia rozprawy. A terminy obecnie są ustalane w sądach cywilnych już na I półrocze 2024r. Cały 2023 rok jest już zapełniony. Tragedia. Dopóki nie będzie reformy sądownictwa, to obecne prawo niczego nie zmieni i będzie tylko więcej oszustw, bo oni sobie doskonale zdają sprawę z istniejącej obecnie sytuacji i zatorowości polskich sądów. Doskonale się orientuję, co tam się dzieje, ponieważ brat jest sędzią okręgowym i od ponad 30 lat orzeka w sprawach cywilnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur Lis Opublikowano 16 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2022 Godzinę temu, Jacek Walenciak napisał: Niestety polskie prawo nie działa, a wręcz sprzyja oszustom i złodziejom. Sam przerabiałem już problem z oszustwem na moją szkodę w wysokości 3000 € przez firmę polską z art. 284 paragraf2. I nasza szsnowna Prokuratura , pomimo przedstawionych przeze mnie dowodów oszustwa, nie wszczęła postępowania, zasłaniając się art. 235e k.p.k., czyli nie musi uzasadnić swojej decyzji. Po prostu kabaret, a nie prawo. Pozostała mi droga z powództwa cywilnego. Pozew wpłnął do biura podawczego w czerwcu tego roku i czekam na termin rozpoczęcia rozprawy. A terminy obecnie są ustalane w sądach cywilnych już na I półrocze 2024r. Cały 2023 rok jest już zapełniony. Tragedia. Dopóki nie będzie reformy sądownictwa, to obecne prawo niczego nie zmieni i będzie tylko więcej oszustw, bo oni sobie doskonale zdają sprawę z istniejącej obecnie sytuacji i zatorowości polskich sądów. Doskonale się orientuję, co tam się dzieje, ponieważ brat jest sędzią okręgowym i od ponad 30 lat orzeka w sprawach cywilnych. Wcale CI się nie dziwie . Czytam to i przypomniały się lata chodzenia do szkoły . Siedząc kiedyś na wykładzie z Prawa Cywilnego , Karnego , Gospodarczego . Pani Mecenas, mówi do nas , prawo jest po to by je omijać , ?różnymi przepisami . Więc ja też już nie wierzę w prawo , prawo zwłaszcza w Polsce. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej68IX Opublikowano 16 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2022 Im więcej prawa w prawie tym mniej sprawiedliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 16 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2022 15 godzin temu, witold_pi napisał: https://www.olx.pl/d/oferta/rezerwacja-silnik-spalinowy-4-sowowy-saito-fa-100-do-samolotu-rc-kol-CID767-IDRRz7z.html?reason=seller_profile link nie aktywny- gostek czyta nasze forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witold_pi Opublikowano 16 Listopada 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2022 wczoraj zgłosiłem olxowi więc może zablokowali jego ogłoszenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeknowak Opublikowano 16 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2022 Też zglaszałem dołączyłem nawet link do tematu z forum. Przyszła odpowiedź że usunęli mu ofertę. Kiedyś to przyjechało by po gościa kilku w mundurach i zrobiło mu ścieżkę zdrowia na komendzie. Mimo wielu negatywów dawne czasy miały i pozytywy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
merlin71 Opublikowano 16 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2022 No dobrze Panowie. Prawidłowa reakcja, tylko problem w tym że ten jegomość za tydzien założy kolejne konto i dalej będzie prowadził swój proceder... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 16 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2022 3 godziny temu, tomeknowak napisał: Kiedyś to przyjechało by do gościa kilku.... kumpli których naciął i zrobiliby mu z d*****y jesień średniowiecza a teraz to mozna tylko pomarzyc.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerzy Markiton Opublikowano 16 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2022 Albo "pożołądkowć się" o Polskim Prawie !!! Wydajemy na jego tworzenie i utrzymywanie miliardy {!} zł. Tak !!!! - z naszej kieszeni !!! Za te pieniądze wybudowano by już ze 2 elektrownie jądrowe ! Potem, jak już ktoś się w to barachło uwikła, albo - uwierzy (tato - komuna się skończyła, budujemy "państwo prawa"....), to szybko dochodzi do wniosku, że tak faktycznie - od czasów carycy Katarzyny - nic się nie zmieniło ! To - z autopsji !!! Kwalifikuje się do wątku "Pośmiejmy się..." - Jurek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur Lis Opublikowano 17 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2022 11 godzin temu, Jerzy Markiton napisał: To - z autopsji !!! Kwalifikuje się do wątku "Pośmiejmy się..." - Jurek To - z autopsji !!! własnej !!!???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxiiii Opublikowano 17 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2022 6 minut temu, Artur Lis napisał: własnej !!!???? Znaczenie tego zwrotu już kilka lat temu uległo zmianie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 17 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2022 5 minut temu, maxiiii napisał: uległo zmianie. jestes w tzw. "mylnym błędzie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxiiii Opublikowano 17 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2022 https://sjp.pwn.pl/sjp/autopsja;2551324.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witold_pi Opublikowano 17 Listopada 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2022 NIE ZAMIERZAM MU ROBIĆ AUTOPSJI, ale może kiedyś się doczekać ... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witold_pi Opublikowano 10 Grudnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2022 https://www.olx.pl/d/oferta/silnik-modelarski-os-max-bx-108-fsr-silnik-zdalnie-sterowany-CID767-IDSePd7.html?reason=ip|lister i inne podejrzanie TANIE graty. Ciekawe kto sprzedaje? Znacie go? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2022 Nie znam ale zauważ że większość zdjęć sprzedawanych przedmiotów robiona jest na tym samym ręczniku więc chyba to nie ten człowiek o którym mowa w temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witold_pi Opublikowano 12 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2023 ciąg da lszy ku przestrodze wczoraj na olx nick:grzegorz.pqnder , teraz https://www.olx.pl/d/oferta/os-max-91-fs-surpass-2-zilnik-zarowy-4-tqktowy-CID767-IDSEgg4.html?reason=ip|lister Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi