Autsajder1983 Opublikowano 15 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2021 Fajnie byłoby zrobić wspólne zdjęcie Twoich wszystkich projektów do walki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japim Opublikowano 15 Czerwca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2021 Pewnie - trzeba zrobic ustawke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japim Opublikowano 28 Czerwca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2021 Jest film z oblotu. Montowany na telefonie z pominieciem jakiegokolwiek softu do obróbki na PC. Wszystko w telefonie ? takie to czasy. Jak zwykle w roli glownej Konrad i jego P55. Wielkie podziekowania dla Jacka za wprawny wyrzut modelu. Ze wszystkich dotychczasowych modeli P55 jest najcięższy a mam wrażenie że lata najlepiej - wręcz jak pocisk i zachowuje przy tym niesamowitą zwrotność. Może to kwestia bardziej tylnego SC? To co? Po Bearcat'cie zabierac sie za Pzl 50 Jastrząb czy P11? 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Autsajder1983 Opublikowano 29 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2021 Przemku chyba zawsze będę Cię prosił o pomoc w oblotach, Ja jeszcze nawet nie usiadłem do obróbki zdjęć i filmów a tu już gotowy mam WIELKIE DZIĘKI !!! Przemek zapowiedział poprawki. Bedzie V2 - półka z serwami zostanie przesunięta do przodu, dzięki temu pakiety powędrują trochę do tyłu i urwie się trochę wagi. - przemodelowany zostanie kołpaczek i przód modelu (dla smuklejszej sylwetki) - zwiększona zostanie dźwigienka steru wysokości Co do steru wysokości. Za sprawą sporej powierzchni sterowej jest bardzo czuły na wysokość. Muszę przełożyć popychacz na dźwigni serwa, bliżej serwa. Muszę trochę pobawić sie z ustawieniami modelu i polatać gdy nie będzie wiało. Miałem trochę problemów z lądowaniem, minimalny ruch na drążkach powodował spore reakcje modelu. MUSZĘ NAUCZYĆ SIĘ LĄDOWAĆ !!!!! Przemku JASTRZĘBIA !!!!!! 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mjs Opublikowano 29 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2021 11 godzin temu, japim napisał: To co? Po Bearcat'cie zabierac sie za Pzl 50 Jastrząb czy P11? A, może PZL P-1? https://max3d.pl/forums/topic/33647-pojazd-3d-pzl-p1/ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osa Opublikowano 29 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2021 Prosiłem o jedenastkę ale może po Jastrzębiu.Wysłane z mojego M2103K19G przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej-ko Opublikowano 5 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2021 W dniu 28.06.2021 o 23:54, japim napisał: Jest film z oblotu. Montowany na telefonie z pominieciem jakiegokolwiek softu do obróbki na PC. Wszystko w telefonie ? takie to czasy. Jak zwykle w roli glownej Konrad i jego P55. Wielkie podziekowania dla Jacka za wprawny wyrzut modelu. Ze wszystkich dotychczasowych modeli P55 jest najcięższy a mam wrażenie że lata najlepiej - wręcz jak pocisk i zachowuje przy tym niesamowitą zwrotność. Może to kwestia bardziej tylnego SC? To co? Po Bearcat'cie zabierac sie za Pzl 50 Jastrząb czy P11? Witam, bezapelacyjnie P11 - jeden z najpiękniejszych samolotów pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirolek Opublikowano 6 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2021 Taka flota powietrzna gotowa do walki ....a o zapisach na zawody to zapomnieli ? ms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hammer72 Opublikowano 4 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2023 Małe odświeżenie tematu Jeszcze przed oblotem. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japim Opublikowano 5 Lipca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2023 Prawdziwe samoloty sa zielone Wyglada drapieżnie! Martwi mnie jedynie ta duza "zetka" na lotkach do kopensacji dlugosci bowdena - nie bedzie to mialo za malej sztywnosci? ja staram sie stosowac barylki na orczykach serw - albo popychacze z dwoma z-etkami na obu koncach dociete na wymiar. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hammer72 Opublikowano 5 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2023 Faktycznie mało sztywne, z ręki robiłem, trochę duże i możliwe że za cienkie ( 0,8mm). Na tą chwilę priorytet to instalacja odbiornika, kablologia a jak będzie problem z "zetkami" to zostaną zmienione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japim Opublikowano 5 Lipca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2023 0.8 to faktycznie cieniutkie. Zazwyczaj daje 1.2mm. W ostatecznosci 1.5 ale to juz do duzych modeli. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Hammer72 Opublikowano 16 Lipca 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2023 Poleciał 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi