robert.pilot Opublikowano 20 Lutego Autor Opublikowano 20 Lutego 10 minut temu, jarek996 napisał: Na pewno miales to na TYM forum pisac? Chciałem napisać "od d...y strony"🤭
Ares Opublikowano 23 Lutego Opublikowano 23 Lutego W dniu 20.02.2026 o 20:49, jarek996 napisał: Na pewno miales to na TYM forum pisac? Jareczku , aleś ty dowcipny się zrobiłeś😉
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. robert.pilot Opublikowano Sobota o 18:40 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano Sobota o 18:40 Dla zachowania sztywności i trwałego połączenia statecznika pionowego z kadłubem, wstawiłem dwa bagnety węglowe. Prace przy goleni ogonowej i jej sterowaniem zakończone... 6
jarek996 Opublikowano 22 godziny temu Opublikowano 22 godziny temu 22 godziny temu, robert.pilot napisał: Dla zachowania sztywności i trwałego połączenia statecznika pionowego z kadłubem, wstawiłem dwa bagnety węglowe. Prace przy goleni ogonowej i jej sterowaniem zakończone... Masz jakies wolne terminy na opryski? Potrzebuje pomocy na rodzicow dzialce 😉 (ponizej zalaczam mapke z ich dzialka, ale w przyblizeniu, to lezy za komenda policji). Prysnij czyms ogolnym i przyslij nr BLIKa. 1
robert.pilot Opublikowano 19 godzin temu Autor Opublikowano 19 godzin temu 2 godziny temu, jarek996 napisał: Masz jakies wolne terminy na opryski? Da się... Planowany termin oblotu i oprysków wiosna 2027🙃.
jarek996 Opublikowano 18 godzin temu Opublikowano 18 godzin temu 57 minut temu, robert.pilot napisał: Da się... Planowany termin oblotu i oprysków wiosna 2027🙃. Czyli w tym roku czeresnie ostatni raz robaczywe! 1 2
paweln7 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu 10 godzin temu, jarek996 napisał: Czyli w tym roku czeresnie ostatni raz robaczywe! Czereśnie nigdy nie są robaczywe 😀 Są z WKŁADKA MIĘSNA lub BEZ 😀
kesto Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu Owoce nigdy nie są robaczywe pod warunkiem, że jesz je prosto z krzaka...po zachodzie słońca. 2 1
Rekomendowane odpowiedzi