lukaszjb Opublikowano 11 Marca Opublikowano 11 Marca Czy u Ciebie ta rurka pitota jest schowana w środku noska i powietrze w nią dmucha przez otwór w nim? Czy rurka była na zewnątrz i wpadła do środka?Wysłane z mojego SM-A127F przy użyciu Tapatalka
AKocjan Opublikowano 8 Kwietnia Autor Opublikowano 8 Kwietnia W dniu 11.03.2024 o 17:08, lukaszjb napisał: Czy u Ciebie ta rurka pitota jest schowana w środku noska i powietrze w nią dmucha przez otwór w nim? Czy rurka była na zewnątrz i wpadła do środka? Wysłane z mojego SM-A127F przy użyciu Tapatalka @lukaszjb schowałem ją do noska aby jej nie uszkodzić na nierównym lotnisku (nie była używana w tym locie).
AKocjan Opublikowano 16 Czerwca Autor Opublikowano 16 Czerwca Przelot na dwóch akumulatorach Tattu 6S 4500 mAh 95C
AKocjan Opublikowano 11 Sierpnia Autor Opublikowano 11 Sierpnia Wznowienie lotów po krótkiej przerwie, samolot został uziemiony ze względu na utratę sztywności łoża podwozia głównego, udało się to naprawić. (szerzej problem opiszę na filmie z opisem naprawy).
Rekomendowane odpowiedzi