Grzesiek Opublikowano 7 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2021 https://www.pzh.gov.pl/wp-content/uploads/2021/12/Raport-NOP-do-30.11.2021.pdf https://www.europarl.europa.eu/doceo/document/B-9-2021-0475_PL.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daras Opublikowano 7 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2021 No i co w związku z tymi ciekawostkami? Mamy się szczepić czy nie szczepić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 7 Grudnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2021 2 minuty temu, daras napisał: No i co w związku z tymi ciekawostkami? Mamy się szczepić czy nie szczepić? Wybor należy do ciebie.Załączyłem czyste fakty do poczytania jako ciekawostke .Nie robimy panowie gowno burzy ,a wnioski wyciągamy sami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 7 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2021 59 minut temu, Grzesiek napisał: Wybor należy do ciebie.Załączyłem czyste fakty do poczytania jako ciekawostke .Nie robimy panowie gowno burzy ,a wnioski wyciągamy sami. Rozbawiłeś mnie, kto przygotował te dane i na jakiej podstawie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 7 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2021 Panowie jeśli znów się zacznie pyskówka i udawadnianie wyższości jednych nad drugimi wątek natychmiast zostanie zamknięty. Już wchodzimy w 3 rok pandemii i w tym czasie każdy sobie wyrobił zdanie na ten temat, nie potrzeba nam powtarzania tego co można sobie wyczytać w popularnych serwisach. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 7 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2021 Godzinę temu, Marek_Spy napisał: kto przygotował te dane PZH- Warszawa ul.Chocimska 24 - dane dot Polski.. i to jest to o co darłem koty z Patrykiem rok temu. Niestety satysfakcja z tego żadna.... ja , mimo tego, że jestem alergikiem i miałem już dwa epizody wstrząsowe w czwartek przyjmuje trzecia dawke szczepionki Pfizera.. niestety , szczepionka nie eliminuje całkowicie mozliwości zarażenia się ale zdecydowanie łagodzi przebieg samej choroby ( taką sytuację miałem w rodzinie - zachorowała moja siostra)... Szanse wystąpienia NOP-u po trzeciej dawce są naprawdę bardzo niewielkie? a co do projektu rezolucji złozonej w PE 23.09.21 ...mamy srodek grudnia i raczej nie zanosi się na uchwalenie tejże....dlaczego ??/ na to pytanie kazdy odpowie sobie sam ??? Zyczę abyśmy zdrowi (jednak) byli? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samolocik Opublikowano 7 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2021 Raport NOP-ów jest o tyle cenny, iż planując szczepienie można go przeglądnąć i wybrać szczepionkę po przyjęciu której liczba zaraportowanych, poważnych NOP-ów była najmniejsza. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 7 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2021 A dlaczego chcecie kogokolwiek zmuszać ograniczać itp. jak szczypawki nie dają gwarancji jak i nie zabijają wirusa ? Dla mnie to nie logiczne a nawet wiecej zaszczepieni mogą zarażać takie uszczęśliwianie na siłęWysłane z mojego CPH2021 przy użyciu Tapatalka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dariuszj Opublikowano 7 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2021 Godzinę temu, samolocik napisał: Raport NOP-ów jest o tyle cenny, iż planując szczepienie można go przeglądnąć i wybrać szczepionkę po przyjęciu której liczba zaraportowanych, poważnych NOP-ów była najmniejsza. Chyba nie za bardzo, bo brak informacji (a przynajmniej ja jej nie znalazłem w tym raporcie) o ilości szczepień daną szczepionką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Viper Opublikowano 7 Grudnia 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2021 56 minut temu, Marek_Spy napisał: A dlaczego chcecie kogokolwiek zmuszać ograniczać itp. A dlatego że chociażby oddział na którym pracuję (zabiegowy), znów został przekształcony w covidowy i zamiast leczyć chorych ludzi oczekujących na operację (wypadki, że ktoś miał pecha i nie był operowany na wiosnę, bo wtedy też byliśmy oddziałem covidowym, miał termin teraz i znowu zostało to odwołane niestety są) jesteśmy zmuszani by leczyć niezaszczepionych IDIOTÓW negujących istnienie wirusa i skuteczność szczepień. Powiem więcej, nie trzeba nikogo zmuszać, ale niech każdy niezaszczepiony (bo tacy głownie są w tej chwili hospitalizowani) płaci za leczenie szpitalne, bo ja nie zamierzam płacić składki zdrowotnej, (a płacę dwie, za pracę na etacie i prywatnie) za mądrych inaczej. Po prawie dwóch latach epidemii już chyba każdy zna przynajmniej jedną osobę, która zmarła z powodu covida, lub miała ciężki przebieg, a jednocześnie danych na temat skuteczności i bezpieczeństwa szczepień jest już też na tyle sporo, że trzeba chyba być pozbawionym rozumu by nadal wierzyć w te antyszczepionkowe brednie. Ja jestem zaszczepiony już trzema dawkami, moi bliscy w większości również i każdemu to rekomenduję!!! Rozumiem, że zima, nie ma latania, to trzeba bić pianę, ale są pewne granice nawet w hyde parku. Proponuję zamknąć ten wątek bo widzę że będzie powtórka z rozrywki, a ja osobiście nie mam ochoty na kolejne przepychanki i udowadnianie, że ziemia jednak nie jest płaska. 9 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. qba Opublikowano 7 Grudnia 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2021 Panowie pozwólcie że forum będzie tym miejscem gdzie odpoczniemy od covida, polityki itp, nie ma co psuć sobie nerwy nawet tutaj. Wszystkim życzę dużo zdrowia. 2 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi