Grzesiek Opublikowano 7 Grudnia 2021 Opublikowano 7 Grudnia 2021 https://www.pzh.gov.pl/wp-content/uploads/2021/12/Raport-NOP-do-30.11.2021.pdf https://www.europarl.europa.eu/doceo/document/B-9-2021-0475_PL.html
daras Opublikowano 7 Grudnia 2021 Opublikowano 7 Grudnia 2021 No i co w związku z tymi ciekawostkami? Mamy się szczepić czy nie szczepić?
Grzesiek Opublikowano 7 Grudnia 2021 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2021 2 minuty temu, daras napisał: No i co w związku z tymi ciekawostkami? Mamy się szczepić czy nie szczepić? Wybor należy do ciebie.Załączyłem czyste fakty do poczytania jako ciekawostke .Nie robimy panowie gowno burzy ,a wnioski wyciągamy sami.
Marek_Spy Opublikowano 7 Grudnia 2021 Opublikowano 7 Grudnia 2021 59 minut temu, Grzesiek napisał: Wybor należy do ciebie.Załączyłem czyste fakty do poczytania jako ciekawostke .Nie robimy panowie gowno burzy ,a wnioski wyciągamy sami. Rozbawiłeś mnie, kto przygotował te dane i na jakiej podstawie ?
Konrad_P Opublikowano 7 Grudnia 2021 Opublikowano 7 Grudnia 2021 Panowie jeśli znów się zacznie pyskówka i udawadnianie wyższości jednych nad drugimi wątek natychmiast zostanie zamknięty. Już wchodzimy w 3 rok pandemii i w tym czasie każdy sobie wyrobił zdanie na ten temat, nie potrzeba nam powtarzania tego co można sobie wyczytać w popularnych serwisach. 1 1
d9Jacek Opublikowano 7 Grudnia 2021 Opublikowano 7 Grudnia 2021 Godzinę temu, Marek_Spy napisał: kto przygotował te dane PZH- Warszawa ul.Chocimska 24 - dane dot Polski.. i to jest to o co darłem koty z Patrykiem rok temu. Niestety satysfakcja z tego żadna.... ja , mimo tego, że jestem alergikiem i miałem już dwa epizody wstrząsowe w czwartek przyjmuje trzecia dawke szczepionki Pfizera.. niestety , szczepionka nie eliminuje całkowicie mozliwości zarażenia się ale zdecydowanie łagodzi przebieg samej choroby ( taką sytuację miałem w rodzinie - zachorowała moja siostra)... Szanse wystąpienia NOP-u po trzeciej dawce są naprawdę bardzo niewielkie? a co do projektu rezolucji złozonej w PE 23.09.21 ...mamy srodek grudnia i raczej nie zanosi się na uchwalenie tejże....dlaczego ??/ na to pytanie kazdy odpowie sobie sam ??? Zyczę abyśmy zdrowi (jednak) byli? 1
samolocik Opublikowano 7 Grudnia 2021 Opublikowano 7 Grudnia 2021 Raport NOP-ów jest o tyle cenny, iż planując szczepienie można go przeglądnąć i wybrać szczepionkę po przyjęciu której liczba zaraportowanych, poważnych NOP-ów była najmniejsza. 1
Marek_Spy Opublikowano 7 Grudnia 2021 Opublikowano 7 Grudnia 2021 A dlaczego chcecie kogokolwiek zmuszać ograniczać itp. jak szczypawki nie dają gwarancji jak i nie zabijają wirusa ? Dla mnie to nie logiczne a nawet wiecej zaszczepieni mogą zarażać takie uszczęśliwianie na siłęWysłane z mojego CPH2021 przy użyciu Tapatalka 1
dariuszj Opublikowano 7 Grudnia 2021 Opublikowano 7 Grudnia 2021 Godzinę temu, samolocik napisał: Raport NOP-ów jest o tyle cenny, iż planując szczepienie można go przeglądnąć i wybrać szczepionkę po przyjęciu której liczba zaraportowanych, poważnych NOP-ów była najmniejsza. Chyba nie za bardzo, bo brak informacji (a przynajmniej ja jej nie znalazłem w tym raporcie) o ilości szczepień daną szczepionką.
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Viper Opublikowano 7 Grudnia 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 7 Grudnia 2021 56 minut temu, Marek_Spy napisał: A dlaczego chcecie kogokolwiek zmuszać ograniczać itp. A dlatego że chociażby oddział na którym pracuję (zabiegowy), znów został przekształcony w covidowy i zamiast leczyć chorych ludzi oczekujących na operację (wypadki, że ktoś miał pecha i nie był operowany na wiosnę, bo wtedy też byliśmy oddziałem covidowym, miał termin teraz i znowu zostało to odwołane niestety są) jesteśmy zmuszani by leczyć niezaszczepionych IDIOTÓW negujących istnienie wirusa i skuteczność szczepień. Powiem więcej, nie trzeba nikogo zmuszać, ale niech każdy niezaszczepiony (bo tacy głownie są w tej chwili hospitalizowani) płaci za leczenie szpitalne, bo ja nie zamierzam płacić składki zdrowotnej, (a płacę dwie, za pracę na etacie i prywatnie) za mądrych inaczej. Po prawie dwóch latach epidemii już chyba każdy zna przynajmniej jedną osobę, która zmarła z powodu covida, lub miała ciężki przebieg, a jednocześnie danych na temat skuteczności i bezpieczeństwa szczepień jest już też na tyle sporo, że trzeba chyba być pozbawionym rozumu by nadal wierzyć w te antyszczepionkowe brednie. Ja jestem zaszczepiony już trzema dawkami, moi bliscy w większości również i każdemu to rekomenduję!!! Rozumiem, że zima, nie ma latania, to trzeba bić pianę, ale są pewne granice nawet w hyde parku. Proponuję zamknąć ten wątek bo widzę że będzie powtórka z rozrywki, a ja osobiście nie mam ochoty na kolejne przepychanki i udowadnianie, że ziemia jednak nie jest płaska. 9 1
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. qba Opublikowano 7 Grudnia 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 7 Grudnia 2021 Panowie pozwólcie że forum będzie tym miejscem gdzie odpoczniemy od covida, polityki itp, nie ma co psuć sobie nerwy nawet tutaj. Wszystkim życzę dużo zdrowia. 2 4
Rekomendowane odpowiedzi