jarek996 Opublikowano 20 Marca Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2 godziny temu, kesto napisał: Niemiec płakał jak widział, że wyrzucałem je do kosza. ? Austriak ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kesto Opublikowano 27 Marca Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 27 Marca Dalsze prace nad modelem. 13 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mecenas Opublikowano 27 Marca Udostępnij Opublikowano 27 Marca No pięknie to wygląda?. A nie obawiasz się że tak zamknięty silnik bedzie sie przegrzewał? Szkoda że tak fajny i nietuzinkowy model nie bedzie "warczał" w powietrzu. Ale jest taki "patent" jak moduł dżwiękowy imitujący dźwięk prawdziwego silnika. Może chociaż taka namiastka?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kesto Opublikowano 27 Marca Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 11 minut temu, mecenas napisał: Szkoda że tak fajny i nietuzinkowy model nie bedzie "warczał" w powietrzu. Ten model ma latać, a nie warczeć?. Nie będzie żadnych modułów dźwiękowych, a silnik będzie miał odpowiednie chłodzenie. O jego stan raczej się nie martwię. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. pacek Opublikowano 27 Marca Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 27 Marca Twój poziom modelarski, demotywuje mnie do dalszego glucenia modeli Weź coś spartol, żebym mógł odzyskać wiarę 6 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 27 Marca Udostępnij Opublikowano 27 Marca 9 godzin temu, kesto napisał: Nie będzie żadnych modułów dźwiękowych Uuuuu! Krzysiu agresywny sie robi, jak poruszamy temat PRAWDZIWYCH silnikow ? 8 godzin temu, pacek napisał: Twój poziom modelarski, demotywuje mnie do dalszego glucenia modeli Weź coś spartol, żebym mógł odzyskać wiarę Spokojnie! Rozwali go przy pierwszym ladowaniu, bo z przyzwyczajenia bedzie "ladowal" na wodzie ? 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kesto Opublikowano 12 Kwietnia Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia Statecznik poziomy będzie dwuczęściowy i łączony za pomocą bagnetów z rurek węglowych. Chciałem tylko odradzić stosowanie rurek węglowych wykonanych przy pomocy tkaniny o splocie krzyżowym, bo mają trochę pofałdowaną powierzchnię i nie do końca dobrze współpracują. 15 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kesto Opublikowano 26 Kwietnia Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia Kolejny etap budowy.Osłona silnika. Kopyto i początek zakładanie połówki formy. 11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kesto Opublikowano 6 Maja Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 6 Maja W międzyczasie dokończyłem formę do osłony silnika i założyłem wyrób. Jutro odformowanie. 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 6 Maja Udostępnij Opublikowano 6 Maja Krzysztof zwany "Foremka" ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kesto Opublikowano 7 Maja Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 7 Maja Odformowana osłona silnika. 17 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Modelarz 2123 Opublikowano 7 Maja Udostępnij Opublikowano 7 Maja Co to za śmigło? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kesto Opublikowano 7 Maja Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja Wydrukowane dla efektu wizualnego. Nie nadaje się do lotu. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kesto Opublikowano 7 Lipca Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 7 Lipca Podłubałem trochę przy podwoziu. Laminatowe widełki. 15 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kesto Opublikowano 16 Września Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 16 Września Powrót po wakacjach do modelu. Trochę prac nad silnikiem. Mocowanie osłon starałem się zrobić jak w oryginale. 16 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kesto Opublikowano 12 Października Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 12 Października Trochę przodu. 15 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kesto Opublikowano 29 Października Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 29 Października Czas na żaluzje silnika. 11 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi