Grzesiek Opublikowano 11 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2023 Panowie jak w tytule co polecacie.Obecnie mam redoxa ale przy pakietach 3s brakuje troche mocy.Myslalem o tej. https://modelemax.pl/pl/ladowarki/30955-raytronic-ladowarka-c30-300w Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oki188 Opublikowano 11 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2023 Patrząc na parametry fajna mała Ładowarka za nieduże pieniądze ciekawe czy ktoś używa i mógłby się wypowiedzieć. Najbardziej interesujący jest rozjazd napięć na poszczególnych celach po zakończonym ładowaniu Li-Po. Jak nikt nie używa kup przetestuj zdaj relacje jak pracuje. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francka Opublikowano 11 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2023 Bardzo fajna niskobudżetowa i renomowanej firmy. Wada import z chin . Zaskoczyła mnie funkjonalność . https://pl.aliexpress.com/item/1005006098762924.html?spm=a2g0o.cart.0.0.2193452cavIcsG&mp=1&gatewayAdapt=glo2pol 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 11 Października 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2023 1 godzinę temu, Francka napisał: Bardzo fajna niskobudżetowa i renomowanej firmy. Wada import z chin . Zaskoczyła mnie funkjonalność . https://pl.aliexpress.com/item/1005006098762924.html?spm=a2g0o.cart.0.0.2193452cavIcsG&mp=1&gatewayAdapt=glo2pol Ale tylko 80W Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 11 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2023 9 godzin temu, Grzesiek napisał: Panowie jak w tytule Byle nie jak w tytule... Grzegorz zerkaj co piszesz bo jesteś w TOP 3 jeśli chodzi o ortografię na forum Momentami to mocno razi. Edytowałem Ci tytuł z budrzetowej na budżetową 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mihu Opublikowano 11 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2023 Używam tego raytronica od roku. Działa ok. Cena bardzo ok. Cele pakują się równo. Funkcje ma jak imax b6, ale lepiej pruje prądem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oki188 Opublikowano 11 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2023 3 godziny temu, mihu napisał: Używam tego raytronica od roku. Działa ok. Cena bardzo ok. Cele pakują się równo. Funkcje ma jak imax b6, ale lepiej pruje prądem Jak z jej nagrzewaniem podczas pracy ma jakieś chłodzenie lub mały wentylatorek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 11 Października 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2023 4 godziny temu, Shock napisał: Byle nie jak w tytule... Grzegorz zerkaj co piszesz bo jesteś w TOP 3 jeśli chodzi o ortografię na forum Momentami to mocno razi. Edytowałem Ci tytuł z budrzetowej na budżetową Sory ale jestem dyslektykiem.Nie wstydze sie tego i mam to w głębokim poważaniu.Interesuje mnie merytoryka i wiele przedstawiam na tym forum,w przeciwieństwie do alfow i omegów ortografi którzy nic nie wnoszą. Sorki Rafał skoro tak to ŕazi możesz usunąć mnie z forum.Nic na to nie poradzę telefon nie poprawia mi orto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobRoy Opublikowano 11 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2023 8 godzin temu, Francka napisał: Bardzo fajna niskobudżetowa i renomowanej firmy. Wada import z chin . Zaskoczyła mnie funkjonalność . Ja zasilana jest ta ładowarka - bezpośrednio z sieci , czy przez zasilacz np. z laptopa " 19 V" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mihu Opublikowano 12 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2023 Jak z jej nagrzewaniem podczas pracy ma jakieś chłodzenie lub mały wentylatorekMa wentylatorek. Nie zauważyłem żeby się mocno grzała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 12 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2023 8 godzin temu, Grzesiek napisał: Sory ale jestem dyslektykiem.Nie wstydze sie tego i mam to w głębokim poważaniu.Interesuje mnie merytoryka i wiele przedstawiam na tym forum,w przeciwieństwie do alfow i omegów ortografi którzy nic nie wnoszą. Sorki Rafał skoro tak to ŕazi możesz usunąć mnie z forum.Nic na to nie poradzę telefon nie poprawia mi orto. Spoko, wiem co to dysleksja i z czym się wiąże, mam w rodzinie jest zabawnie... Skoro masz to w głębokim poważaniu to niestety Twój problem a nie Nasz. Po prostu się staraj, zwracaj uwagę, poproś kogoś o sprawdzenie, korektę tego co zamieszczasz - jak się chce to się da... Na ile jest chęć i możliwość to Twoje posty są edytowane - już kilkukrotnie, nawet bez Twojej wiedzy Nikt nie podważa Twojego wkładu w forum i nie chce Cię usuwać aczkolwiek zaakceptowałeś regulamin przystępując do forum gdzie jeden z punktów mówi wyraźnie- - pisanie w sposób niezrozumiały, niechlujny i w dużym pośpiechu (niepoprawna pisownia, popełnienie licznych błędów ortograficznych, używanie slangu), żadne dysfunkcje nie zwalniają od poprawnego i logicznego formułowania swoich wypowiedzi. I to nie żadna nagonka na Ciebie tylko starania o jakość forum i zamieszczanych treści Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 12 Października 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2023 Rafał a nie można edytora tekstowego uruchomić jak np jest w word?Chodzi o podkreślanie błędów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 12 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2023 Kurde, nie wiem . Ja piszę przeważnie z laptopa to mi podkreśla - i dobrze bo też orłem z ort. nie jestem więc poprawiam od razu błędy A na tel. faktycznie jak spróbowałem to nie podkreśla , być może się da ale to ktoś mądrzejszy musi doradzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 12 Października 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2023 43 minuty temu, Shock napisał: Kurde, nie wiem . Ja piszę przeważnie z laptopa to mi podkreśla - i dobrze bo też orłem z ort. nie jestem więc poprawiam od razu błędy A na tel. faktycznie jak spróbowałem to nie podkreśla , być może się da ale to ktoś mądrzejszy musi doradzić Widzisz,porozmawiaj proszę z Kubą,może coś zaradzi.Oczywiscie ze swojej strony też postaram się coś zrobić. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francka Opublikowano 12 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2023 10 godzin temu, RobRoy napisał: Ja zasilana jest ta ładowarka - bezpośrednio z sieci , czy przez zasilacz np. z laptopa " 19 V" Można zasilac z pakietu , lub zsilacz dowolny do20V z gniazdem XT 60 . Na stronie jest filmik jak to działa. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 16 Października 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2023 W dniu 11.10.2023 o 14:20, oki188 napisał: Jak nikt nie używa kup przetestuj zdaj relacje jak pracuje. Kupiona potestujemy.Pierwsze wrazenie pozytywne.Gabaryt to 1/4 redoxa mojego starego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dariuszj Opublikowano 16 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2023 W dniu 11.10.2023 o 18:20, Shock napisał: Byle nie jak w tytule... Grzegorz zerkaj co piszesz bo jesteś w TOP 3 jeśli chodzi o ortografię na forum Momentami to mocno razi. Edytowałem Ci tytuł z budrzetowej na budżetową Może jak już poprawiać to na 100% a nie połowicznie Powinno być "niskobudżetowa" a nie "nisko budżetowa". 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 16 Października 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2023 Pierwsze testy-cmok cmok zabawka.Jesli to ma być profesjonalny sprzęt dla was to zapomnijcie.Prad faktycznie daje 12A ale przy zasilaniu 24V!.Jest to mało gabarytowy zamiennik redoxa czy imaxa b6,czy innych klonów. Wielkość dwa pudełka zapałek z wiatrakiem,zmiesci się w każdą kieszeń.Ogolnie działa ale nie to oczekiwałem,chodz po cenie się nie spodziewałem wodotrysków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ikar61 Opublikowano 10 Lutego Udostępnij Opublikowano 10 Lutego Obecnie posiadam Redoxa ale planuję kupic mocniejszą zeby mozna było ładowac jednoczesnie np 2 aku.Chciałbym zapytać co sadzicie o tej ładowarce -https://modelemax.pl/pl/ladowarki/29668-skyrc-ladowarka-t200-2-x-100w-019222 a możektoś i używa takiej.Pozdrawiam i z góry dziękuję za wszelki informacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amadi Opublikowano 10 Lutego Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 36 minut temu, ikar61 napisał: Obecnie posiadam Redoxa ale planuję kupic mocniejszą zeby mozna było ładowac jednoczesnie np 2 aku.Chciałbym zapytać co sadzicie o tej ładowarce -https://modelemax.pl/pl/ladowarki/29668-skyrc-ladowarka-t200-2-x-100w-019222 a możektoś i używa takiej.Pozdrawiam i z góry dziękuję za wszelki informacje. Mam taką, tylko 4 kanałową. Jak na razie sprawdza się, aczkolwiek długo jej nie użytkuje. Minusem jest to, że jeśli używasz inne złącza to potrzeba przejściówek. Warto dorobi sobie podwyższenie do ładowania, aby nie naciągać kabla balancera i nie ryzykować uszkodzeniem przewodu. Ja wydrukowałem taki stoliczek na drukarce 3d: Dużym plusem dla mnie jest to, że wystarczy podłączyć jeden przewód i można ładować kilka pakietów na raz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi