Leda_g Opublikowano 3 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 Wczoraj zamawiałem turbinkę i tachometr. Ale zastanawiam sie nad następnym zamówieniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 3 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 Znalazł ktoś może w jakim okresie trzeba zapłacić za zakup od chwili złożenia zamówienia? Bo jeden towar szybciutko znika a ja jeszcze nie mam eKarty z mBanku, no chyba że ktoś zamówi dla mnie kilka pierdół a ja oddam pieniążki. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 3 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 jak złożysz zamówienie to jest z automatu rezerwowany dla ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 3 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 z tego co zauwazylem to 14 dni jest na dokonanie wplaty. Po tym czasie zamowienie jest anulowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwijatkowski Opublikowano 3 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 Ja bym najchetniej zrobil tak jak mowi Szymon. }Przeslemy np Mirkowi kase, on zamowi a potem to juz w Polsce by sie rozeslalo tym bardziej ze we 2 jestesmy w jednym miescie :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 3 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 kurcze, ja chyba zrobie zamówienie już dziś, bo sie pomalutku kończą ładowareczki IMAX b6 :/ w tempie szybkim, a w polsce średnio mi się uśmiecha kupować sharka, który jest drożyszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japim Opublikowano 5 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 Niedawno w UH pokazal sie silnik DL-50 http://www.hobbycity.com/hobbycity/store/uh_viewItem.asp?idProduct=6377 Biorąc pod uwagę, że silnik do wysyłki waży 1995 gramów i brakue 4g do 1999 wysyłka paczką lotniczą kosztuje tylko 26 USD. Czyli silnik kosztuje 350 USD + ewentualny VAT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 5 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 Biorąc pod uwagę, że silnik do wysyłki waży 1995 gramów i brakue 4g do 1999 wysyłka paczką lotniczą kosztuje tylko 26 USD. Czyli silnik kosztuje 350 USD + ewentualny VAT. to licząc bez vatu wychodzi około 950zł więc za troszke więcej kupisz w Polsce bez cerygieli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo Opublikowano 5 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 Motyl skąd wziąłeś taki kurs dolara ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 5 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 Motyl skąd wziąłeś taki kurs dolara ? kilka postów wyżej podawałem już przeliczniki jakie miałem przy płatności w UH teraz przyjołem 2,7zł za 1$ tak aby mieć margines, skoro liczymy skrupulatnie to 890zł, także wole wydać w polsce 1050zł i mieć silnik bez cerygieli, a w razei problemów jakąś tam gwarancje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo Opublikowano 5 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 Drogo kupujesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 5 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 nie mam wpływu na przelicznik płacąc kartą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo Opublikowano 5 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 Masz za dobrą kartę Ja mam gorszą i zapłaciłbym za ten silnik +- 875 zł. ps. Tak dlatego piszę +- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 5 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 uwzględniłeś prowizje ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinmb Opublikowano 5 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 witam mam problem...zamówilem juz 2 dni temu pewne produkty z unitedhobbies.com i niestety caly czas w tabelce mam pending...co to znaczy?mam dalej czekac...wiem ze pendning znaczy w trakcie itp ale co ja mam robic?czekac az sie zmieni? http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/9c831a82df8166c3.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo Opublikowano 5 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 A sprawdzałeś swoje konto czy z niego poszła kasa na przelew? ps. No to musisz czekać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinmb Opublikowano 5 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 wczoraj jak patrzalem to nie poszla....a dzis to nie wiem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andych Opublikowano 5 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 Z tym patrzeniem to różnie jest. Ja płaciłem 11 grudnia, a do dzisiaj mi z konta nie zdjeli, już się w banku dowiadywałem czy to nie prezent przypadkiem. Okazuje się że rozliczenia kredytówek robią 20 dnia miesiąca, czyli dopiero 20 stycznia mi zdejmą, a towar już w domu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinmb Opublikowano 5 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 czyli spokojnie mam czekac tak?bo ostatnio mi po okolo 3 sec napisalo ze jest zaplacone(paid)a tobie tez pisalo pending?a kiedy pojawi sie procesing? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andych Opublikowano 5 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 Ja z 3, 4 dni czekałem zanim się zmieniło. Ciągle chyba nie mogą się obrobić z naałem swiątecznym. I tak najgorsze dopiero u nas jest, paczka dotarła tu 16, a dopiro wczoraj dostarczyli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.