Ładziak Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 (jedną paczkę już dostałem i tylko ten jeden wpis widziałem) Bo dostałeś list, a nie paczkę. EDIT: listy są chyba do 1 kg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raffik Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 platinum member daje juz nizsze ceny. [ciah bo zlamalem regulamin] a i sa towary bez znizki bez wzgledu na poziom usera... chyba ze jeszcze sa kolejne poziomy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablomaks2 Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Problem z tym hobbycity że mają podstawowe rzeczy tylko.. gdyby taki wybór mieli jak w towerhobbys.. to bym już miał status platinium Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 ... Okazał skruchę ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fullrespect Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 platinum member daje juz nizsze ceny. procenty utajniono. No i złamałeś regulamin Jaki regulamin ?? Sorki ale nie kumam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andych Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 As a platinum member you are entitled to special pricing. To help ensure we continue to give you such a low price we ask that you DO NOT discuss the price you paid for your products in online forums or to vendors/resellers. Do not be mistaken in thinking that telling a vendor our Platinum Price will force the vendor to lower their price to match. This almost never happens. Should other vendors become aware of our special Platinum Pricing, complaints will be made to the relative manufacturers, resulting in us being forced to cancel your account, increase price, or stop sales of that item entirely. We hope that you can assist us in helping you get the best price. Thank you! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raffik Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 ups... jakbyscie mogli skasujcie fragment o procentach (to nie dyskusja o cenach ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fullrespect Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Mam pytanko co mam wybrac przy zapłacie za towar: Posiadam zwykłą kartę płatniczą mBanku, dzownilem do nich i powiedzieli ze dziala tylko teraz nie wiem jaką opcję wybrać: 1. Credit Card or Paypal (Amex / Visa / Mastercard) 2. Direct Credit Card Visa / Mastercard / AMEX + 2% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam P. Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Najlepiej zarejestruj tą kartę na swoim koncie paypal i wybierz pierwszą opcje: 1. Credit Card or Paypal (Amex / Visa / Mastercard) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fullrespect Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Czemu najlepiej - ja nie chce płacic przez PayPal - no chyba ze są jakieś aspekty przemawiające za tym ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n6210 Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Prowizja 2% która ci doliczą jak wybierzesz opcję 2 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fullrespect Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Dzieki za info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 ktoś zauważył że zniknęła ładowarka iCharger 106B ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diem Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 A ja wciaz czekam na EMS'a... od 27go gdy dotarla paczka do Polski. Mam nadzieje ze dojdzie bo 1000zl nie bylo w tym moje :F Stres - nigdy wiecej takich zamowien dla znajomych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n6210 Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 ktoś zauważył że zniknęła ładowarka iCharger 106B ? Zauważył, a co ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fullrespect Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 No ja tez jej ostatnio szukalem ale nie ma... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 a nic, bo jestem ciekawy jak załatwia moją gwarancję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pilot Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 a nic, bo jestem ciekawy jak załatwia moją gwarancję Coś wymyślą, może wymienią na inną, lepszą np. 1010B Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 a nic, bo jestem ciekawy jak załatwia moją gwarancję - i moją! Kurcze, polecałem tę ładowarkę, a niedawno jedna z moich padła. W czasie próby ładowania restartowała się. Rozładowanie i monitorowanie działało prawidłowo. meteor, u Ciebie co się stało? Coś wymyślą, może wymienią na inną, lepszą np. 1010B Nie obraziłbym się, choć wolałbym jednak 106B ze względu na kompaktowe wymiary. Niestety, tak nie zrobili. Przy mojej ładowarce widnieje "backorder" z możliwością rezygnacji i kredytu o jej równowartości. Pocieszam się, że już kilka razy widziałem produkty, które wypadały z oferty, gdy nie były długo dostępne, a potem ponowie się pojawiały. Ja jeszcze poczekam, bo ładowarka dalej mi się podoba, choć obawiam się, że w świetle powyższego mogę od niektórych dostać w oko ;-) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pilot Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 ...już kilka razy widziałem produkty, które wypadały z oferty, gdy nie były długo dostępne, a potem ponowie się pojawiały. Problem w tym, że ta ładowarka była cały czas dostępna. Dopiero ostatnio pojawiły się 3 na minusie i zaraz po tym zniknęły całkowicie a szkoda bo fajne były Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.