slawko_k Opublikowano 24 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 Nowy moj rekord. 18.07 po poludniu zlozone zamowienie a dzis (24.07) z rana paczka w domu. 6 dni wychodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slawomir Opublikowano 25 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 Witam . Czy ktos kupowal w tym sklepie za pomoca eKARTY mBanku ? Niemam zadnej karty wypuklej i zastanawiam sie nad ta z mbanku. A moze ktos zna lepsza ? i tania ! Pozdrawiam Slawomir Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawko_k Opublikowano 25 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 najprosciej to zarejestruj sie na paypalu i sprawdz czy zatwierdz ci karte. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slawomir Opublikowano 26 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 Latwe ale wydanie karty kosztuje 25zeta na rok a moze sie nie da i bedzie szkoda co prawda malej kasy ale za miesiac bede musial sie liczyc z kazda zlotowka jak zaczne splacac kredyt za mieszkanie. Pozdrawiam Slawomir Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_tata Opublikowano 26 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 Czy ktos kupowal w tym sklepie za pomoca eKARTY mBanku ? Ja tak robię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stan Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 jak ktoś chce zamówić i nie ma możliwości to biorę zamówienia za nie długo będę zamawiał. przedpłata do mnie wartość produktu a koszt wysyłki i/lub cło pszy odbiorze zamówienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mRqS Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Ja też dołączyłem do testerów tego sklepu 2 zamówienia. Jedno z 18.08 a drugie z 17.08. To, z 18-go zostało wysłane w czwartek, 23.08 a to starsze wysłane dzisiaj (bynajmniej tak mi się zmienil status w zamówieniu). To z 17-go musiało jeszcze poczekać na dostawę pakietów (bo jak się można szybko zorientować - większość oferty to niestety backordery). Zobaczymy, kiedy to doleci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fredzio Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Ja swoje 3 grosze na temat tego sklepu też dołożę. Szczerze odradzam modyfikowanie swoich danych przed odbiorem przesyłki. Ja zmodyfikowałem swoje hasło, i jak się okazało system nie "łyknął" go w poprawnej formie i skutecznie odciął mnie od mojego konta. Mail podany na stronie (support@unitedhobbies.com) okazał się nieaktualny :x . I teraz cała Polka - zanim od chinoli doprosiłęm się naprawienia konta i dosłałem fakturę do celnego, to celny odesłał przesyłkę do chinoli :mrgreen: . Teraz paczka po ponownym opłaceniu kosztów przesyłki wraca do mnie. Nie róbcie takich głupot jak ja i ewentualne zmiany konta po załatwieniu wszystkich zamówień. Pozdrawiam Paweł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cobra Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 W sklepie tym dokonałem zakupu 21.08, towar wysłany 22.08. Paczkę otrzymałem dziś, czyli 28.08. Zdarzało się, że krajowa przesyłka priorytetowa szła dłużej! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mRqS Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Ja też dzisiaj dostałem przesyłkę (tą pierwszą, wysłaną 23.08). Co do priorytetów: ostatnio, priorytet wysłany do mnie 13.08 dotarł 21....... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk Urban Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Ja się zastanawiam czy nie zamówić kilku pierdół z tego sklepu. Tylko nie wiem czy wybrać Himodel czy właśnie unitedhobbies. Jednak w unitedhobbies jest trochę więcej rzeczy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mRqS Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Jeśli chodzi o Himodel, to nie wiem dlaczego, ale ta strona mi się ni cholery nie otwiera. Dostaję "krzaczkowy" komunikat błędu i koniec.... Myślałem, że strona jest źle zrobiona i dlatego Firefox jej nie otwiera, ale nawet m$ internet exploder tego nie otwiera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reptyl Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Na kilku wybranych produktach (głównie silniki 3f i lipole) porównałem ceny. Himodel jest nieco droższy. Także koszty wysyłki są nieznacznie wyższe (od United). Pozdrawiam, Michał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mRqS Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 ale jak widzę (otwiera mi się strona czasami i tylko coniektóre podstrony) Himodel ma "nie do pobicia" wybór EDF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-==PEGAZ==- Opublikowano 3 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 Nie będzie czasem ktoś robił w najbliższym czasie tu zakupów ? Dołączyłbym się do zamówienia z lipolkami i serwami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TEQ Opublikowano 3 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 Witam Ja również chciał bym się dołożyć do zamówienia z odbiornikiem 3g. Niestety Hubert się na mnie obraził ,i nie chce zrobić zamówienia :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mars_2000 Opublikowano 3 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 A ja właśnie dzisiaj wysłałem już zamówionko do UH :? Kurcze, szkoda że teraz dopiero wczytałem się że są jeszcze chętni... A tak poza tym, to ciekawe w jakim czasie skośnoocy zrealizują moje zamówionko na parę serw, innych drobiazgów i silnik :?: /Mars_2000 edited: Nie minęły jeszcze 2 pełne doby, a status mojego zamówienia - wysłane Zobaczymy ile paczka będzie szła i czy wpadnie w szpony urzędu celnego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
attyla Opublikowano 11 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 Dziwna sprawa wyszła z ostatnim zamówieniem , zamówiłem regulator , karte programowania , silnik outrunner hxt 160gram i 2 silniki kda a22-20L , przesyłka przyszła w ciągu 8 dni na kopercie znalazła sie pieczątka urzędu celnego "objęto procedurą dopuszczenia do obrotu" niestety w kopercie brakowało silnika hxt dziwna sprawa pierwsza przesyłka z pieczatka urzedu celnego i od razu brakuje częsci przesyłki. Czy komuś też zdarzyło się aby brakowało jakiś rzeczy w przesyłce z UH ? i czy koperty przychodzą zawsze z plombą ze sznurka ?. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_tata Opublikowano 11 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 O ile pamiętam, to taka plomba jest zawsze i ona jest z Hong Kongu. Pieczątka oznacza, że celnicy niczego się nie czepili (i chyba nie otwierali). Czasami takie pieczątki są na przesyłkach z UH, czasami ich nie ma. Jak celnik otworzy paczkę to zakleja swoją taśmą z jakimiś napisami po polsku, od razu byś poznał (jak znajdę w garażu to zacytuję). PS Od pewnego czasu przy zamówieniu jest taka ankieta Post order option. Może tam zaznaczyłeś, że wysyłać bez brakującego towaru? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
attyla Opublikowano 11 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 Czyli wychodzi na to że paczka nie była otwierana bo plomby nie były naruszone, w takim razie pomyłka przy pakowaniu . napisałem maila do UH zobaczymy jak to sie potoczy, silnikbył na stanie kiedy składałem zamówienie więć powinni go wysłać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.