Grifon Opublikowano 13 Listopada Udostępnij Opublikowano 13 Listopada Miał być sylwetkowy łoś na uwięzi, ale nie miałem dwóch silników i powstał Hurrican na uwięzi, relacja niebawem. Ale wreszcie zakupiłem silnik i powstał ON, jest banalnie prosty w produkcji, co było na plus, ale trochę sobie utrudniłem bo pomyślałem, że szkoda nie zrobić klapy w tak prostym skrzydle i zmieniłem mocowanie skrzydła ze śrub na gumy, pilot ze mnie raczej kiepski wiec to się przyda. Skrzydła zrobiłem konstrukcyjne nie miałem warunków, aby wycinać rdzenie i trochę się z tym zeszło. Model to Ogli Twin https://outerzone.co.uk/plan_details.asp?ID=9481 co go Jarek zaraz skończy 🤨 bo też buduje. Rozpiętość 1250mm Silnik 2X OS MAX 15LA Serwa Tawer Pro MG 90S No powiedzcie sami czyż nie jest brzydki? 😍 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbjanik Opublikowano 13 Listopada Udostępnij Opublikowano 13 Listopada No rewelacyjnie brzydki- super! Do tego ma coś w kształcie, co mówi, że będzie dobrze latał. Kończ szybko i filmuj oblot. Będzie dobrze. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 13 Listopada Udostępnij Opublikowano 13 Listopada Kojarzy mi się z jakimś szybkości owym samolotem z lat 30 ubieglego wieku. Tylko jeszcze pływaki dorobić i żeby był czerwony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirolek Opublikowano 13 Listopada Udostępnij Opublikowano 13 Listopada Jest dość brzydki aby dobrze latać 😃 W innym wątku pokazałeś plany tego modelu i od razu mi sie spodobał, przy zabijaniu kreta.... od razu dwie dziury w ziemi 👍 ms 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japim Opublikowano 13 Listopada Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 4 godziny temu, robertus napisał: Kojarzy mi się z jakimś szybkości owym samolotem z lat 30 ubieglego wieku. Tylko jeszcze pływaki dorobić i żeby był czerwony. Po prostu Grumman Skyrocket tylko bez kabiny 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grifon Opublikowano Czwartek o 11:49 Autor Udostępnij Opublikowano Czwartek o 11:49 Model będzie srebrno czerwony, szkoda, że plany Victora 800 nie wpadły mi wcześniej w ręce bo bym zrobił właśnie Victora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano Czwartek o 16:53 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 16:53 Moj czeka na oblot od ...............wielu lat 😉 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano Czwartek o 22:16 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 22:16 W dniu 13.11.2024 o 11:21, Grifon napisał: Miał być sylwetkowy łoś na uwięzi, ale nie miałem dwóch silników i powstał Hurrican na uwięzi, relacja niebawem. Ale wreszcie zakupiłem silnik i powstał ON, jest banalnie prosty w produkcji, co było na plus, ale trochę sobie utrudniłem bo pomyślałem, że szkoda nie zrobić klapy w tak prostym skrzydle i zmieniłem mocowanie skrzydła ze śrub na gumy, pilot ze mnie raczej kiepski wiec to się przyda. Skrzydła zrobiłem konstrukcyjne nie miałem warunków, aby wycinać rdzenie i trochę się z tym zeszło. Model to Ogli Twin https://outerzone.co.uk/plan_details.asp?ID=9481 co go Jarek zaraz skończy 🤨 bo też buduje. Rozpiętość 1250mm Silnik 2X OS MAX 15LA Serwa Tawer Pro MG 90S No powiedzcie sami czyż nie jest brzydki? 😍 To "MOJ" LA (jeden z dwoch) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grifon Opublikowano Piątek o 03:25 Autor Udostępnij Opublikowano Piątek o 03:25 Zgadza się! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grifon Opublikowano 23 godziny temu Autor Udostępnij Opublikowano 23 godziny temu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi