Grifon Opublikowano 13 Listopada Udostępnij Opublikowano 13 Listopada Miał być sylwetkowy łoś na uwięzi, ale nie miałem dwóch silników i powstał Hurrican na uwięzi, relacja niebawem. Ale wreszcie zakupiłem silnik i powstał ON, jest banalnie prosty w produkcji, co było na plus, ale trochę sobie utrudniłem bo pomyślałem, że szkoda nie zrobić klapy w tak prostym skrzydle i zmieniłem mocowanie skrzydła ze śrub na gumy, pilot ze mnie raczej kiepski wiec to się przyda. Skrzydła zrobiłem konstrukcyjne nie miałem warunków, aby wycinać rdzenie i trochę się z tym zeszło. Model to Ogli Twin https://outerzone.co.uk/plan_details.asp?ID=9481 co go Jarek zaraz skończy 🤨 bo też buduje. Rozpiętość 1250mm Silnik 2X OS MAX 15LA Serwa Tawer Pro MG 90S No powiedzcie sami czyż nie jest brzydki? 😍 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbjanik Opublikowano 13 Listopada Udostępnij Opublikowano 13 Listopada No rewelacyjnie brzydki- super! Do tego ma coś w kształcie, co mówi, że będzie dobrze latał. Kończ szybko i filmuj oblot. Będzie dobrze. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 13 Listopada Udostępnij Opublikowano 13 Listopada Kojarzy mi się z jakimś szybkości owym samolotem z lat 30 ubieglego wieku. Tylko jeszcze pływaki dorobić i żeby był czerwony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirolek Opublikowano 13 Listopada Udostępnij Opublikowano 13 Listopada Jest dość brzydki aby dobrze latać 😃 W innym wątku pokazałeś plany tego modelu i od razu mi sie spodobał, przy zabijaniu kreta.... od razu dwie dziury w ziemi 👍 ms 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japim Opublikowano 13 Listopada Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 4 godziny temu, robertus napisał: Kojarzy mi się z jakimś szybkości owym samolotem z lat 30 ubieglego wieku. Tylko jeszcze pływaki dorobić i żeby był czerwony. Po prostu Grumman Skyrocket tylko bez kabiny 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grifon Opublikowano 14 Listopada Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada Model będzie srebrno czerwony, szkoda, że plany Victora 800 nie wpadły mi wcześniej w ręce bo bym zrobił właśnie Victora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 14 Listopada Udostępnij Opublikowano 14 Listopada Moj czeka na oblot od ...............wielu lat 😉 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 14 Listopada Udostępnij Opublikowano 14 Listopada W dniu 13.11.2024 o 11:21, Grifon napisał: Miał być sylwetkowy łoś na uwięzi, ale nie miałem dwóch silników i powstał Hurrican na uwięzi, relacja niebawem. Ale wreszcie zakupiłem silnik i powstał ON, jest banalnie prosty w produkcji, co było na plus, ale trochę sobie utrudniłem bo pomyślałem, że szkoda nie zrobić klapy w tak prostym skrzydle i zmieniłem mocowanie skrzydła ze śrub na gumy, pilot ze mnie raczej kiepski wiec to się przyda. Skrzydła zrobiłem konstrukcyjne nie miałem warunków, aby wycinać rdzenie i trochę się z tym zeszło. Model to Ogli Twin https://outerzone.co.uk/plan_details.asp?ID=9481 co go Jarek zaraz skończy 🤨 bo też buduje. Rozpiętość 1250mm Silnik 2X OS MAX 15LA Serwa Tawer Pro MG 90S No powiedzcie sami czyż nie jest brzydki? 😍 To "MOJ" LA (jeden z dwoch) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grifon Opublikowano 15 Listopada Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada Zgadza się! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grifon Opublikowano 18 Listopada Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grifon Opublikowano Piątek o 10:08 Autor Udostępnij Opublikowano Piątek o 10:08 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi