Skocz do zawartości

Dwusilnikowiec którego Grzesiek nie chiał budować.

Rekomendowane odpowiedzi

Miał być sylwetkowy łoś na uwięzi, ale nie miałem dwóch silników i powstał Hurrican na uwięzi, relacja niebawem.
Ale wreszcie zakupiłem silnik i powstał ON,  jest banalnie prosty w produkcji, co było na plus, ale trochę sobie utrudniłem bo pomyślałem, że szkoda nie zrobić

klapy w tak prostym skrzydle i zmieniłem mocowanie skrzydła ze śrub na gumy, pilot ze mnie raczej kiepski wiec to się przyda.

Skrzydła zrobiłem konstrukcyjne nie miałem warunków, aby wycinać rdzenie i trochę się z tym zeszło.

Model to Ogli Twin https://outerzone.co.uk/plan_details.asp?ID=9481 co go Jarek zaraz skończy 🤨 bo też buduje.

Rozpiętość 1250mm

Silnik 2X OS MAX 15LA

Serwa Tawer Pro MG 90S

No powiedzcie sami czyż nie jest brzydki? 😍

IMG_9450[1].JPG

IMG_9452[1].JPG

IMG_9447[1].JPG

• Lubię to 3

W dniu 13.11.2024 o 11:21, Grifon napisał:

Miał być sylwetkowy łoś na uwięzi, ale nie miałem dwóch silników i powstał Hurrican na uwięzi, relacja niebawem.
Ale wreszcie zakupiłem silnik i powstał ON,  jest banalnie prosty w produkcji, co było na plus, ale trochę sobie utrudniłem bo pomyślałem, że szkoda nie zrobić

klapy w tak prostym skrzydle i zmieniłem mocowanie skrzydła ze śrub na gumy, pilot ze mnie raczej kiepski wiec to się przyda.

Skrzydła zrobiłem konstrukcyjne nie miałem warunków, aby wycinać rdzenie i trochę się z tym zeszło.

Model to Ogli Twin https://outerzone.co.uk/plan_details.asp?ID=9481 co go Jarek zaraz skończy 🤨 bo też buduje.

Rozpiętość 1250mm

Silnik 2X OS MAX 15LA

Serwa Tawer Pro MG 90S

No powiedzcie sami czyż nie jest brzydki? 😍

IMG_9450[1].JPG

IMG_9452[1].JPG

IMG_9447[1].JPG

To "MOJ" LA (jeden z dwoch) ?

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.