Atomizer Opublikowano 17 godzin temu Autor Opublikowano 17 godzin temu 1 godzinę temu, latacz napisał: to u mnie lepiej komórka z normalnym abonamentem zbiera puszczona z aktywnym trybem router.... no i bez limitu danych. W mieście albo niedaleko anteny to i mój telefon też śmiga , ale jak spojrzałem w salonie PLAY na zasięgi w mojej miejscowości to bardzo słabe. A co do oferty to jest czas się zastanowić... ja więcej danych na tą chwile nie potrzebuje jak 1-3GB dziennie a mam 300GB/mc.
Atomizer Opublikowano 16 godzin temu Autor Opublikowano 16 godzin temu Przybywa metod na oszukiwanie butelkomatów. Kombinatorzy zgarniają dziesiątki tysięcy złotych Daje do myślenia kto tu jest kombinatorem i kto w ogóle wpadł na ten system kaucyjny ha ha ha 🤣
jarek996 Opublikowano 16 godzin temu Opublikowano 16 godzin temu W dniu 24.02.2026 o 19:16, dariuszj napisał: No jak to czym? Plastikowymi butelkami Butelkami, to moze nie, ale juz powietrzem ktore MUSIMY w nich przechowywac, to jak najbardziej! Przeciez powietrze, to ponoc najlepszy "izolator" 😉 8 godzin temu, Atomizer napisał: Ja mu mówię wprost chcesz to montuj , sfinansuj a ja będę korzystać. Gdybym mial bar i bys do niego przyszedl mowiac: "chcesz to mi nalej, sfinansuj a ja będę korzystać", to bys dostal kopa w dupe!😂 1
RomanJ4 Opublikowano 14 godzin temu Opublikowano 14 godzin temu 1 godzinę temu, jarek996 napisał: Gdybym mial bar i bys do niego przyszedl mowiac: "chcesz to mi nalej, sfinansuj a ja będę korzystać", to bys dostal kopa w dupe!😂 Uważaj, bo jeszcze trafisz na masochistę..
Marek_Spy Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu 5 stron o niczym idę się napic bo nie moge odczytać 2 1
witold_pi Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu to 5 stron o cwaniactwie , jedni kradna miliardy a drudzy grosze, przy czym w żadnym z tych przypadków nie widać potepienia przez społeczeństwo 3
pietrku Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Potępienie, jakie potępienie ? Ja tu miejscami widziałem wręcz zachwyt.
Atomizer Opublikowano 3 godziny temu Autor Opublikowano 3 godziny temu 44 minuty temu, witold_pi napisał: to 5 stron o cwaniactwie , jedni kradna miliardy a drudzy grosze, przy czym w żadnym z tych przypadków nie widać potepienia przez społeczeństwo Dokładnie ! Ci przestępcy dobrze wiedza co robią To są cwaniaki i oszuści a niby wszystko zgodnie z prawem bo prawo piszą właśnie pod te oszustwa ! Przykładem jest etykieta z ceną produktu ! Przykładowo woda 0,5 l cena dużymi cyframi podana jest 1,19 zł ! A w dolnym rogu maczkiem jest napisane że za tą wodę przy kazie zapłacisz 1,69 zł ! I to jest ich kryjdupa ! A to , ze nie wziąłeś ze sobą mikroskopu aby to odczytać to już twój problem. Do dziś są ludzie co nie wiedzą, że jest taki wał jak system kaucyjny ! Do dziś są też automaty , które nie działają ! Bądź ich nie ma a mafie zabierają dla siebie pieniążki! Ja też dopiero kilka dni temu się połapałem na paragonie i dowiedziałem , że od dłuższego czasu ktoś mi zabiera 50 gr bez mojej wiedzy ! i to za butelkę która tak naprawdę kosztuje nie więcej jak 10 gr ! 7 godzin temu, Marek_Spy napisał: 5 stron o niczym idę się napic bo nie moge odczytać To zabłysnąłeś inteligencją w tym momencie... rzeczywiście o niczym ! Rozumiem, że idziesz się napić. U nas jak ktoś mówi, że idzie się napić to znaczy że idzie się napić alkoholu! Nie wody , nie mleka czy herbaty. A czy wiesz , że alkohol to trucizna w każdej nawet najmniejszej ilości ? Dużo ludzi w społeczeństwie tego nie wie a mafie , które produkują i rozpowszechniają ich po prostu trują !
Shock Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Godzinę temu, Atomizer napisał: alkohol to trucizna w każdej nawet najmniejszej ilości ? A ja lubię czasem jak zaszumi w głowie. Wtedy nawet łatwiej czyta się takie posty jak Twoje....😃 A Ty co myślisz że żyjesz bez trucizn w życiu ? A nie jesz, nie pijesz, nie oddychasz ? Myślisz że wszystkio teraz jest eko ? 1
a74BACK Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Rozmowa napawa optymizmem, bo jeżeli dla kogoś problemem są automaty do butelek to oznacza, że w kraju którym żyjemy nie ma większych problemów i można zajmować sie pierdołami 👍 Od połowy lat 90 XXw minęło 30 lat i naprawdę bardzo wiele zmieniło sie na + 👍 Kto by kiedyś myślał o takich rzeczach?
latacz Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 16 godzin temu, young napisał: odwiedziłem stoisko firmy pompy którą zamontowałem . Dowodziłem się mnóstwo ciekawych technicznych rzeczy oraz typowe usterki w moim modelu. Ustereki jest u nich niesamowicie mało co do rodzaju i skali występowania. każdy producent bajki opowiada. każdy ma naj naj najlepszy produkt. i oczywiście jego pc nigdy się nie psuje... zwłaszcza na wszelkich stoiskach targowych. a przez ciekawość -jaka to marka pc ? 1
pietrku Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Ja się na tym kompletnie nie orientuję, ale chodził po wsiach w okolicy facet i zakładał panele. A u siebie na domu nie miał. Jak się go znajomy zapytał, czemu nie ma to powiedział, że dłuższej perspektywie to jest bez sensu i się nie opłaca. Taka anegdotka bo nie zakładałem i się nie znam 😃 1
Atomizer Opublikowano 1 godzinę temu Autor Opublikowano 1 godzinę temu 20 minut temu, Shock napisał: A ja lubię czasem jak zaszumi w głowie. Wtedy nawet łatwiej czyta się takie posty jak Twoje....😃 A Ty co myślisz że żyjesz bez trucizn w życiu ? A nie jesz, nie pijesz, nie oddychasz ? Myślisz że wszystkio teraz jest eko ? Wiadomo, że i jak przedawkujesz nawet wodę to zaszkodzi. Można też zaliczyć zgona z przedawkowania wody. Ale woda nie jest trucizną ! A świadome dodawanie typowej trucizny (trucizna wg moich myśli to trucizna w każdej ilości nawet najmniejszej, składnik zbędny żywności typu polepszacze, barwniki, konserwanty) do żywności lub jej handel to przestępstwo!
Rekomendowane odpowiedzi