302_Osh Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu Aż się wypowiem. Ja się dziwie tym, którzy wprowadzili ten system, ja bym dał nie 50gr tylko 50zł za butelkę, byłoby im jeszcze łatwiej wszystkich wydoić. Gdzie można się starać o koguta na samochód, bo skoro mam wozić śmieci, to chcę być pojazdem uprzywilejowanym? Ludzie w małych mieszkaniach muszą się cudownie czuć mieszkając w sortowni śmieci. Genialne, podwyżki za śmieci, kaucje a i tak wszystko masz robić sam. Ten naród nigdy nie zmądrzeje. 4
d9Jacek Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu 40 minut temu, 302_Osh napisał: Genialne, podwyżki za śmieci, kaucje a i tak wszystko masz robić sam. Ten naród nigdy nie zmądrzeje. kluczowe👌👌👌 i w punkt 1
a74BACK Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu Zawiozłem dzisiaj worek butelek do automatu dostałem 6,9zł, zrobiłem zakupy i wróciłem do domu. Ciężko było, ale dałem radę. Jakieś porady ekspertów na przyszłość? 🤣
Shock Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu 5 minut temu, a74BACK napisał: Zawiozłem dzisiaj worek butelek do automatu Masz fotę jak wyglądałeś z tym workiem ? Coś a'la Mikołaj ? 😆
a74BACK Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu Byłem tak zestresowany, po wcześniejszym zapoznaniem się z całym wątkiem, że zapomniałem zrobić zdjęcia. Ręce mi się trzęsły jak wrzucałem te butelki 😂
d9Jacek Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu 51 minut temu, a74BACK napisał: Ciężko było...... z tym workiem podrózować czy ciężko było zrobic zakupy za 6,9o czy cięzko bo ci sie ręce trzęsły ?
RomanJ4 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu 13 godzin temu, Grzesiek napisał: A ja proponuje zamknac ten temat prowadzący do niczego.Jest to Polskie forum modelarskie i myślę powinno tu być wiecej wpisow merytorycznych niż takich ,że ZIUTEK poszedł srać i nie miał papieru i co dalej. Albo Kolega idzie śladami Trumpa, albo nie było go wtedy na lekcji(geografii?) gdy przy okazji poznawania GB mówiono co to jest Hyde Park...
Rekomendowane odpowiedzi