Atomizer Opublikowano 5 godzin temu Autor Opublikowano 5 godzin temu 1 godzinę temu, latacz napisał: to u mnie lepiej komórka z normalnym abonamentem zbiera puszczona z aktywnym trybem router.... no i bez limitu danych. W mieście albo niedaleko anteny to i mój telefon też śmiga , ale jak spojrzałem w salonie PLAY na zasięgi w mojej miejscowości to bardzo słabe. A co do oferty to jest czas się zastanowić... ja więcej danych na tą chwile nie potrzebuje jak 1-3GB dziennie a mam 300GB/mc.
Atomizer Opublikowano 4 godziny temu Autor Opublikowano 4 godziny temu Przybywa metod na oszukiwanie butelkomatów. Kombinatorzy zgarniają dziesiątki tysięcy złotych Daje do myślenia kto tu jest kombinatorem i kto w ogóle wpadł na ten system kaucyjny ha ha ha 🤣
jarek996 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu W dniu 24.02.2026 o 19:16, dariuszj napisał: No jak to czym? Plastikowymi butelkami Butelkami, to moze nie, ale juz powietrzem ktore MUSIMY w nich przechowywac, to jak najbardziej! Przeciez powietrze, to ponoc najlepszy "izolator" 😉 8 godzin temu, Atomizer napisał: Ja mu mówię wprost chcesz to montuj , sfinansuj a ja będę korzystać. Gdybym mial bar i bys do niego przyszedl mowiac: "chcesz to mi nalej, sfinansuj a ja będę korzystać", to bys dostal kopa w dupe!😂 1
RomanJ4 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 1 godzinę temu, jarek996 napisał: Gdybym mial bar i bys do niego przyszedl mowiac: "chcesz to mi nalej, sfinansuj a ja będę korzystać", to bys dostal kopa w dupe!😂 Uważaj, bo jeszcze trafisz na masochistę..
Rekomendowane odpowiedzi