zbjanik Opublikowano wczoraj o 15:13 Opublikowano wczoraj o 15:13 Ja bym to jeszcze uogólnił- na początku prawie wszyscy byli od nas starsi. W miarę upływu czasu to się jakoś uśredniało, byliśmy w coraz bardziej dojrzali, aż teraz mam odczucie, że wszyscy, no większość i to coraz większa, jest młodsza. Czyli my, ja, stoimy w tym samym miejscu, tylko reszta obok nas młodnieje. Tu powinien być jakiś emotikon, ale nie mogę jakoś żadnego wybrać... 2
CrazyTomas Opublikowano wczoraj o 15:34 Opublikowano wczoraj o 15:34 Bo najważniejsze, że jesteśmy dwajścia plus, a plus ile to już nasza sprawa. A emotikonami się nie przejmuj, zwłaszcza tymi kolorowymi a zwłaszcza animowanymi. Teraz pewnie niejednemu się narażę, ale jest to dowód na nieumiejętność przekazania swoich myśli słowem pisanym. Wyobrażacie sobie Szekspira ubarwiającego swoje dramaty emotikonami? 2
RomanJ4 Opublikowano wczoraj o 17:34 Opublikowano wczoraj o 17:34 2 godziny temu, CrazyTomas napisał: Wyobrażacie sobie Szekspira ubarwiającego swoje dramaty emotikonami? Gdyby wtedy takie istniały, to kto wie... 📜🪶 1
ahaweto Opublikowano 21 godzin temu Opublikowano 21 godzin temu A ja sobie nie wyobrażam wyrażenia w emotikonach "być albo nie być" i to jest pytanie, jak to wyobrazić ? A wracając do tematu. Po harcerstwie to zostały nam tylko krótkie spodnie. Ale chyba nie jest aż tak źle ?
RomanJ4 Opublikowano 20 godzin temu Opublikowano 20 godzin temu 18 minut temu, ahaweto napisał: Po harcerstwie to zostały nam tylko krótkie spodnie. I finka... 19 minut temu, ahaweto napisał: A ja sobie nie wyobrażam wyrażenia w emotikonach "być albo nie być" i to jest pytanie, jak to wyobrazić ? I to da się... 1
CrazyTomas Opublikowano 19 godzin temu Opublikowano 19 godzin temu (edytowane) 1 godzinę temu, ahaweto napisał: A ja sobie nie wyobrażam wyrażenia w emotikonach "być albo nie być" i to jest pytanie, jak to wyobrazić ? A wracając do tematu. Po harcerstwie to zostały nam tylko krótkie spodnie. Ale chyba nie jest aż tak źle ? Ja byłem w wodnej, to miałem długie i do tego czarne. PS. A czy iluminacje w średniowiecznych księgach nie były aby przodkami emotikonów? Edytowane 19 godzin temu przez CrazyTomas Coś mi przyszło do głowy 1
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Michal K Opublikowano 17 godzin temu Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 17 godzin temu A to mój RWD-8 na uwięzi. Skala 1:10 silnik 2.5 cm Zaiss. Rok 1968. Startowałem nim na zawodach makiet im. Różańskiego w Łodzi. ITALY046.bmp 6
Rekomendowane odpowiedzi