Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja bym to jeszcze uogólnił- na początku prawie wszyscy byli od nas starsi. W miarę upływu czasu to się jakoś uśredniało, byliśmy w coraz bardziej dojrzali, aż teraz mam odczucie, że wszyscy, no większość i to coraz większa, jest młodsza. Czyli my, ja, stoimy w tym samym miejscu, tylko reszta obok nas młodnieje. Tu powinien być jakiś emotikon, ale nie mogę jakoś żadnego wybrać...  

• Lubię to 2
Opublikowano

Bo najważniejsze, że jesteśmy dwajścia plus, a plus ile to już nasza sprawa. A emotikonami się nie przejmuj, zwłaszcza tymi kolorowymi a zwłaszcza animowanymi. Teraz pewnie niejednemu się narażę, ale jest to dowód na nieumiejętność przekazania swoich myśli słowem pisanym. Wyobrażacie sobie Szekspira ubarwiającego swoje dramaty emotikonami?

• Lubię to 2
Opublikowano
2 godziny temu, CrazyTomas napisał:

Wyobrażacie sobie Szekspira ubarwiającego swoje dramaty emotikonami?

Gdyby wtedy takie istniały, to kto wie... 📜🪶

• Lubię to 1
Opublikowano

A ja sobie nie wyobrażam wyrażenia w emotikonach "być albo nie być" i to jest pytanie,  jak to wyobrazić ?

A wracając do tematu. Po harcerstwie to zostały nam tylko krótkie spodnie. Ale chyba nie jest aż tak źle ?

Opublikowano
18 minut temu, ahaweto napisał:

Po harcerstwie to zostały nam tylko krótkie spodnie.

I finka...

19 minut temu, ahaweto napisał:

A ja sobie nie wyobrażam wyrażenia w emotikonach "być albo nie być" i to jest pytanie,  jak to wyobrazić ?

I to da się... :D

Szekspir.jpg.ddc3ceaa61e5b3d91173af64d15aa6d2.jpg

• Lubię to 1
Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, ahaweto napisał:

A wracając do tematu. Po harcerstwie to zostały nam tylko krótkie spodnie. Ale chyba nie jest aż tak źle ?

Ja byłem w wodnej, to miałem długie i do tego czarne.

PS. A czy iluminacje w średniowiecznych księgach nie były aby przodkami emotikonów?

Edytowane przez CrazyTomas
Coś mi przyszło do głowy
  • Lubię to 1
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.