Lucjan Opublikowano 20 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 To może, żeby się nie powtarzać ze słusznymi skądinąd ochami i achami, napiszę, że mam taki sam śrubokręt z czerwoną rączką... Nie powstrzymam się jednak : fantastyczna technologia na najwyższym poziomie. Chapeaux bas! Bardzo dziękuję Bartku! Śrubokręt jest fajny chociaż ma już swoje lata . Zaiste technologia jest O.K., ale tylko ja wiem ile ona pochłania czasu , nie wspominając o pieniądzach..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek82 Opublikowano 25 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2017 Panele deski rozdzielczej :-) 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kesto Opublikowano 25 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2017 Drukarka 3D? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 25 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2017 o ja , niezłe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafał .k Opublikowano 25 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2017 Ja tresuje chomika ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucjan Opublikowano 25 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2017 Rewelacja! Deska rozdzielcza jak prawdziwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek82 Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Ciesze się że się podoba :-) No i mamy komplet : 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matijus Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Piękne ..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Koniecznie muszą być piloci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mecenas Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 No pełna "profeska" ! Teraz się pochwal ile to cacko waży i może słówko o kosztach, chociaż rząd wielkości. Co do pilotów, - już czekają by zasiąść w tak zacnej kabinie https://www.warbirdpilots.com/category_s/1832.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucjan Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Witam po przerwie! Dzisiaj będę sklejał połówki skrzydła, ale przedtem musiałem wykonać konstrukcję . 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucjan Opublikowano 7 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2017 A oto gotowe skrzydło: 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucjan Opublikowano 8 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2017 Witam Kolegów ! Przedstawiamy zestaw TS- 11 ISKRA w wersji białej . 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mecenas Opublikowano 9 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2017 Lucek, MNIOOOOODZIO!!! . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur Lis Opublikowano 9 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2017 Mucha nie siada Ale chyba brakuje, oszklenia kabiny Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr jet Opublikowano 9 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2017 Mucha nie siada Ale chyba brakuje, oszklenia kabiny Pozdrawiam Witam Oszklenie również jest . Jest u mnie w domu ,więc Lucjan nie miał szansy zrobić z nim zdjęcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mecenas Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Jasny gwint!!!!! No i chinole już podrobili!!! http://www.cymodel.com/Cn/pro_view.asp?id=173&cid=10&scid= Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JMRC Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Jasny gwint!!!!! No i chinole już podrobili!!! http://www.cymodel.com/Cn/pro_view.asp?id=173&cid=10&scid= Wydaje mi się że duuużo wcześniej 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Tylko się cieszyć. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr jet Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Jasny gwint!!!!! No i chinole już podrobili!!! http://www.cymodel.com/Cn/pro_view.asp?id=173&cid=10&scid= Tak podrobili,ale poszukaj dokładnie w "sieci" a zobaczysz jak...... Tylko ogólny zarys. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi