grzegor Opublikowano 12 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2020 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 22 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 Niezly magik + ta jego zona na gitarze !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryszard_I Opublikowano 22 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 Mnie od dłuższego czasu prześladuje Simon Phillips i Jego PROTOCOL 4. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegor Opublikowano 23 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegor Opublikowano 24 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 27 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2020 czasami.. https://www.youtube.com/watch?v=cSjk6phf3iY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bupir Opublikowano 27 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2020 Muzyki wyczynowego silnika.Nie ma lepszej muzyki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BRoman Opublikowano 6 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 W serialu "Misja Skarb" słychać w końcówce każdego odcinka muzykę ale nie mogę odszukać całości. Może ktoś , coś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 26 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 27 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 8 godzin temu, idfx napisał: a treść rozumiesz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-mir Opublikowano 27 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 W dniu 6.03.2020 o 11:24, BRoman napisał: W serialu "Misja Skarb" słychać w końcówce każdego odcinka muzykę ale nie mogę odszukać całości. Może ktoś , coś ? Chodzi o to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 27 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 50 minut temu, d9Jacek napisał: a treść rozumiesz ? Rozumiem, zona mi przetlumaczyla swoja droga czy tresc musze rozumiec by muzyka mi sie podobala? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegor Opublikowano 27 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 Czasem lepiej nie rozumieć słów piosenki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 27 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 Godzinę temu, idfx napisał: Rozumiem, zona mi przetlumaczyla swoja droga czy tresc musze rozumiec by muzyka mi sie podobala? muza fajna , bardziej chodziło mi o to czy znasz wietnamski...próbowano mnie kiedyś uczyć chińskiego ale ....kurs trwał troszkę za krótko? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 27 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 ooo daj spokoj, cos tam juz sie dogadam po wietnamsku, ale jezyk jest naprawde trudny .. jeszcze te odmiany w zaleznosci czy mowisz do starszego, czy mlodszego, do ciotki czy wojka, do kobiety czy mezczyzny itd. konca nie widac. Nawet zwykle "lubie cie" wyglada zupelnie inaczej jak kobieta do mezczyzny mowi i inaczej jak na odwrot. Tematu fonetyki juz nawet nie bede poruszal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BRoman Opublikowano 27 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 Dokładnie o to mi chodziło. Dziekuję Słowa całkowicie zrozumiałe. Sens i podteksty także -jak dla mnie. Tłumaczyć tego mi nie trzeba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegor Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegor Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 To co na wschodzie jest piękne to bez wątpienia muzyka. Coś z innej beczki a właściwie drugiego kręgu: 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 58 minut temu, grzegor napisał: To co na wschodzie jest zajefajne to bez wątpienia muzyka. Coś z innej beczki a właściwie drugiego kręgu: i чарівні дівчата 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi