MASK Opublikowano 17 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2021 W dniu 15.03.2021 o 13:51, jarek996 napisał: (...) zespol stricte thrashowy NIE powinien robic takich eksperymentow , jakie oni zaczeli robic. (...) "Tiaaa, jak coś trafi na listy przebojów, to jest niefajne i słuchać nie wypada " Sam nie wiem , ale MNIE sie wydaje , ze muzyka metalowa NIE powinna trafiac na listy przebojow." (takie jest moje zdanie ) (...) Dlaczego niby? Jeśli lista przebojów decyduje o tym jakiej muzyki słuchasz, to właśnie jest coś nie tak Ja rozumiem, że dla wielu lista przebojów jest często jedynym źródłem poszukiwań muzycznych, ale nie dla wszystkich. Jeśli słucham metalu, to nie dlatego, że nie trafia na listy przebojów, tylko dlatego, że widzę tam coś wartościowego muzycznie. Z drugiej strony jeśli coś trafia na listę przebojów, to nie jest to argument, że jest dobre Mam możliwość wyboru i wybieram świadomie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk Sokol Opublikowano 17 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2021 Wy tu o metalu, a ja tak długo dziś dłubię, że już Iron Maiden zostawiłem na dziś i na loopie mi jadą baloniki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulusr Opublikowano 17 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2021 Odwieczna dyskusja o komercji...nie powinna dotyczyć muzyki. Sprawa dotyka każdego twórcy który świadomie lub nie przypodobał się szerszej publice. Lata osiemdziesiąte miały swoje prawa. Judas Priest wypuścił w płyty z beatem jak Classics Nouveaux. I choć uważam, że jedna z nich jest jedną z najlepszych w ich historii, to dziękuję, że ten trend się już zakończył. A Metallica? No cóż. Jedni lubią drudzy nie. Wolę to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 17 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2021 12 godzin temu, MASK napisał: Dlaczego niby? Jeśli lista przebojów decyduje o tym jakiej muzyki słuchasz, to właśnie jest coś nie tak Ja rozumiem, że dla wielu lista przebojów jest często jedynym źródłem poszukiwań muzycznych, ale nie dla wszystkich. Jeśli słucham metalu, to nie dlatego, że nie trafia na listy przebojów, tylko dlatego, że widzę tam coś wartościowego muzycznie. Z drugiej strony jeśli coś trafia na listę przebojów, to nie jest to argument, że jest dobre Mam możliwość wyboru i wybieram świadomie Dla mnie lista przebojow , jest jakas wypadkowa "usrednionego" gustu muzycznego ( raczej z przewaga muzyki bardziej popularnej , jak odmian extremalnych ). Ciezko ( przynajmniej mi ) identyfikowac sie z utworam z list przebojow. Ja gram muzycznie w "innej" lidze ( wcale nie twierdze ze w WYZSZEJ , tylko wlasnie w INNEJ ? ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegor Opublikowano 18 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulusr Opublikowano 21 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2021 No rozwalili mnie Giddens warto posłuchać. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrp Opublikowano 24 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 2 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2021 Lubię takie bluesy Wysłane z mojego CPH2021 przy użyciu Tapatalka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziobak Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Coś dla rozruszania się , a w tle wzmacniacze Marshalla jedne z najlepszych w tamtych czasach 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tytan12 Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2021 2 godziny temu, dziobak napisał: Coś dla rozruszania się , a w tle wzmacniacze Marshalla jedne z najlepszych w tamtych czasach Mashalle są nieśmiertelne,tak samo jak i Stratocastery?. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2021 ech...odwieczny spór ktora lepsza 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tytan12 Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2021 32 minuty temu, d9Jacek napisał: ech...odwieczny spór ktora lepsza Przegrałem trochę lespoli,fenderów,ibanezów i doszedłem do wniosku, że moje wiosło robione własnoręcznie było najlepsze? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Dzwony masz pierwsza klasa ! Jak ja za mlodu , starszej siostrze dzwonow i chodakow na wysokim obcasie zazdroscilem !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2021 12 minut temu, jarek996 napisał: chodakow na wysokim obcasie to teraz chyba możesz mieć do woli... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Teraz wole na niskim ? Kolega klawiszowiec z Witka bandu , tez w sandalach nie chodzil : 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2021 2 minuty temu, jarek996 napisał: Teraz wole na niskim ? ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2021 9 minut temu, d9Jacek napisał: ?? Takie ( sa NAPRAWDE bardzo wygodne do chodzenia ) : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tytan12 Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2021 5 minut temu, jarek996 napisał: Takie ( sa NAPRAWDE bardzo wygodne do chodzenia ) : Te przerabiałem,chyba wrócę do pepegów,tylko gdzie je nabyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2021 7 godzin temu, jarek996 napisał: Takie ( sa NAPRAWDE bardzo wygodne do chodzenia ) : wiem , bo w takich chodzę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Od czasu kiedy wprowadzono fuzz kaczki i inne wiosło nie ma aż takiego znaczenia o współczesnych procesorach dźwięku już nie wspomnę. Wysłane z mojego CPH2021 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi