Viper Opublikowano 15 Października 2021 Opublikowano 15 Października 2021 A ja ponieważ niedawno zakupiłem na znanym portalu aukcyjnym płytkę bardzo fajnego i oryginalnego zespołu pochodzącego ze Szczecina, czyli Pogodno, proponuję przypomnieć sobie ich muzykę Zachęcam, kto nie słyszał, bardzo fajny zespół i jeszcze to (zawsze gdy słucham wprowadza mnie w dobry nastrój )
jarek996 Opublikowano 17 Października 2021 Opublikowano 17 Października 2021 Przykro to pisac , ale Metallica stala sie zespolem "piknikowym" . Ja nie slucham od dawna . Dzisiaj na koncertach Metalliki widac CALY przekroj spoleczenstwa ( od stroza na basenie miejskim , do przedstawiciela OLZY , sprzedajacego batony Prince Polo ) . Wypada powiedziec ; BYLEM na Metallice ( do tego z dziewczyna ) ? Gdy widzialem ich pierwszy raz ( Spodek 1997 ) na szczescie byli tam prawie sami "sluszni" sluchacze ( + kilkudziesieciu policjantow ). Tyle ze wtedy to byla METALLICA ( bez ; a teraz wszyscy rece w gore ) ? Oto stara i "energetyczna" ( na ciaglym kacu ? ) :
Shock Opublikowano 17 Października 2021 Opublikowano 17 Października 2021 A tam , nadal są nieźli...? Uwielbiam ten kawałek i jego dramaturgię łącznie z teledyskiem
jarek996 Opublikowano 17 Października 2021 Opublikowano 17 Października 2021 10 minut temu, Shock napisał: A tam , nadal są nieźli...? Nie napisalem przeciez ze sa ZLI , tylko ze przestalem sluchac . Dla mnie koncem zainteresowania byla "Czarna" . Jak bylem mlody sluchalem "miekkiej" muzy i gdy nagle w 1984 uslyszalem "Kill `em all" moja przyszlosc muzyczna zostala "uksztaltowana" ? Jestem "metalowcem" ( choc juz od bardzo dawna nie Metallikowcem ) do dzisiaj ?
Shock Opublikowano 17 Października 2021 Opublikowano 17 Października 2021 A ja dziś w nastroju na to ?
Francka Opublikowano 21 Października 2021 Opublikowano 21 Października 2021 Ja lubię zespół mojego brata http://www.edmondsbigband.se/Musik/lady_is_a_tramp.mp3 1 1
Shock Opublikowano 22 Października 2021 Opublikowano 22 Października 2021 Fajne ale ja znowu spokojnie 1
MASK Opublikowano 23 Października 2021 Opublikowano 23 Października 2021 8 godzin temu, jarek996 napisał: Słuchało się w liceum, słuchało Carter/Hancock/Cobham Dobry kawałek na ten weekend, bo samochód w serwisie. Walkin' 1
Rekomendowane odpowiedzi