Gość Opublikowano 7 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2021 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 15 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2021 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viper Opublikowano 15 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2021 A ja ponieważ niedawno zakupiłem na znanym portalu aukcyjnym płytkę bardzo fajnego i oryginalnego zespołu pochodzącego ze Szczecina, czyli Pogodno, proponuję przypomnieć sobie ich muzykę Zachęcam, kto nie słyszał, bardzo fajny zespół i jeszcze to (zawsze gdy słucham wprowadza mnie w dobry nastrój ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 16 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2021 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 17 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 17 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2021 Przykro to pisac , ale Metallica stala sie zespolem "piknikowym" . Ja nie slucham od dawna . Dzisiaj na koncertach Metalliki widac CALY przekroj spoleczenstwa ( od stroza na basenie miejskim , do przedstawiciela OLZY , sprzedajacego batony Prince Polo ) . Wypada powiedziec ; BYLEM na Metallice ( do tego z dziewczyna ) ? Gdy widzialem ich pierwszy raz ( Spodek 1997 ) na szczescie byli tam prawie sami "sluszni" sluchacze ( + kilkudziesieciu policjantow ). Tyle ze wtedy to byla METALLICA ( bez ; a teraz wszyscy rece w gore ) ? Oto stara i "energetyczna" ( na ciaglym kacu ? ) : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 17 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2021 A tam , nadal są nieźli...? Uwielbiam ten kawałek i jego dramaturgię łącznie z teledyskiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 17 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2021 10 minut temu, Shock napisał: A tam , nadal są nieźli...? Nie napisalem przeciez ze sa ZLI , tylko ze przestalem sluchac . Dla mnie koncem zainteresowania byla "Czarna" . Jak bylem mlody sluchalem "miekkiej" muzy i gdy nagle w 1984 uslyszalem "Kill `em all" moja przyszlosc muzyczna zostala "uksztaltowana" ? Jestem "metalowcem" ( choc juz od bardzo dawna nie Metallikowcem ) do dzisiaj ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 17 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2021 A ja dziś w nastroju na to ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 17 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2021 In Flames we trust ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 17 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 17 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 20 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2021 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francka Opublikowano 21 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2021 Ja lubię zespół mojego brata http://www.edmondsbigband.se/Musik/lady_is_a_tramp.mp3 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 22 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2021 Tak trochę w zadumie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 22 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2021 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 22 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2021 Fajne ale ja znowu spokojnie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MASK Opublikowano 23 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2021 8 godzin temu, jarek996 napisał: Słuchało się w liceum, słuchało Carter/Hancock/Cobham Dobry kawałek na ten weekend, bo samochód w serwisie. Walkin' 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 24 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2021 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 25 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi