dziobak Opublikowano 27 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 27 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2022 A to takie współczesne i na czasie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobertK Opublikowano 9 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2022 Wokal Hołdys oczywiście. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viper Opublikowano 9 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2022 Znalazłem taką perełkę Jeden z najlepszych gitarzystów w nieco zabawnym utworze, kojarzonym pewnie przez miłośników Benny Hilla 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enter1978 Opublikowano 9 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2022 Moją pasją przed modelarstwem była gra na akordeonie , czy mi sie to podobało czy nie musiałem zrezygnować z tej formy spędzania czasu, od 5 lat nie posiadam już nawet instrumentu. Mimo że nie gram to posłuchać lubię, mam też ulubionych wykonawców. Być może kiedyś w odległej przyszłości jeszcze kupie cyfrowy akordeon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziobak Opublikowano 10 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2022 To jest utwór na czasie Nie sposób przejść obok muzyki zespołu KRZAK obojętnie. Chyba, że należy się do grupy nierozumnych, przeżartych plastikową muzą królującą w III RP 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 10 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2022 W dniu 9.07.2022 o 16:32, enter1978 napisał: Moją pasją przed modelarstwem była gra na akordeonie , czy mi sie to podobało czy nie musiałem zrezygnować z tej formy spędzania czasu, od 5 lat nie posiadam już nawet instrumentu. Mimo że nie gram to posłuchać lubię, mam też ulubionych wykonawców. Być może kiedyś w odległej przyszłości jeszcze kupie cyfrowy akordeon. Mam kolege , ktory byl ZMUSZANY ( jako dzieciak ) do gry na akordeonie . Gdy o tym opowiada ( a jest bardzo wesoly i potrafi to robic w niesamowity sposob ) , to placzemy regularnie ze smiechu. Jak on NIE chcial grac na tym akordeonie !!! Ogolnie wspanialy instrument ! Francuski film i muzyka nie istnialyby bez akordeonu !!! U nas czesto pod sklepami graja Cyganie i musze przyznac , ze ta nacja ma w sobie "zapisany" talent do muzyki ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enter1978 Opublikowano 10 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2022 23 minuty temu, jarek996 napisał: Mam kolege , ktory byl ZMUSZANY ( jako dzieciak ) do gry na akordeonie . Skądś to znam. Moja żona tak miała jako dzieciak, bardzo chciała się uczyc gry na gitarze , niestety została na siłę obdarowana nauką gry na akordeonie. Instrumentu nienawidzi do dziś, a rykoszetem i mi się oberwało. Przeważnie wyglądało to tak że nawet nie musiałem grać , wystarczyło że się popatrzyłem na stojący instrument to natychmiast słyszałem "NAWET O TYM NIE MYŚL" W końcu mówi ja ci znajdę inne hobby , i w skrócie tym sposobem zostałem modelarzem , ale czasami słyszę jak mówi że kurcze nie wiedziała że modelarstwo tyle kosztuje 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 17 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2022 Zupelnie nie to czego slucham na co dzien , ale dziewczyna jest GENIALNA !!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oki188 Opublikowano 22 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viper Opublikowano 27 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2022 Tak mi się przypomniał zapomniany chyba zespół i jego piosenka, którą bardzo lubiłem i nadal mi się podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viper Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Czytam książkę o Rolling Stonesach. "Zawsze było słońce, księżyc i Rolling Stones", coś w tym cytacie jest, odkąd jako berbeć zacząłem jeszcze nie do końca świadomie słuchać muzyki, byli Stonesi, niestety epoka się kończy, tym bardziej warto sobie przypomnieć piękny bluesik, chyba ostatni z Brianem Jonesem w pełnej formie na slyde`dzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 5 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2022 W dniu 31.08.2022 o 20:09, Viper napisał: odkąd jako berbeć zacząłem jeszcze nie do końca świadomie słuchać muzyki, byli Stonesi, niestety epoka się kończy Ojciec moich kolezanek z bloku ( mieszkaly pode mna ) pracowal na TZW eksporcie w Algierii , jako tlumacz francuskiego ( byl PRAWDZIWYM Francuzem , ktory trafil po wojnie do Polski ). 45 lat temu przywiozl im ( a moze bardziej sobie , bo bylismy jeszcze dzieciakami ) plyty Stonesow i pamietam jak sie nasmiewalismy ( JUZ WTEDY ) z siwizny Wattsa ? . Tyle ze on pozniej te 44 lata wygladal caly czas tak samo , a ja sie zestarzalem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viper Opublikowano 5 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2022 Świetne spostrzeżenie, na twarzy Jaggera i Richardsa widać jak czas je rzeźbił, a Watts jakby ominął młodość i od razu zaczął od wieku średniego, prawie się nie zmieniał Trochę szkoda, kończy się epoka, no cóż pozostały płyty, właśnie kurier dostarczył płytkę Stonesów której jeszcze nie miałem i z dużą przyjemnością słucham. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 23 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2022 To NIE jest metal, nie bojcie sie posluchac ? 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2022 Dla Pepe xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 1 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2022 To NIE JEST metal ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viper Opublikowano 1 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2022 A ja polecam Jackie Wilsona - Your Love Keeps Lifting me higher and higher Staroć, ale bardzo go lubię, dodatkowo świetnie się przy tym jedzie na rowerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi