mmodel Opublikowano 6 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 Witam, mam problem z zaprogramowaniem w tym nadajniku drugiej lotki. Nie wiem jaka to opcja. 1 lotke mam na 1 kanale a 2 na 5 lub 6 na suwakach. Jak zmiksować te 2 kanały ze sobą żeby współgrały razem? Pozdrawiam kolegów:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech Wiatr Opublikowano 6 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 Witam, mam problem z zaprogramowaniem w tym nadajniku drugiej lotki. Nie wiem jaka to opcja. 1 lotke mam na 1 kanale a 2 na 5 lub 6 na suwakach. Jak zmiksować te 2 kanały ze sobą żeby współgrały razem? Pozdrawiam kolegów:) Witam, prawdopodobnie musisz uaktywnić funkcję różnicowosci lotek, też miałem z tym problem. Jak się nie uda to jeszcze zerkne na swoje ustawienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmodel Opublikowano 6 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 Tylko jak to zrobić;p Mógłbyś napisać krok po kroku jak dojść do tej funkcji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wladek Opublikowano 6 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 [ Witam MM Mam ta aparature ,stara ale bardzo dobra. pytanko czy masz instrukcje do tej Futaby? Jak nie to ja znajdziesz tutaj. serch.portal4879/fc28-futaba.html z tego co pamietam jest to opragmowanie bardzo podobne do Futaby T9 CAP. O ile masz problem z angielskim czy niemieckim na czeskich stronach modelarskich jest tlumaczenie tej instrukcji na czeski.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmodel Opublikowano 7 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 Niestety link, który podałeś nie działa. Z angielskim nie mam raczej problemu wiec coś rozczytam. Jeśli możesz to wklej jeszcze raz ten link. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszek_K Opublikowano 7 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 Oj leniuszek z Waszmosci, leniuszek. Tu: http://rc.zomputer.hu/manuals/fc28/fc28.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmodel Opublikowano 7 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 Dzięki wielkie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi