sbogdan1 Opublikowano 16 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 Propozycja na Marzec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 16 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 Spoko,nie bardzo wiadomo czy to model czy prawdziwek . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 16 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 Rozmawiałem z kolegą który pilotował HELIka w N.Targu wraził zgodę na umieszczenie jego modeluw kalendarzu - Październik zaklepany.Zapodam temat koledze który pilotował KRUKa na Żarze. Rafał w kabinie pusto a sam model odpicowany na maxa z drobnymi detalamiMożna jeszcze w rogu umieścić mała fotkę z innym ujęciem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 16 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 Nie no żartuje,wiem że model Adama wygląda jak prawdziwy,nawet po dźwięku silnika ,kapitalna makieta ! Fajnie że miesiące się zapełniają . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 16 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 Dźwięk faktycznie zarąbisty a i model kapitalny że o pilocie nie wspomnę Czy ma ktoś namiary na kolegę z tego forum (nick) który pilotował KRUKa na tegorocznym pikniku na ŻarzePosiałem cała korespondencję z nim a nie ukrywam że ten samolot to ładna perełka więc i w kalendarzu mógłby się znaleźć Z góry dziękuję... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek.T Opublikowano 18 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 Cześć chłopaki w końcu dotarłem do was Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 18 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 Witam witamy Pozdrówka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 19 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 No najwyższa pora Janek ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DODO7703 Opublikowano 21 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 Zdrowych i wesołych świąt i szczęśliwego nowego roku dla wszystkich modelarzy. Pozdrawiam całe Kęty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 21 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 Dominik dla Ciebie i całej ekipy Zembrzyckiej również moc życzeń i Szczęśliwego Nowego Roku -w sensie prywatnym jak i na płaszczyźnie modelarskiej.Jak to mówią, tyle lądowań co startów . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PilotM Opublikowano 25 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 Witam Wszystkich, Jak obyczaj każe stary, według ojców naszych wiary, chcę złożyć Wam życzenia, na dzień Bożego Narodzenia. Niech ta Gwiazdka Betlejemska, która wschodzi tuż po zmroku, da Wam szczęście i pomyślność, w nadchodzące Święta i Nowym Roku. A Merry Christmas and a Happy New Year . Pozdrawiam Marek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 25 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 Dzięki,dzięki Marku .Gdzieś Ty bywał jak Ciebie nie było / ni się dodzwonić ni zastać.. Ja tam dziś w ramach zaczerpnięcia świeżego powietrza jak i uniknięcia obżarstwa ,udałem się na małe latanko. Jakiś Mikołaj założył nam nowy rękaw w barwach narodowych a krety zaczęły atakować nasze lotnisko . Mimo pięknego słońca, plus 4 stopni wiało niemiłosiernie i mimo że Virus latał pełną parą moje ręce odmówiły sterowania w takiej piździawie a w rękawiczkach nie potrafię latać... Skromna fotka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PilotM Opublikowano 25 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 Ja cały czas w pracy teraz odpoczywam aż do 7 stycznia więc może w niedziele jak pogoda dopisze to polatam. Miałem zwariowane w pracy dwa ostatnie tygodnie nadmiar wszystkiego. Pozdrawiam Marek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapol Opublikowano 25 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 My również wszystkim kolegom modelarzom składamy życzenia zdrowych i pogodnych Świąt oraz samych pomyślnych wiatrów w Nowym Roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 WitamJak to mówią święta i po świętach, choć dziś spokojnie można jeszcze pokolędować wszak całe popołudnie jest świąteczne.Wracając do kalendarza wczoraj dostałem od znajomego odbitkę jednej strony ,,Styczeń,, już na papierze wyjściowym, nie ukrywam że wyszło bardzo przyzwoicie.Co do wolnych miejsc to na obecną chwilę wygląda to tak : Syczeń ................Extra Luty......................VirusMarzec.................Thunderbolt Kwiecień..............PWS 101 Maj.......................TH2 Hummer Czerwiec..............PZL 106 KrukLipiec...................Pits 12 S Sierpień -Wrzesień -Październik..........Agile 7.2 Listopad...............Reaktor Grudzień - Sporo fotek mojego autorstwa jest w dwóch galeriach i raczej z nich wybiorę na pozostałe miesiące https://plus.google.com/photos/116189925827455238994/albums/6040770533989085889?banner=pwa https://plus.google.com/photos/116189925827455238994/albums/6044533731390781009?banner=pwa Zrobię dodatkowo stronkę tytułową czyli okładkę i oddaję do druku.Ile wydrukuję ??? prawdopodobnie 1szt.dla siebie i po to aby zaprezentować efekt finalny. Jeśli będą chętni wtedy można będzie zrobić większe zamówienie. Nie ukrywam że kilka osób dopytywało się o kalendarz i wyraziło chęć jego posiadania. Jeśli chodzi o wielkość to wygląda to tak : 33cm szeroki x 29cm wysokiZaglądam też od czasu do czasu na stronkę kalendarza forumowego i wychodzi na to że z tego chyba nic nie będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PilotM Opublikowano 27 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Witaj Bogdan, Może mój Reaktor ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francka Opublikowano 27 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Miałem dostać zdjęcia "Kruk" od Andrzeja Gala tylko Paweł coś nie może obrobić a myślę że model prezentuje się bardzo dobrze w sam raz na kalendarz. Jak tylko dostane fotki to podeśle . Modelik wygląda tak -- Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 WitajcieMarek jak najbardziej może być Twój Reaktor. Franciszku jeśli chodzi o Kruka to mam w swoich zbiorach ten model z pikniku na Żarze - pilot Sławek Juszczak z Wieruszowa i będzie ten model zamieszczony w kalendarzu, również mam Kruka z pikniku w N.Targu tyle że nie znam pilota.Tak więc powoli miesiące zapełniają się a sam projekt jest na ukończeniu.Pozdrawiam ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PilotM Opublikowano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Witajcie, Jak chcecie zdjęcia Kruka Andrzeja to proszę. Pozdrawiam Marek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Picasa127 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Jeśli mógłbym coś zasugerować to brakuje mi w tym kalendarzu jeszcze jakiegoś wielowirnikowca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi