diem Opublikowano 14 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 Na forum to mnie chyba od crashu nie było... siemare wszystkim Taka mała kompilacja lotów fpv: http://vimeo.com/45602675 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 15 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2012 Dramaturgia taka jak by to był trailer co najmniej godzinnego filmu Za szybko, za mało. Proszę zrobić pełnometrażową wersję uwzględniając w niej moje rejony ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koszkin Opublikowano 16 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2012 Dla mnie bomba, wczoraj widziałem przypadkiem na YT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diem Opublikowano 16 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2012 Dzięki Wojtas - filmik skręciłem z 43 innych. Pełnometrażówka zajęłaby mi chyba parę m-cy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart07 Opublikowano 16 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2012 "Polska piękna jest, zmierz ją wzdłuż i w szerz (...)" JA CHCĘ NA WAKACJE!!! Niestety, ujęcia 1-2 s to dla mnie za szybko. Myślę, że około 6s było by lepiej. Nawet jeżeli film byłby 4x dłuższy. Ale może to i lepiej... Nie wqrza tak jak by mógł... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koszkin Opublikowano 17 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 Gdzie zostało zrobione ujęcie w 1:20min ... miejsce wygląda dziwnie znajomo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi