silesia_system Opublikowano 30 Czerwca Opublikowano 30 Czerwca Można powiedzieć że został w rodzinie 😉 1
jarek996 Opublikowano 30 Czerwca Opublikowano 30 Czerwca W dniu 27.06.2024 o 18:13, Paweł Prauss napisał: U mnie przybyło 😎 Moze jakis turniej boxerski? 😉 1
Paweł Prauss Opublikowano 22 Lipca Opublikowano 22 Lipca Dzięki koledze Marcinowi K. z Rogoźna Wlkp. nabyłem wczoraj kolejną gwiazdkę😎 tak wygląda na zdjęciu rodzinnym😁 4
Marcin K. Opublikowano 22 Lipca Opublikowano 22 Lipca A tak jakoś mi się udało pomóc, cieszę się że trafił we właściwe ręce i "między swoich"☺️ 2 1
Paweł Prauss Opublikowano 30 Lipca Opublikowano 30 Lipca Dziś dotarł do mnie taki oto motorek, a historia jego o tyle ciekawa co śmieszna zarazem. Kupiony w maju w Singapurze, ale przez pomyłkę zamiast do siebie to wysłałem go do Marcina w Stanach, dziś dotarł do mnie 🙂 Wyprodukowany z pewnością w ZSRR i tym sposobem okrążył prawie całą kulę ziemską... . A ten trafił do mnie wczoraj dzięki pomocy Jarka z Malmö. Nówka sztuka nie śmigana. 2
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Paweł Prauss Opublikowano 25 Sierpnia Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 25 Sierpnia Dziś stałem się szczęśliwym posiadaczem takiego oto motorka, wraz z modelem w którym jest zamontowany. Łódeczka to piękna klasyczna modelarska robota. 5
Paweł Prauss Opublikowano 2 Października Opublikowano 2 Października Ciekawą stronkę znalazłem: https://hangflygning.se/tag/vintage-engines/
MASK Opublikowano 11 Grudnia Opublikowano 11 Grudnia Jeszcze jeden silnik, który kupiłem jakiś czas temu z kolekcji Dunkina - eksperymentalny Nelson frezowany z klocka. 2
MASK Opublikowano Niedziela o 20:52 Opublikowano Niedziela o 20:52 W dniu 11.12.2024 o 15:46, Paweł Prauss napisał: Gratuluję piękny i cenny egzemplarz!!! Dzięki Paweł!
AndrzejC Opublikowano 19 godzin temu Opublikowano 19 godzin temu Odnośnie Webry Racing 61 marine z tego wątku , to silniczek został zakonserwowany, koło zamachowe odzyskało dawny blask i trafił na półkę z innymi moimi motorkami "wodnymi", a parę ich na półce mam. Podobno ten RACING to już nawet "rarytasik" jest, bo wodnych fabryka zrobiła o wiele mniej. A.C. 1
Rekomendowane odpowiedzi