Paweł Prauss Opublikowano 27 Czerwca Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca U mnie przybyło 😎 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silesia_system Opublikowano 30 Czerwca Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca Można powiedzieć że został w rodzinie 😉 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 30 Czerwca Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca W dniu 27.06.2024 o 18:13, Paweł Prauss napisał: U mnie przybyło 😎 Moze jakis turniej boxerski? 😉 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 22 Lipca Udostępnij Opublikowano 22 Lipca Dzięki koledze Marcinowi K. z Rogoźna Wlkp. nabyłem wczoraj kolejną gwiazdkę😎 tak wygląda na zdjęciu rodzinnym😁 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 22 Lipca Udostępnij Opublikowano 22 Lipca A tak jakoś mi się udało pomóc, cieszę się że trafił we właściwe ręce i "między swoich"☺️ 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 30 Lipca Udostępnij Opublikowano 30 Lipca Dziś dotarł do mnie taki oto motorek, a historia jego o tyle ciekawa co śmieszna zarazem. Kupiony w maju w Singapurze, ale przez pomyłkę zamiast do siebie to wysłałem go do Marcina w Stanach, dziś dotarł do mnie 🙂 Wyprodukowany z pewnością w ZSRR i tym sposobem okrążył prawie całą kulę ziemską... . A ten trafił do mnie wczoraj dzięki pomocy Jarka z Malmö. Nówka sztuka nie śmigana. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Paweł Prauss Opublikowano 25 Sierpnia Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia Dziś stałem się szczęśliwym posiadaczem takiego oto motorka, wraz z modelem w którym jest zamontowany. Łódeczka to piękna klasyczna modelarska robota. 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francka Opublikowano 25 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia Brawo dla Janka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 2 Października Udostępnij Opublikowano 2 Października Ciekawą stronkę znalazłem: https://hangflygning.se/tag/vintage-engines/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MASK Opublikowano 13 Października Udostępnij Opublikowano 13 Października Ładne rybki mi trafiły ostatnio: 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi