ublizzard Opublikowano 13 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 Ciekaw jestem jak prace postępują... Nie mogę się doczekać efektu końcowego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 14 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 Na razie marnymi kroczkami . Więcej czasu spędzam na nartach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam 10 Opublikowano 14 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 coś mi się zdaje, że wyjdzie ładna makieta He He, He, :angry: pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyra63 Opublikowano 19 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 Witam .Coś dla kolegi Tomka do nabycia w o dziwo w księgarni wysyłkowej Historyton -wszystkie rozmiary Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 19 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 Fajne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henryk S. Opublikowano 20 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 Tomku co tam widzisz fajne. Byłoby bardzo fajne ale zdjęcia z dalszej budowy Łosia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 20 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 Niestety do 10 kwietnia mam budowę Łosia z głowy, obowiązki w firmie nie pozwalają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baziu123 Opublikowano 23 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 Chociaż jakieś jedno zdjęcie na pociechę że coś się dzieje.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johny88 Opublikowano 23 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 Może zdopingujemy kolege, żeby projekt łosia nie przepadł ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-rc Opublikowano 26 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 ani jednej fotki ?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyra63 Opublikowano 5 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 ''Łoś kurna" ,cicho wszędzie ,pusto wszędzie -co to będzie,co to będzie ? Czekamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietka Opublikowano 6 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 Tomasz Kurde, planuję zrobić w przyszłym roku zlot Polskie Skrzydła. Twój łoś mógłby być największą gwiazdą tej imprezy. Rusz (wiesz co ) i zacznij coś robić bo całkiem skapcaniejesz w tych Puławach. Pozdrawiam Piotr P.S. Jak coś nie zaczniesz działać, to jak się weźmiemy zbierzemy z chłopakami z Lublina, jak Ci zrobimy desant, to Ci wiadro 2KC nie pomoże!!! Bój sie troche chłopaku!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam 10 Opublikowano 6 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 No właśnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietka Opublikowano 6 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 O! I jak widać wojsko też się dołączy!!! Oj, będzie erwu, bedzie!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jogi99 Opublikowano 6 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 co się "czepiliście" faceta - widocznie nie ma czasu lub ochoty... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noker Opublikowano 8 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 ... albo czasu i ochoty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grifon Opublikowano 8 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 Nas nie interesują tłumaczenia my chcemy foty z budowy i już, mam racje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietka Opublikowano 8 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 No dobra, wiem, że z terrorystami się nie negocjuje. Zatem ściągam burkę, odstawiam ruskie katiusze i uprzejmie proszę Tomku o zgodę na nawiedzenie Puław z załącznikiem. Może uda się Cie poruszyć do głębi, na strunie czułej duszy Twej zagrać czule, do Twych wartości patriotycznych dotrzeć i pasję Twą reanimować. Zostaw te baby i odnajdź swój wewnętrzny, twórczy pierwiastek, zerknij w gwiazdy, napełnij swe płuca świeżym, nadwiślańskim wazduchem, energię swą wewnętrzną uwolnij w wybuchu wielkim niczym początek wszechświata i udaj się do modelarni swej, a wdzięczność społeczności strugaczo-fruwaczy wielką będzie. Amen I na jednym flakonie nie skończy się niechybnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek T Opublikowano 17 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 Witam, Bardzo mnie się spodobał ten łoś i nie mogę doczekać się efektu końcowego, szkoda, że budowa została przerwana na tak długi czas. pozdrawiam Jacek T PS. Katiusze są zbyt słabe, lepsze są śmigłowce apache : http://www.youtube.com/watch?v=_EB6bY4Pdko . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 17 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 Budowa Łosia została odłożona na bliżej nieokreślony czas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi