marek rokowski Opublikowano 27 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 fi 70 x18 mm, tak pomyslałem profile w całej serii Xl żeby spokojnie tego typu koła chowały się w skrzydła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robloz Opublikowano 27 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 Właśnie o rozmiar kół się maiłem dopytać, a tu proszę jest odpowiedż. Z chowanym podwoziem jest rzeczywiście niezła zabawa. Też składam ten model, a relacja z budowy jest na stronie płockich modelarzy (dla ciekawych): http://rcplock.pl/forum/viewthread.php?thread_id=1610&pid=14707#post_14707 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viper Opublikowano 27 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 Też upatrzyłem sobie donalda Zumbacha, no trudno, to będą dwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek rokowski Opublikowano 27 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 trochę podziobałem przy moim maleństwie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Piękoś Opublikowano 27 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 O D L O T ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekCichy Opublikowano 27 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 Pikny! Aż żal latać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekK Opublikowano 28 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 No teraz żeś mi zrobił dobrze Zajeb...ty!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sławek Opublikowano 28 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 A miał być to kombat XL a nie model do gabloty I kto teraz powie że to z wycinanego,skrobanego, szlifowanego EPP -teraz wygląda jak model z Hasegawy czy innej Tamiy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFALR30 Opublikowano 28 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Góra ładna a od spodu jak wygląda? W jaki sposób zrobiono w nim maskowanie głośnika? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek rokowski Opublikowano 28 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 na razie starczyło czasu na częścgóry nei ma jeszcze okopceń etc wklęśnięć blach na usterzeniach etc głośnik zamaskowany tkaniną zresztą wydłubaną z tego samego źródła co głośnik - czyli z połowy zestawu tanich głosniczków komputerowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kesto Opublikowano 28 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 no to dałeś czadu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robloz Opublikowano 28 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Wyszło super. Marek,skąd można zdobyć takiego pilota? Nigdzie nie mogę znależć ,wszędzie są tyko popiersia, a tego co masz w ofercie sklepu do esa to chyba ciut za mały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 28 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/__23393__Durafly_P51_1100mm_Replacement_Scale_Pilot.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robloz Opublikowano 28 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Dzięki. Ślepota ze mnie, w tym dziale nie szukałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek rokowski Opublikowano 2 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 mój Spitfire gotowy do lotu! może w sobotę będzie w końcu trochę czasu i pogody... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kesto Opublikowano 2 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 Jest piękny , .........tylko te litery kodowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 2 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 Marku, zrób film i koniecznie z dźwiękiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M.Ch. Opublikowano 2 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 Witaj Marku, przepiękna robota !!! Gratuluję !!! Kosmos jak na piankę - zawsze podziwiam wojskowe malowanie - mi z tym jakoś gorzej idzie. Też ciekaw jestem filmu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFALR30 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 Piękny model. Poproszę trochę informacji o technice "postarzania" modelu tzn: jak wykonywałeś ślady podziału blach i ślady eksploatacyjne na górze i na dole. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yesooz Opublikowano 31 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 Koledzy, potrzebuję porady Jak wyciąć taki ładny symetryczny otwór na koło ? Nie mam na to pomysłu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi