Marcin K. Opublikowano 29 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 Swietnie wygląda w tym malowaniu! U mnie lata taki troszke mniejszy") Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kesto Opublikowano 29 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 Gwiazdki chyba poprawisz? To duży i ładny model, więc przyłóż się do malowania, bo model może przez to wiele zyskać.....lub stracić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balcerseb88 Opublikowano 29 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 Gwiazdki chyba poprawisz? To duży i ładny model, więc przyłóż się do malowania, bo model może przez to wiele zyskać.....lub stracić. No niestety będę musiał poprawić, masz racje wyglądają marnie:/ szczególnie ta pierwsza od krawędzi natarci... nie spisałem się... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balcerseb88 Opublikowano 4 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 Kolejne postęmpy w bodowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pilot84 Opublikowano 4 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 Zazdroszczę takiego modelu i tego warsztatu:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balcerseb88 Opublikowano 12 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 Kolejna dawka fotek z budowy Kadłub cały pokryty płutnem pozostało tylko malowanie nitrolakiem i matowanie a potem kolor Poprawiłem ile sie dało gwiazdy na stetecznikach jesli miały by byc lepiej trzeba by było od nowa malowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balcerseb88 Opublikowano 20 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 Po żmudnym malowaniu nitrolakiem przyszedł czas na kolor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balcerseb88 Opublikowano 24 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 Dalsza zabawa w lakiernika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 24 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 Nabiera kolorków! Czekam na więcej! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
young Opublikowano 25 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 ja pierdziu. . . . hektolitry lakieru poszło super to wygląda, czapki z głów panowie pisze się na oblot pozdro ja pierdziu. . . . hektolitry lakieru poszło super to wygląda, czapki z głów panowie pisze się na oblot pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel4090 Opublikowano 25 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 Trzeba przyznać, będzie wielkie bydle , Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balcerseb88 Opublikowano 25 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 No panowie macie racje powoli nabiera kolorów teraz aż chce sie robić tylko tego czasu brakuje jak sie tylko przysiadzie na godzinę do modelu to od razu widać jakiś efekt Tylko teraz mam jeden dylemat jakie oznaczenia na kadłubie na zdjeciu z pierwszej strony tematu jest samolot Hiszpański czy takie napisy na kleić czy zrobić jako nasz samolot MADE IN POLAND aeroklub polski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heksodus Opublikowano 25 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 To tak jakbyś pytał sąsiada jak nazwać syna Zrób tak ,żeby Ci pasowało,a reszta ma się dostosować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 25 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 Czyli po polskiemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 25 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 @Tomek true Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balcerseb88 Opublikowano 27 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Kolejne fotki cieszące oko Model zaczyna nabierać "smaku" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heksodus Opublikowano 27 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Wyszło rewelacyjnie! Aż nie mogę się doczekać jak to będzie się prezentować w całości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miałczek Opublikowano 28 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 no model się już bardzo ładnie prezentuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balcerseb88 Opublikowano 28 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 Dziękuje Panowie za pochwały A taraz juz "front" modelu doszła szyba i zrobione pod szybie (tylko nie krytykujcie paska łączącego plexi z kadłubem zostanie naklejony prosto teraz robiłem to sam i po prostu wyszło krzywo żeby zrobić nie co lepiej potrzebuje dodatkowej pary rąk która będzie podgrzewała pasek opalarka sam miałem z tym problemy) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwiusz Opublikowano 16 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 Znów przejrzałem temat od początku i nie mogię się doczekać kolejnej porcji relacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi