Shock Opublikowano 27 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 Dokładnie jest tak Piotrze jak piszesz ! Patrząc na aktywność modelarską Jana niejeden młody mógłby się schować ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heksodus Opublikowano 27 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 Ja myśle,ze Janek by je rozerwał jak kurczaki :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 28 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 Na rekolekcje..na kolana..."czarnym na tace"- bezbożniki .idą SWIĘTA hi..hi.. szykować FALKONY.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotralski Opublikowano 28 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 Oj szykujemy Tylko dla czego zamiast wiosny (a już kalendarz nawet tak wskazuje) jest zima Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 28 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 a komu to przeszkadza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 29 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Mnie trochę przeszkadza ,bo jak na lotnisku usiąde na krzesełku plażowym, to trochę w d...... zimno :( i "wilka" mogę znowu złapać ,a to naprawdę nic przyjemnego :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 29 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Kocyk elektryczny polecam lub termofor. Ostatecznie cos latającego bardziej absorbującego ruchowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabork Opublikowano 30 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 Np ringo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotralski Opublikowano 30 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 Np ringo Paweł, oby za 10-15 lat Tobie takiej rady ktoś nie udzielił Nienawidzę latać w zimie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabork Opublikowano 30 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 A czemu za 10-15 lat? póki co namówiłem CzyNo na dlg I frakcja rzucających we Wrocławiu rośnie w siłę 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 30 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 A mi pora roku nie przeszkadza w tym roku kilkadziesiąt godzin wylatanych panowie! Trzeba sie zdrowo odżywiać wtedy zima nie straszna a jak ringo to tylko z psem może złapać, pogryzć i nie szkoda tak jak modelu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 30 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 Zimą przed lataniem zastosować lewatywe z pieprzem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotralski Opublikowano 30 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 Jurku, a co ma zdrowe odżywianie do alergii na zimno? Tu będę stanowczy Optymalna temperatura do latania jak dla mnie to powyżej 10 stopni 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 30 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 Zdrowe czyli jak misiu polarny ... Tłusto Jakbym miał na +10 czekać to bym sie zanudził. Zresztą u mnie w tym roku zima była dość łaskawa jesli chodzi o obdarowywanie mrozem i wiele dni było. Yemperaturami -4 - -1 i ze znosnym zachodnim wiatrem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 30 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 Jurku, a co ma zdrowe odżywianie do alergii na zimno? Tu będę stanowczy Optymalna temperatura do latania jak dla mnie to powyżej 10 stopni O widzę, że w jednym klubie jesteśmy. Ja powinienem przesypiać jak niedźwiedzie całą zimę. Koszmarnie cierpię przez zimę. A co do temperatur to uwielbiam ciepełko tak 35-40*C. Wówczas najlepiej się czuje i funkcjonuje. Że się musiałem kurde urodzić na północy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 31 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 Panowie wejdzcie w F3F 3city team..już oblatali puchar bałtyku...tam sa piloci ,którzy lataja co dzień. Ja też wolę lato bo zima smarki leca z kibla a i oczy zaplakane ale jak choroba szczegolnie latanie na zboczu kogoś dotknie jest nieuleczalna.Ostatnio łaczylem narty w Kamieńsku/ k.belchatowa/ a po nartach loty na pokopalnianych zwalkach.Jurek Ty masz obok Czarna Góre.-polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PK999 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Pozwolę sobie przerwać rozmowy o pogodzie i zapytam...dlaczegóż tak chwalony wcześniej przedłużany (przegubowiec??) Falcon chce zmieniać właściciela? http://allegro.pl/falcon-i3139649091.html Dziwne też, że o modyfikacjach w aukcji ani słowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heksodus Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Janie nic o przegubach nie mówiłes :D O co tu chodzi? Pozbywasz się bestii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin81 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Na zdjęciach widać, że jest naprawiany.... Prawe skrzydło i kadłub za spływem. Musiało się łądnie dziać... heh.... czyżby pomogły "poprawki" nie ujęte przez producenta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 FALKONÓW już dość ...jak pisze na allegro w opisie kadłub prawe skrzydło po naprawie / taki nabyłem od poprzednika i latał po przeróbkach doskonale zawsze nowy nabywca obciac "swinski ryj " i powrócić do Leszkowego GARBUSA / /jak ktoś kupi drugi egzemplaż -dawca. wszystko sprawne latajace cena do negocjacji .Model na allegro jeszcze 3 dni - wystawiłem na 7 dni nie sprzedam=pozostaje u własciciela KU POKRZEPIENIU SERCA . Sprzedałem również GRACE dziś wysyłka a tego nikt nie zauwazył hi hi .. Myslę o większym modelu 2,5 m VIRUSIE wersja wzmocniona tylko -szybowiec bez motorków, pakietów do lotów na zboczu -BIAŁY-wzmocnienia weglowe bez malowania takie otrzymałem sugestie od kolegów . Wybieram się do rodzinnego Ostrowa do wytwórcy- Wiesia na ucztę modelarską porobię fotki . Swięta święta zimowe -super... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi