cZyNo Opublikowano 10 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 ale treściwych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotralski Opublikowano 10 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Jerzy, weź się ogarnij i przestań odbierać Kolegom przyjemność ze składania modeli. Zawsze tak miałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 10 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 10 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 przyjemność, przyjemnością, a ekshibicjonizm to inna sprawa Jak nie ma się nic ciekawego do pokazania to po co powielać wątki, posty czy zdjęcia? A jak się ma - to i owszem z przyjemnością czytam i się uczę. A elementarz czyta się raz - i wystarczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotralski Opublikowano 10 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Jerzy zgadzam się z Tobą!!! Elementarz wystarczy przeczytać raz, ale czy to nauczy nas czytania ze zrozumieniem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 11 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 Nie ma się co droczyć . Jak mi i Marcinowi się zachce to relacja będzie ,Jurek akurat nie ma tu nic do gadania . Jest wiele relacji z składania tych samych modeli ,choćby Jurek Markiton stworzył nowy temat o Virusie ...(ciekawe gdzie byłeś Jurek z powyższymi stwierdzeniami?). A elementarz czyta się wiele razy ,choćby po to by dobrze zapamiętać . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin851 Opublikowano 11 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 Wysyp Toxiców w tym roku Super Rafał, Marcin i jeszcze kto tam go ma - Dawajcie relację z składania!!! fajnie się zagląda i nie żałujcie aparatów - dużo fotek plis!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja już przez to przeszedłem i jestem na ukończeniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 11 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 Ja już przez to przeszedłem i jestem na ukończeniu No ale jak to ? Ty nic nie pokazałeś oprócz fotki . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin851 Opublikowano 11 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 Bo się wstydzę ale może przy waszej relacji będę miał okazję cosik pokazać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 11 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 Marcin szkoda że nie rozpocząłeś wątku ,coś byśmy tam już podpatrzyli,udoskonalili,dołączyli się . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 13 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 e tam. Relacje ze składania szybowców są nudne jak flaki z olejem. Może to dlatego że wszystkie szybowce są podobne do siebie tylko inaczej pomalowane. Jedną dobrą relację się przeczyta i wszystkie podstawowe rzeczy są juz wiadome (np ta Jurka z Toxikiem). Do tego dwa wątki o montażu napędu serw typu LDS i RDS i już się wie właściwie wszystko. Tam nie ma co wymyślać i czym sie podniecać Zrób ramkę, przygotuj dźwignie i popychacze, zamontuj to wszystko zgodnie z prawidłami (a to jest w każdym elementarzu) i już. Oczywiście od składania jeszcze nudniejszy jest film z pierwszego oblotu szybowca, no chyba że się zalicza kreta Z motoszybowcami to można trochę więcej podyskutować nt silników, śmigiełek i pakietów i to by było na tyle. Ale w klasie popularnej, nic więcej od tego co się już napisało się nie wymyśli. PS - zresztą właśnie idę pogrzebać w relacji Jurka ze składania Toxica (ale nie Virusa), coś chce sobie sprawdzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 13 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 Temat jest o Virusie a juz cała strona o toxiku.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 13 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 No to zacznij coś relacjonować o Virusie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 13 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 No to zacznij coś relacjonować o Virusie Nie będę pisał iż Virus leży w pokoju i czeka na odbiornik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 13 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 Lepsze to niż pitolenie o jakimś Toxicu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 13 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 Wyglądam jak by mnie pierun strzelił ale co tam Virus ma się bardzo dobrze chyba aż za Dziękuje Rafałowi za fenomenalne pokrowce na skrzydła... Oczywiście wykonane własnoręcznie przez jego żonę. Co do oblotu potrzebuje wgrać nowy soft do aparatury i zakupić odbiornik myślę że w ten weekend sobie to wszystko załatwie. Datę oblot podam jak wszystko będzie ustawione i przetestowane na ziemi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotralski Opublikowano 13 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 No koszulkę masz chyba specjalnie pod fotek na forum Gratulacje nabytku! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 13 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 No koszulkę masz chyba specjalnie pod fotek na forum Gratulacje nabytku! Akurat mam ją od rana ubraną na sobie specjalnie nie chciało by mi sie jej ubierać ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotralski Opublikowano 13 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 Ta, jasne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 22 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 W związku iż nie posiadam jak na razie odbiornika finalnego do Virusa, oblatam go na odbiorniku Optima9 zapożyczonego z modelu SU. Myslałem że bedzie problem z antenami bo nie chce wiercić dziur na te grube końcówki anten więc dałem je przez kabine na zewnątrz. Po oblocie udanym a jakże by inaczej będe ustawiał model już na odbiorniku do Virusa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi