d9Jacek Opublikowano 5 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2021 5 minut temu, Grzesiek napisał: jak się reguluje kompresje może być stalokompresyjny jak np Mitte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 5 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2021 1 minutę temu, d9Jacek napisał: może być stalokompresyjny jak np Mitte Trochę to dziwne bo o ile do żarowego wleje się rożne paliwo i pomoze zmiana świecy na np.zimną lub ciepłą,tak tu nie masz możliwosci zmiany zapłonu przy zastosowaniu rożnych składow mieszanki.Dziwne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 5 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2021 6 minut temu, Grzesiek napisał: Trochę to dziwne Nie... takich silników Diesli - stałokompresyjnych było już troszkę w przeszłości o tej ENYa to czytałem , niestety nie mam takiego "motorka" , może Marcin będzie wiedział dokładniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MASK Opublikowano 5 Grudnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2021 Tutaj wrzuciłem kilka zdjęć, strona 4: Zmiana kompresji tylko podkładką pod głowicą. 5 godzin temu, jarek996 napisał: Jasne , jeszcze mnie w diesle "wbij" ? Pozniej bedzie w starym pudelku , w nowym pudelku , z instrukcja i k luczami , zez instrukcji i tak mozna ciagnac w nieskonczoniosc ? Poniewaz NIE "diesluje" , wiec skupie sie na zlapaniu klasycznej , alkoholowej 35 4-C i bedzie to ostatni w kolekcji ( jak to mozna nazwac kolekcja ). Ten ktory podales wyzej , byl ze dwa lata temu w GB i poszedl chyba za 350 funciochow ( tez nowy ) . Nie walczylem. Samopały 4C były tylko dwa, więc jakbyś tego wziął, to zostałby Ci już tylko jeden 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 6 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2021 8 godzin temu, MASK napisał: Tutaj wrzuciłem kilka zdjęć, strona 4: Zmiana kompresji tylko podkładką pod głowicą. No to wynalazek . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 6 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2021 9 godzin temu, MASK napisał: Samopały 4C były tylko dwa, Oczywiscie iszesz o silnikach ENYA ? Widzialem diesla od LASERa . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witold_pi Opublikowano 6 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2021 a co sądzicie o tym czy wygląda na nowy? Mnie się widzi, że był przykręcany 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 6 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2021 17 minut temu, witold_pi napisał: że był przykręcany nowy ale przykręcany, byc może u producenta... świeca na 1000% oryginalna generalnie jest tak brzydki, że az piekny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 6 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2021 6 minut temu, d9Jacek napisał: nowy ale przykręcany Zloty , ale skromny ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witold_pi Opublikowano 6 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2021 żarowa Multipla 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 6 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2021 23 godziny temu, witold_pi napisał: żarowa Multipla no i miała również braci......równie przystojnych?..a może to siostry były ? w obecnych czasach to niczego już nie można byc pewnym...to trochę jak ze stripteasem transwestyty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janeczek Opublikowano 7 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2021 Witek , czy to jest 10 ccm ? ...Piekny Motor ! jeszcze ma plombe .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witold_pi Opublikowano 7 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2021 5,6cm3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 14 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2021 500 EUR ! Brac ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 15 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2021 9 godzin temu, jarek996 napisał: Brac jeszcze się zastanawaiasz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 15 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2021 4 godziny temu, d9Jacek napisał: jeszcze się zastanawaiasz ? Teraz to za pozno . Zdazylem poczytac troszke przed ewentualnym kliknieciem i okazalo sie, ze Mark I mial troche "problemow" z gaznikiem ( wyeliminowanych w pozniejszych modelach ). Chcialem go ew. do latania , ale mam OS FT 300 , do ktorego sa i czesci i serwis ( w razie czego ) . Odpuscilem wiec. Na polke nie kupuje , bo NIE kolekcjonuje. Poszedl za 500 franciszkow. Jedeny chetny ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 15 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2021 2 godziny temu, jarek996 napisał: ale mam OS FT 300 , do ktorego sa i czesci częsci są ale nie wszystkie... mam dwa, jeden w pudle z naklejkami a drugi ze strzelonym wałem... i nie mozna go dostać( wału) edet: no ale KAVAN to nie OS, Kavan był kopią Continentala i teraz raczej to inwestycja na zaś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 15 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2021 3 godziny temu, d9Jacek napisał: częsci są ale nie wszystkie... mam dwa, jeden w pudle z naklejkami a drugi ze strzelonym wałem... i nie mozna go dostać( wału) edet: no ale KAVAN to nie OS, Kavan był kopią Continentala i teraz raczej to inwestycja na zaś Zainwestowalem w troszke "grubsze" rzeczy jak silniczki ? Pozostane przy moim OS Maxie . Do niego sa WSZYSTKIE czesci dostepne w kazdym razie. Co to jest za silnik ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 15 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2021 1 godzinę temu, jarek996 napisał: Co to jest za silnik VA- ruski o,8 ccm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MASK Opublikowano 17 Marca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2022 W dniu 15.12.2021 o 14:01, d9Jacek napisał: VA- ruski o,8 ccm Doświadczył body painting A tu,... szybsi byli https://www.ebay.com/itm/275218153082?nma=true&si=CyDNxXc0KrxhDnfOj%2BXg6XaaXY0%3D&orig_cvip=true&nordt=true&rt=nc&_trksid=p2047675.l2557 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi