azajac Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Model RC PZL P-24 należący do śp. Piotra Kozakowa przechodzi na zasłużoną emeryturę.Dzięki uprzejmości żony Ewy Kozakow model został przekazany jako eksponat do Muzeum Sił Powietrznych w Dęblinie.Mimo iż model podczas jednego z lotów uległ rozbiciu dzięki wsparciu ze strony sklepu modelarskiego Majster Klepka, model został odbudowany przez modelarza Aeroklubu Lubelskiego Grzegorza Małka. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cybuch Opublikowano 5 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2020 W dniu 30.03.2014 o 21:36, Pioterek napisał: Załączam następny film z dzisiejszych lotów mojego PZL P.24. Jedno lądowanie na filmie jest niedokończone, ponieważ kolega wjechał nam samochodem w kadr. Pierwsze nieśmiałe próby wykonywania akrobacji. Za kamerą Grzegorz. Piotruś może Ty podpowiesz. Kolega zbudował PZL 11 i wczoraj był oblot - masakra , okazało się , że nie działają lotki. O co chodzi ? Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 5 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2020 4 minuty temu, Cybuch napisał: Piotruś może Ty podpowiesz. Piotrek Ci nie odpowie, jest w niebieskiej eskadrze i tam buduje modele. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cybuch Opublikowano 5 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2020 2 minuty temu, robertus napisał: Piotrek Ci nie odpowie, jest w niebieskiej eskadrze i tam buduje modele. Oj , nie wiedziałem przykro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viper Opublikowano 5 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2020 8 minut temu, Cybuch napisał: Piotruś może Ty podpowiesz. Kolega zbudował PZL 11 i wczoraj był oblot - masakra , okazało się , że nie działają lotki. O co chodzi ? Pozdrawiam. Przecież pytałeś już o to, podałem Ci link do tego wątku, z adnotacją że jest to wątek śp Piotra, przeczytaj, bo z tego co pamiętam Piotr dokładnie opisywał swoje boje i ustawienia z lotkami. Po co zaśmiecać wątek Piotra - może moderatorzy usuną te wpisy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cybuch Opublikowano 5 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2020 3 minuty temu, Viper napisał: Przecież pytałeś już o to, podałem Ci link do tego wątku, z adnotacją że jest to wątek śp Piotra, przeczytaj, bo z tego co pamiętam Piotr dokładnie opisywał swoje boje i ustawienia z lotkami. Po co zaśmiecać wątek Piotra - może moderatorzy usuną te wpisy. Masz rację. Dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 5 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2020 A przy okazji. Może przy awatarze oznaczyć kolegów, którzy już odeszli...Kiedyś już pisałem, że do takiej sytuacji jak teraz może dojść. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cybuch Opublikowano 5 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2020 Właśnie , dobry pomysł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 5 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HELIKOPTER Opublikowano 6 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2020 Ja także jestem za delikatnym oznaczaniu avatara kolegów, którzy "budują swoje modele" będąc już w "niebieskiej eskadrze" Myślę, że będzie to także wyraz naszej pamięci o Tych którzy odeszli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi