cZyNo Opublikowano 16 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2019 W ramach podziękowania od Słoweńców za wypożyczenie wiatromierza, otrzymałem takie coś Intryguje mnie to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TommyTom Opublikowano 16 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2019 Dostałeś butelkę wody i batonik? Skromnie, ale uczciwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 16 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2019 Nawet z batonika był bym rad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 16 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2019 Honorowe chłopaki z tych Słoweńców Jakbyś nadal miał rozterki co z tym zrobić to chętnie Ci pomożemy ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 16 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2019 A ja nawet wiem gdzie i kiedy można by pomóc Jurkowi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 16 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2019 On się pewnie nie podzieli... nawet czekoladą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 16 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2019 Hehe. Rafał nie jeździ na zawody, Rafał nie parcypuje w rozkoszach zawodniczego po-latania Ja niestety od Rany mam co weekend jakieś modelarskie coś poza lataniem. I jak ja dożyje do końca czerwca?!?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 16 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2019 Racja, kto nie jeździ nie korzysta . Ale korzysta na inne sposoby . Konrad pewnie liczy że zabierzesz to coś pod namioty na f5j . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 16 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2019 Konrad nie śpi w namiocie ???? Bo ja racze się modelarstwem po lataniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 16 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2019 Ale ja nie kierowca więc zero problemów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 16 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2019 Gdzieś pomiędzy wrockiem a Lublinem, zostałem gościnnie zmoczony Fajne lotnisko. I polatalem sobie na fali na zboczu metrowym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czajan Opublikowano 16 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2019 Nie gdzieś pomiędzy tylko pod Krakowem. Blisko z autostrady:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 17 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 17 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2019 Mi dziś praca pokrzyżowała plany i nie mogłem zakosztować latania na Radawcu. Ale jest szansa ze jeszcze wkrótce się uda. Ale ... jak nie rybka to pipka. Jutro będą Trzy Pipki bo dziś nie zdążę Kolejne podniebne atrakcje w budowie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 17 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2019 Ej, rzut beretem ode mnie jechałeś i nawet na kawę nie zapukałeś ? Już raz wiatr tą konstrukcję zwalił, budują od nowa A na 3 lipkach da się latać ? ktoś tam kiedyś wojował z modelarzami... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 17 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2019 Nie spaliną jakby łatwiej. Jak nie to znajdę inna miejscówkę Dziś nie było czasu. Niestety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 18 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2019 To lubię! Pipki z rana jak śmietana cisza, spokój i dosłownie nikogo. Rewelka Ostanie moje zabawy, to latanie na ‚fali’ nad czym się da dziś do tego był mały DSik nad krzakiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 18 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2019 Ciekawostka pozamodelarska. Pociąg ponoć jedzie tak: A na dworcu napisali tak: Jak rozumiem ro ta Włoszczowa to jakieś jedno z najważniejszych miast w Polsce. Ale gdzie ona jest?!? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejC Opublikowano 18 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2019 Panowie, nawet nie wiecie co ja bym dał, żeby mieć taką "PAKĘ" w FSRach, jak u Was w szybowcach U nas wszystko się praktycznie rozleciało... Poziom u nas jest, i owszem. Udaje się wygrywać z najlepszymi i tu nie ma problemów, tylko to nasze lokalne piekiełko... Szkoda gadać . Robię co mogę.. Propaguję. A i tak znajdują się tacy, którzy nawet tu rozwalają. Czyta wielu namiętnie te moje STD, ale nie dyskutują. Może się boją, bo i dyscyplina elitarna ( jeżeli chodzi o tzw wyczyn). Tak, jak ja nawet nie próbuję tu , bo g... się na tym znam. Ale jakby któryś z kolegów chciał się pościgać dla odmiany na wodzie, to zapraszam. Panowie mając potencjał powiedzmy "finansowy" szybko dołączą. Ja pomogę. A porządny wyścig powoduje, że czasem człek schodzi z pomostu na miękkich nogach I wiem, co piszę, bo jakiś czas temu ŚP Jan Ochman wziął kiedyś radio i przepłynął się naszą piętnastką. Jego słowa: " Jak wy w ogóle możecie się tym ścigać. To za szybkie..." A niejakiego W.O. od razu proszę, żeby mi nie odpisywał... A.C Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 18 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2019 Andrzej. Ja nie wykluczam lubię próbować wszystkiego i wode bardzo lubię. Byle nie brudną (metanol znaczy się) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi